AdAm OLaCaK KıZLaR...

kullandığınız düdüklü tencereyi bana yazarmısınız sovr86 korkmaz kullanıyo onu biliyorum .1:

bernardo dan almıştım fissler. her ne kadar eski evde de kalsa süper ben çok memnundum. eski koca alsında fasülyeler yapsın kendine. te Allahım ya... bide bana diyorki param yok evin kredisini ödeyemedim. bende o benim o benim diyip duruyordum tencereleri sat öde borcunu banane dedim en son:KK47:

bernardo dan almıştım fissler. her ne kadar eski evde de kalsa süper ben çok memnundum. eski koca alsında fasülyeler yapsın kendine. te Allahım ya... bide bana diyorki param yok evin kredisini ödeyemedim. bende o benim o benim diyip duruyordum tencereleri sat öde borcunu banane dedim en son:KK47:

insanlar birbirlerini ayrılırken tanıyolar işte, bende ya fissler ya tefal alıcamda fisslerin yeri yoktur heralde batmanda bi bozulsa nereye götürcem

benide görümce hiddetlendiriyor, eltinin incilerini göremedim henüz :)

bişi itiraf edebilir miyim? ben hala görümce elti ayrımı yapamıyorum. arada öyle bi karıştırıyorum ki sanki ikiside eş kardeşiymiş gibi algılıyorum:KK17: hele ki benim yanımda akraba konusu açılınca elti,yenge,görümceyi beynimde tanımlarken konuyu kaçırıyorum o derece soyutum:KK53: akraba evliliğinin olduğu konular açılınca tam bir sudoku oluyo benim için. kim kimin neyi. çözmesi günler lıyor. utancımdan soramıyorumda:KK17:

Buyrun fıstıklar 5 çayınız :KK42:

teşekkürler:KK42: kurabiyelere el sürmeyeyim ben:KK53: bu aralar tvdede çok fazla yemek prog. seyretmeye başladım. eleştirisel şevkim açılmaya başladı :KK53:

Bence bu kadar takmayın ya
Görümceymiş eltiymiş
Cevaplarını verebilecek insanlarsınız
Eşinizle mutlu musunuz, gerisi bitti.

insanlar birbirlerini ayrılırken tanıyolar işte, bende ya fissler ya tefal alıcamda fisslerin yeri yoktur heralde batmanda bi bozulsa nereye götürcem

öyle kolay bozulacagını sanmıyorum.rahat rahat kullan.

düdüklü süper bir şey yahuu

bişi itiraf edebilir miyim? ben hala görümce elti ayrımı yapamıyorum. arada öyle bi karıştırıyorum ki sanki ikiside eş kardeşiymiş gibi algılıyorum:KK17: hele ki benim yanımda akraba konusu açılınca elti,yenge,görümceyi beynimde tanımlarken konuyu kaçırıyorum o derece soyutum:KK53: akraba evliliğinin olduğu konular açılınca tam bir sudoku oluyo benim için. kim kimin neyi. çözmesi günler lıyor. utancımdan soramıyorumda:KK17:

Bende öyleydim de evlenince çözdüm
Bende olmayan şeye elti
Olana görümce deniyomuş :KK9:

Allahım yarabbim, ödeyemiyorsa satsın, hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle...

bende kendimi tanıtayım izmirde yaşıyorum ,27 yaşındayım ,6 ay öncesine kadar bekardım ama şimdi başım bağlı :KK37:
düdüklüm korkmaz çokda memnunum
eltim şimdilik yok , olmasını temenni ediyorum çünkü hiç renkli bir hayatım yok

yada benim gibi saflar hala tanıyamayıp üzülüyorlar. arkadaşlarım bana çok kızıyor o sana neler yaptı sen hala ona kıyamıyorsun diye. onları dinleyeceğim artık.
niye bozulsunki ?? ne amaçla kullanıcan kuzu senn :KK53::KK53: hem bozulsada kargoyla gönderirsin. ama bozulmaz düdüklü yaaa

yada benim gibi saflar hala tanıyamayıp üzülüyorlar. arkadaşlarım bana çok kızıyor o sana neler yaptı sen hala ona kıyamıyorsun diye. onları dinleyeceğim artık.
niye bozulsunki ?? ne amaçla kullanıcan kuzu senn :KK53::KK53: hem bozulsada kargoyla gönderirsin. ama bozulmaz düdüklü yaaa

o tarz konularda güvendiği insanları dinlemek daha çok işe yarıyor durumun içinde herşeyi açıkça göremiyor bazen insan ,

nems bende düdüklüğ alırken yani korkmazımı herkes eski usul bildiğinden al bunlar çabuk bozuluyo dedi ama ben çok memnunum ve kullananlardan da bozulan görmedim , çok içine sinmiyosa anam babamn usulu alabilirsin kullanan çoğunlukta bildiğim kadarıyla

hoppalaaaaaa bende atladım,geldim topiğe..
hayırlı olsun öncelikle :KK3:

İstanbul'danım 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım :KK34: 11 ay önce oluşan bi düşüğüm var,o zamandan beride hala uğraşılıyo bebiş için.. kk'yı da burdaki arkadaşlıkları da çok seviyorum.. yeni insanlar tanımayı,yeni arkadaşlıkları seviyorum :KK16: müzik ve bovling en büyük hobilerimden..

aaay sanırım uzattım :KK1: ben böyleyim işte kısacası...

X