- 27 Temmuz 2012
- 6.316
- 85
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Çalışan bayanlar ne işlerle meşgulsünüz acaba
Piskolata sen hamile miydin canım hayırlı olsun
ben memurum il sağlık müdürlüğünde çalışıyorumm
sevindim o halde. sedef elti konusunu merak ettim özet geçerseniz mutlu olurum
hemencik kendimi tanıtayım.
21 yaşındayım . 29 nisanda 22 olacağım
lanet olasıca ankarada yaşıyorum.
2 sene önce yüksek okulu bitirdim ama bitirdiğim bölümden memnun kalmadığım için mesleğimi apmıyorum. mümkün mertebede de bitirdiğim bölümü söylemek istemiyorum soruların ardı arkası kesilmiyor çünkü
tekrar okumak istiyorum başka bölümde.
1,5 senedir sevgilim yok bunun boşluğunu hisseder oldum son zamanlarda ama gelen teklifleride reddediyorum çnküüüü. takıntılı insanım önce kilo vercem sonra işten ayrılıp dershaneye yazılcam . dershane bitince tekrar işe başlayacağım (sonuçlar açıklanana dek) hayatımı bu şekilde düzene sokmazsam elin oğlu gelip mahvedecek ve bende buna izin vermemek adına sevgili moduna geçmek istemiyorum açıkçası
stresli bi yerde çalışıyorum part olmama rağmen. bu durumdan çok dertliyim.
kendimi tanıtmaktan çok biyografimsi bişi oldu eheh
şunuda ekleyeyim bi kaç gündür nişanlanmak istiyorum bu çeyiz nişan topikleri çok etkiliyor beni bi daha girersem ne olayım
canım elti sedef bu forumda marka olmuş bi kız, ben konumu açarken dikkat çeksin diye öyle yazdım, benim eltimle olan muhabbetimde şu: kendisi 19 yaşında ama cin gibi maşallah ikide bi mesajlarla falan bana kv'yi kötüler lakin muhabbetide gayet sıkıdır 5 ay önce ne yapsam ne etsem diye konu açmıştım arkadaşlarda sakın mesajla falan kv'yi çekiştirme dediler bende araya mesafe koydum şu ara mesaj atmıyo şükür özetle benim konum buydu