Adam gibi birileri hiç kalmadı mı gerçekten?

Canım her erkek cinsellik olayını öyle ya da böyle dener bakalım derler yani..
Erkeklerle biz kadınlar farklı düşünüyoruz zıt kutuplarız işte
Onlar anlık düşünürlerken biz geleceği düşünüyoruz
Aşkından ölsen bile sakın ondan hoşlandığını belli etme ve eğer olurda çıkarsanız ilerde sakın sevdiğinide belli etme çünkü o oynamayı seven biri gibi geldi
Sen kendini önemse ve senin yanına gerçekten yakışacak seni gerçekten sevecek birini bul ondan sana hayırdan çok kötülük gelir bırak ne hali varsa görsün

Teşekkür ederim :) Dediğiniz gibi onu görmezden gelicem ama umarım yine dikiş tutturamaz ve bir şekilde pişman olur

Aynı umutsuzluğu yaşıyoruz. Gerçekten böyle güzel bir duyguya olan inancımızı iki yüzlülükleriyle solduran bu insanların bir şekilde ettiğini bulacağını düşünüyorum. Aynı şekilde ben de daha ilerisi olmadı diye şükrediyorum. Şahsen ben işe geri döndüğümde bir çok yönden değişmiş olmak istiyorum. Bence onlara en iyi cevap bu olacaktır. Yani bizim hayatımızı yaşadığımızı, hayatımızın onlardan ibaret olmadığını, onlardan ayrıldıktan sonra daha da özgüvenli ve her anlamda geliştiğimizi gösterirsek içten içe bir pişmanlık bile yaşamalarını sağlayabiliriz diye düşündüm ve kendime odaklandım :) Size de tavsiye ederim. inşallah aşka olan inancımızı geri kazandıracak insanlar en hayırlı zamanda karşımıza çıkar

24 evlilik için evet erken ama bu yaşlarda ciddi düşünebileceğim biri olsun ki birkaç yıl tanımakla geçsin istiyorum. Nedense biz kızlarda 30dan önce evlenmeye şartlanmışlık var Evet aşk çok tehlikeliymiş ben kendimi bu kadar mantıksız bilmezdim. Burada detaya girmedim ama aramızda uymayan birkaç mesele de var. Fakat benim gözüm görmüyordu onları. Aşarız diyordum. Ben o sorunları aşmaya uğraşırken meğer o başkalarıyla da konuşuyormuş Allah gösterdi çok şükür ki. Teşekkürler tavsiyelerinizi için :)

Şimdi şöyle evlenmek için uygun olduğum yaş yazdığınızda hemen bu yaşta evleneceksiniz anlamı çıkıyor. Elbette düşündüğünüz gibi şimdi biriyle tanışsanız birkaç yıl tanıma süresi geçirseniz en güzeli olur. Çok şükür ki yüzünü erken görmüşsünüz. Kuzenim çok aşık olarak evlendi hepimiz söyledik birbirinize uygun değilsiniz, yapma etme bir daha düşün ama başka ne yapabiliriz eve kapatacak halimiz yok ya evlenmesin diye. Bütün sorunlara gözünü kapatıp evlendi. 7 senedir evli tabi aşk falan bitti gitti şimdi diyor ki neden bana engel olmadınız evlenirken. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sizin için doğru insanı bulursunuz :)

Daha 1 kişiyi tanıyıp herkesin aynı olduğuna mı karar verdin? Dünyada binbir çeşit insan var. Arz talep meselesi isteyen istediğini seçer. O bahsettiğin tipteki bir adama ben selam bile vermem mesela. Buradan bakınca şimdi sorun bu adamda mi yoksa sende de sıkıntı var mı bir düşün bence. Adam gözünün önünde harem kurmuş hala diyorsun ki seviyorum. Geçmiş olsun o zaman ne diyelim

Bende kendime odaklandım geçen gün onu gördüm görmezden geldim karaktersiz bide yüzüme bakıyo sanki suçsuz masummuş gibi ne diyeyim ettiklerini bulsunlar inşâAllah inancımızı yitirmemeye devam inanırsak herşey mümkün :)

Çok iyi yapmışsın yüzüne bakmamakla. O yokmuş gibi davranmak lazım. Bu erkekler ne kadar üstüne düşersek o kadar havalara giriyor gerçekten. Bi de böyle umut vaadetmeyen tiplere hiç yüz vermeye gerek yok bu saatten sonra. Yüzüne bakıp hala senden bi karşılık beklemiş sırf egosunu tatmin etmek için .Kesinlikle Allahtan umut kesilmez. Bazen şey diyorum belki de Allah önce yanlış insanlarla sınıyor ki doğru kişi geldiğinde farkı görelim ayırt edelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…