Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

Koluna canım anam dövmesi yaptırmak isteyen bir adamla hala ne yapmalıyım diye sormanız çok enteresan. Göbek bağını kessin, büyüsün de kimsenin başını yakmasın o kişi. Ruh hastası anasını da alsın başına çalsın.
Yok o “canım anam” dövmesi değildi esprisi döndü de burada. Annesinin çocukluk fotosuydu. Ama bir şey fark etmez dediğiniz gibi. Ruh hastası oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

Ömür boyu bu kadınla muhatap olmayı kaldırabilecek misiniz?

Popoya şaplak falak, direkt soğurum, seviyorum diyemem bir daha, o kısım ayrıca garip geldi.
Tabii ki kaldıramam 😢 işte o hareketi gördüm birkaç saniye şok oldum zaten insan konduramıyor ama sonra parçalar birleşiyor gerçekten..

Koluna canım anam dövmesi yaptırmak isteyen bir adamla hala ne yapmalıyım diye sormanız çok enteresan. Göbek bağını kessin, büyüsün de kimsenin başını yakmasın o kişi. Ruh hastası anasını da alsın başına çalsın.
Cevap yazmıştım nereye kayboldu anlamadım tekrar yazıyorum o yüzden 😅 koluna yaptıracağı dövme “canım anam” dövmesi değildi, burda esprisi döndü sadece. Annesinin çocukluk fotosunu yaptırmak istemişti ama dediğiniz gibi bir şey değişmez. Ruh hastası oldukları gerçeği değişmiyor.

Jocasta kompleksi davranışı var. Maalesef bizim ülkemizde bu sendrom çok var. Her yerde oğlunu kocası gibi gören anne dolu. Sevgilinin annesine cinsel bir şekilde vurması vurması da garip.
Ya o kadarrrr haklısınız ki… işte ben de bunları araştırdım hep. Aynen dediğiniz kompleks var ayrıca annesinin narsist olduğuna da eminim. Kitap aldım okuyorum ve oradaki her şey birebir örtüşüyor bu kadınla. Biz o gün erkek arkadaşımla dışarı çıkacaktık annesi kıskanıyordu eminim ki. Erkek arkadaşım kadının poposuna vurarak (bence bilinçdışı yapıyor o bunu) kadına mesaj veriyordu ya eminim. “Kıskanma/sorun çıkarma, ana kraliçe sensin, senin yerin sarsılmaz “gibi bir mesaj. Bunu gerçekten hissettim. Ayrıca kadının hoşuna gittiğine de eminim :(

Merhaba arkadaşlar, sizlerden fikir almak istediğim için yeni üye oldum.

Benim 2 senedir güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de mühendisiz ve 28 yaşındayız Erkek arkadaşımla ilişkimizi evliliğe götürmek istediğimiz için ailelerimizle tanıştırmak istedik. Önce kız kardeşiyle tanıştım, kız bana saçma sapan sorular sordu. Yemek yapmayı biliyor musun ? Hangi yemekleri biliyorsun gibi şeyler.. çok fazla önemsemedim. Daha sonra annesiyle tanıştım ve gerçekten bir sorun olduğunu ilk bakışta anladım. Tanıştıktan 15 dk sonra kadın, "kaç çocuk yapmayı düşünüyorsunuz ?" diye sordu... çok bilmiş, her konuda fikri var. Oğlunun çalıştığı projeden, arabalara, aklınıza gelebilecek her konuda ahkam kesen bir kadın. Kendi kocasıyla boşanıp tekrar evlenmiş ve araları çok kötü. Ayrıca bu kadının zamanında bir doktora saldırıp hakaret etmişliği falan var. Doktor beyaz kod diye bir şey ile güvenlik çağırmış... Neyse zaman geçti ailelerimiz de tanıştı. Annesi bana soğuk davranıyordu. Ama ilişkimiz ilerlemeye devam etti.

Zaman geçtikçe ben annesinin her şeyime taktığını ve sorun ettiğini anlamaya başladım. Mesela birlikte bir düğüne katıldık ve annesi neden onunla oynamadım diye sorun etmiş... (oynadım bu arada ama oynamayı gerçekten hiç sevmem ve çekinirim). her şeyimi takip ediyor. Benim duyacağım bir ortamda "en iyisi sokak düğünü yapmak" gibi şeyler söylüyor. Yani sana yapsam bile ancak sokak düğünü yaparım demek istiyor. Düğüne gideceğimiz gün onların evinden çıkıp düğüne gidecektik ve ben kuaförden sonra evlerine gittim. Kendi evimde yemek yediğim için toktum. Annesi de sofra kurmuş (sadece ben yoktum 7 kişi gittik) ben de yiyebildiğim kadar yedim. Yemeği beğendiğimi de söyledim. Çorbasını bitirmedim diye kafasına takmış. 1 ay sonra beni tehdit etti... başka birisinden örnek vererek, yemeğini beğenmeyen insanın onun evine giremeyeceğini, o insanlardan her türlü kötülük bekleneceğini ve çocuklarıyla da görüşmesine izin vermeyeceğini falan söyledi ben şok oldum... üstelik kendisi bizim evimize daha öncesinde geldiğinde tabağındaki yemeğin 1 tanesine bile dokunmamıştı. (Servisi ben yaptığım için dikkat ettim)

Erkek arkadaşım annesine gerçekten çok düşkün. Kadının dövmesini koluna yaptırmak istedi hatta gidip fiyat bile aldı. Ve bir gün üçümüz bir aradayken sevgilimin annesinin poposuna şaplak attığını gördüm kadın da güldü. Bir gün kadına şehir dışından hediye getirmiştim ona uğrayıp verdim ama bana çay dahi ikram etmedi vs vs...Çok uzun yazıp kimseyi sıkmak istemediğim için örnekleri çoğaltmıyorum ama bir sürü sorun yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum... Erkek arkadaşımı seviyorum ama mutsuz bir hayatım olmasını da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım eder misiniz ?
Daha sevgili iken bunları yapan evlenince ne yapar bilmiyorum. Ben de bir kayınvalide konusu açmıştım herkes yok yakınken kaç demişti. Allahtan nişanlım düzgün adamdı da tüm rahatsızlıklarıma olumlu cevap verip annesine çeki düzen verdirtti. Ama sizinki annesinin dövmesini falan yapmayı düşünüyormuş yani tam ana kuzusu. O yüzden bu sefer de ben size yol yakınken kaç diyeceğim.

Zaten kız kardeşini hiç sevmiyorum. Annesinin kopyası. Bir de kendileri hakkında da yalan söylüyorlar. Mesela annesi durduk yere diyor ki “benim bildiğim İngilizce bana yetiyor günlük hayatta” ingilizcenin i’sini bilmiyor. Kız kardeşi diyor ki, “benim boyum 165” hepsi yalan. Tüm bunlara ne gerek var ? Gerçekten ailecek tımarhaneye kapatılmaları gerekiyor. Annesi de aynı şekilde kendisiyle ilgili sürekli yalan söylüyor olmayan şeyleri var gibi anlatıyor…
Aşağılık komplexi olan aile , her daim huzur bozar

Evlenmeden önce bu durumlar ortaya çıktığı için çok şanslısın. Yaşadıkların fragman. Ayrıl.

Ana oğul kendilerine damızlık alacaklardı sizi. Annesinin sorunları dışında çocuğunuz hakkında söz sahibi bile olamayacaktınız. Bu durumun şimdiden ortaya çıkması en büyük şansınız. Bu ruh hastalarından kurtulup sadaka falan verin bari. Ayrılık güncellemenizi de bekliyoruz sitecek :D

Back
X