• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım :(

büyük şehirden oralara giden herkes böle olabilir.ama intihar falan bu kadarda vahim olmaması gerekir.

çok sıkıldıysanız bu aralar ailenizin yanına gidin biraz hava değiştirin yada onlar gelsin ortam değiştirin eşinizi özleyin evinizi özleyin

eşinizide bu durumu yansıtmayın sonuçta dogdugun yer değil doyduğun yerdir.yaşadıgın yer ...

kendin biraz gayret göstermen lazım toparlanmak için.
zor şartlarda yaşıyorsunuz kolay değil elbet.
ancak zoru daha da zorlaştırmışssın sen.
resmen hayatı zehir etmişssin kendine.
bir kere en değerli zamanlarını bşa harcıyorsun.
KPSS ye odaklan,geleceğinize odaklan.
bu kadar kolay boşa harcama kıymetli zamanını.
sonuçta kısa vadede oradan ayrılma durumunuz yok ise bir nebze hayatını kolaylaştıracak çözümler peşinde koşmalısın.
çok yeni evlisin daha.kilo da moralini bozar.
evi de salmışssın.
evin içinde hiç değilse huzurlu ve düzenli bir yaşantı sürebilmelisiniz.
önce o evi baştan aşağı bir temizle,domestosla heryeri:))
sonra da biraz kendini bakıma al.
sonra da kpss için acilen bir program yap kendine.
depresyon için ise bir dr. muayenesinden geçebilirsin.
faydası olacaktır.
ev değiştirme şansınız var ise evinizi daha iyi bir yere taşıyabilrsiniz tabi mümkünse.
açıkcası bulunduğun ortamda bir hayat sürdürmek çok kolay değil.
güvenlikle ilgili kaygılarına da son derece hak veriyorum.
ama olan olmuş eşin atanmış.mecburen göreve başlamış.
sen de kpss ile atansan eşin senin durumundan yer değişikliği yapabilir mi?
bu bir çıkış noktası ise eğer,ben olsam gece gündüz kendimi sınava hazırlardım.
yapacak bişey yok,bir yola çıkmış oraya yerleşmişssiniz.
hayatınızı bir şekilde idame ettirecek ve daha iyisini temin için gayret edeceksiniz.
kısacası acilen ve acilen toparla kendini.
Bu harika! Söylediklerini harfiyen uygulayacağım. Çok teşekür ederim. Beni anladığın için de.. Çok sağol tatlım

büyük şehirden oralara giden herkes böle olabilir.ama intihar falan bu kadarda vahim olmaması gerekir.

çok sıkıldıysanız bu aralar ailenizin yanına gidin biraz hava değiştirin yada onlar gelsin ortam değiştirin eşinizi özleyin evinizi özleyin

eşinizide bu durumu yansıtmayın sonuçta dogdugun yer değil doyduğun yerdir.yaşadıgın yer ...
Gitmek istediğimiz söyledim ama bu mümkün değil. Diyarbakır daha hoş bir yer. Kız kardeşim de orada. Bebeğine bakarım en azından. Ama eşim müsade etmiyor. Sanki bensiz nefes alamıyor. Ben gelmeden önce o da burda bunalımlı günler geçiriyordu. Çok mutsuzdu. Ben gelince o düzeldi. Ben bozuldum :)

Bu harika! Söylediklerini harfiyen uygulayacağım. Çok teşekür ederim. Beni anladığın için de.. Çok sağol tatlım
.önerilere dikkate alman ne güzel.
henüz çok gençsin pes etmek için.
geleceğin de mutluluğunuz da elinizde.
bulunduğunuz bölge ile ilgili kaygılarında da haklısın ama ben bilerek üzerinde durmadan geçiştirdim
çünkü şu an sana faydası yok.
daha da demoralize olacak ve içine kapanacaksın.mümkün mertebe kendinizi kurtaracak çözümlere odaklanın.,
ne yapabileceğinizi planlamaya çalışın.bu umut olacak sana eminim.

yanlız ömür boyu ankara olacağının garantisi yok memur biriyle evlenmesen bile
belki istanbula yerleşecektin koskoca şehirde yanlız olacaktın
takılma sorun etme bence bu kadar
şöyle düşün herkesin yolu oralardan geçecek senden önce orda eşinin görevi icabı gidip kalmış bayanlar varken senden sonrada olcak ..
dışarda dikkatli ol evde vakit geçirecek bir şeyler bul o zaman mutlaka geçer
Ohooo keşke İstanbul olsa. Açıkcası hemen her yerde akrabam arkadaşım var ama özellikle seçmiş gibi burda olmaması berbat. Antep, urfa, diyarbakır, van gibi yerlerde çok arkadaşım var. Aksi gibi kimse buraya gelmemiş. NEyse Allah'tan Şırnak'ta değiliz. Buna da şükür

Gitmek istediğimiz söyledim ama bu mümkün değil. Diyarbakır daha hoş bir yer. Kız kardeşim de orada. Bebeğine bakarım en azından. Ama eşim müsade etmiyor. Sanki bensiz nefes alamıyor. Ben gelmeden önce o da burda bunalımlı günler geçiriyordu. Çok mutsuzdu. Ben gelince o düzeldi. Ben bozuldum :)

bebeğine bakarım derken temelli gidicekmisin gibi konuştun böyleyse eşin musade etmeye bilir eşiniz asker sanırım.

ben bir süreliğine gidin dedim eşiniz sizin gelişinizden memnun bakın oda alışma sorunu yaşamış.sizde zamanla alışmalısınız.yapacak bir şey yok maalesef.

Konu sahibi arkadaş beni pek sallamamışsın :KK14:

Ben yine de sana 2 öneride bulunucam birincisi psikiyatriste git ikincisi de kpss kursuna. Hem geleceğe yatirim olur hem de sosyallesirsin
Görmedim sanırım canım. Çok özür dilerim. Psikiyatristten randevu aldım pazartesiye. KPSS 2 sene sonra. Bu sene pek gidemem gibi görünüyor :S Çift yıllar bizimki. AMa çalışmaya çalışcam :)

Ohooo keşke İstanbul olsa. Açıkcası hemen her yerde akrabam arkadaşım var ama özellikle seçmiş gibi burda olmaması berbat. Antep, urfa, diyarbakır, van gibi yerlerde çok arkadaşım var. Aksi gibi kimse buraya gelmemiş. NEyse Allah'tan Şırnak'ta değiliz. Buna da şükür
kesinlikle daha kötüleri var emin ol
benim amcam da öğretmen ilk atandığı yer bir köydü ev bulamadılar tek ev var oda mezarlığın dibinde mecbur kaldılar yengem kaç yıl perde açmadan yaşadı , yani batıdada olsan ters gidecek bir şeyler varsa her yerde gider
ki bir memurla evliysen bunlara alışman gerekir , kim bilir daha nereleri göreceksin
hayırlısı olsun dikkat edin kendiniz sevgiler :KK66:

bebeğine bakarım derken temelli gidicekmisin gibi konuştun böyleyse eşin musade etmeye bilir eşiniz asker sanırım.

ben bir süreliğine gidin dedim eşiniz sizin gelişinizden memnun bakın oda alışma sorunu yaşamış.sizde zamanla alışmalısınız.yapacak bir şey yok maalesef.
Yoook. Bakarım derken. 2 güncük. Değil iki bir güne bile müsade etmiyor. Yollar güvenli değil falan bahaneler sıralayıp duruyor. Şu resimdeki çocuğu diyorum işte. Öyle tatlı ki tontiş... Beni kendime getirir belki :)

kesinlikle daha kötüleri var emin ol
benim amcam da öğretmen ilk atandığı yer bir köydü ev bulamadılar tek ev var oda mezarlığın dibinde mecbur kaldılar yengem kaç yıl perde açmadan yaşadı , yani batıdada olsan ters gidecek bir şeyler varsa her yerde gider
ki bir memurla evliysen bunlara alışman gerekir , kim bilir daha nereleri göreceksin
hayırlısı olsun dikkat edin kendiniz sevgiler :KK66:
Teşekkür ederiiimmm...

yabancı olmadığımı nerden çıkardın asker kızıyım hakkaride yaşadım memurum vanda görev yaptım ve ben konyalıyım gittimde bir kelime bilmiyordum bu ön yargının sebebi ne bir anda bana parladığın gibiyse diyecek söz bulamıyorum latifkar bir eleştiriyi daha kabul edemiyorsan diyecek laf yok zaten siyasi topiğe çevirmişsiniz ortamı ne yazayım ben sana.
Hiç de öyle bişey yapmadım... Siyasiye çekmek isteyenle de oturup kavga edecek değilim. Ön yargının sebebini açıklamıştım sanırım... Ayrıca Askerler lojmanda yaşıyorlar. Teyzemden biliyorum. Her günleri de pekala eğlenceli geçiyor. Çünkü lojmanda illa bir arkadaşın olur. Ama ben lojmanda değilim. Beni anlamaya çalışmadığınız üstüne eleştirdiğiniz için kızmam çok doğal. Dikkat ederseniz siyasi değil psikolojik bir durum var ortada. Ben destek için açtım bu konuyu. Moralim temelli bozulsun diye değil.

Ehehe :) Allah korusun deme öyle... Kocam da 90 puan aldı uça uça geldi. Şimdi o da çok mutsuz. ÖYP için Alese girecek
Benimde sınıf arkadaşım atandı 2gün duramadı meslekten ayrıldı hemde erkek düşünün artık o bile duramdı 2 yıl men kpss den

Ay bu konuyu burada okuyan bir tanıdığım varsa kesin ben yazdım zanneder... ( :
Ama ben uyum sağladım çok şükür evime ve evliliğe.
Neyse ki sizin eşiniz öğretmenmiş.
Benim eşim polis olduğu için evden gittiğinde sağ salim dönsün diye dua etmekten sıkılamıyorum...
KPSS çalışmaları için buradaki topiclere takılıp motive olabilirsiniz.
Kendinize uygun motive şeklini mutlaka bulacaksınızdır.
Kolaylıklar dilerim...
Teşekkür ederim. Siz de mi burdasınız? Bu arada eşinizin polis olması gerçekten sizin için çok daha zor bir durum. Düşünün ben bile saatlerce camdan bakıp bakıp ağlıyorum onlar için, eşim polis olmadığı halde... Allah yardımcınız olsun yaaa

.önerilere dikkate alman ne güzel.
henüz çok gençsin pes etmek için.
geleceğin de mutluluğunuz da elinizde.
bulunduğunuz bölge ile ilgili kaygılarında da haklısın ama ben bilerek üzerinde durmadan geçiştirdim
çünkü şu an sana faydası yok.
daha da demoralize olacak ve içine kapanacaksın.mümkün mertebe kendinizi kurtaracak çözümlere odaklanın.,
ne yapabileceğinizi planlamaya çalışın.bu umut olacak sana eminim.
Sanırım siz hamilesiniz. Allah analı babalı büyütsün. Rabbim bize de nasip eder inşallah. Denedik olmadı ama bakalım. Belki kilom yüzündendir. Pazartesi diyete başlıycam. KEndimden iğrenmeye başladım :)

Teşekkür ederim. Siz de mi burdasınız? Bu arada eşinizin polis olması gerçekten sizin için çok daha zor bir durum. Düşünün ben bile saatlerce camdan bakıp bakıp ağlıyorum onlar için, eşim polis olmadığı halde... Allah yardımcınız olsun yaaa

Evet ben de yaklaşık 3 aydır evliyim ve buradayım.
Çözüm süreci takip etmekten haberkolik oldum.
Babam da zamanında burada yapmıştı şark görevini, 92'lerde falan...
Terörün tırmanış zamanları, 4 yaşımda olmama rağmen bazı şeyleri hayal meyal hatırlarım hala.
Nasibimde tekrar varmış, yapacak birşey yok.
1 sene bile olmamışken 2 yıl nasıl biter de gideriz bilmiyorum ama krizi fırsata çevirmek lazım.
Kpss' ye yüklenin mutlaka.
Buradayken de kazanamazsam daha da olmaz diye düşünüyorum. (;

Evet ben de yaklaşık 3 aydır evliyim ve buradayım.
Çözüm süreci takip etmekten haberkolik oldum.
Babam da zamanında burada yapmıştı şark görevini, 92'lerde falan...
Terörün tırmanış zamanları, 4 yaşımda olmama rağmen bazı şeyleri hayal meyal hatırlarım hala.
Nasibimde tekrar varmış, yapacak birşey yok.
1 sene bile olmamışken 2 yıl nasıl biter de gideriz bilmiyorum ama krizi fırsata çevirmek lazım.
Kpss' ye yüklenin mutlaka.
Buradayken de kazanamazsam daha da olmaz diye düşünüyorum. (;
:) Ben de aynı kanıdayım inan bana. Burada olmazsa başka yerde olmaz. Ama bir türlü yapamıyorum. Sanki üstüme koca bi öküz oturmuş gibi. Kalkmıyo eşşoleşşek :) Bu gidişle eşim de benden soğuyacak diye çok korkuyorum. Bugün eve geldiğinde ufak tefek bişeye sinirlendi. İlk defa oldu bu. Bana kızmadı tabii ama. Tavırları değişir mi diye çok korkuyorum

:) Ben de aynı kanıdayım inan bana. Burada olmazsa başka yerde olmaz. Ama bir türlü yapamıyorum. Sanki üstüme koca bi öküz oturmuş gibi. Kalkmıyo eşşoleşşek :) Bu gidişle eşim de benden soğuyacak diye çok korkuyorum. Bugün eve geldiğinde ufak tefek bişeye sinirlendi. İlk defa oldu bu. Bana kızmadı tabii ama. Tavırları değişir mi diye çok korkuyorum
Özelden mesaj gönderdim sana :)

Salmayın kendinizi, toparlayın.
Burada yaşıyorsak yaşayacağız, ne yapalım yani?
Üstelik yeni evlisiniz siz de, toparlayın kendinizi, demoralize olacaksanız da eşiniz işteyken olun.
Onun yanında neşeli ve dik durun.
Yıpratmayın onu da derim...

Back