• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım :(

Eşime bunu söyledim aslında. Ama benim saçmaladığımı düşünüyor bu konuda. Randevu da almıştım ama vazgeçtim. KPSS durumları falan işte. Sağlık muayenesi falan yapıyorlar. Bu durumların sonradan karşıma çıkmasını istemiyorum. Onca sene okudum. Psikolojim yüzünden ideallerimden olmak istemiyorum :KK43:
ben atanmadan once gıttım ilaç da yazdı kullandım atanalı 5 yıl oldu henuz karsıma bı sorun çıkmadı
eşine alışmaman normal 84 kılo oldum dıosun kendıne guvenın gıtmıs senın kapatmakda bulmus beynın çareyı
kpss ye hazırlan veee mutlaka atan ama atanacagın yer yıne dogu olacak en azından turkçe bılenlerın olabılecegı bı yerı sec iletişim önemli

Allah yardımcımız olsun ya. İnşallah şu çözüm süreci sonuç verir ve herşey yoluna girer. Ya da olmayacaksa burdan gideriz. Dayanamıyorum artık. Çok yalnızım
Bu arada olayları genele mal etmiyorum. Komşularım sıkıntılı. Dikkatli okursan genele mal etmediğimi görürsün diğer mesajlarımdan.

ben atanmadan once gıttım ilaç da yazdı kullandım atanalı 5 yıl oldu henuz karsıma bı sorun çıkmadı
eşine alışmaman normal 84 kılo oldum dıosun kendıne guvenın gıtmıs senın kapatmakda bulmus beynın çareyı
kpss ye hazırlan veee mutlaka atan ama atanacagın yer yıne dogu olacak en azından turkçe bılenlerın olabılecegı bı yerı sec iletişim önemli
Bizim alanda doğu pek yok. O yüzden puanlar feci halde yüksek. Umarım başarırım

Arkadasim bos ver. Ben bu forumda nisanlisi/sevgilisi/kocasi/oglu askere gidecegi zaman ''Allahim lutfen Batida bir yer ciksin.'' diye dua etmeyecek kadin oldugunu sanmiyorum. Gercekleri soylemek suc oldu. Hayir yani kendimi kandirnca ne degisecek?
Sizin de Allah yardimcini olsun kardesim. Isten yeni geldim okuyamadim tum yazilanlari. :)
Aaaah ahhh. Aynen öyle.. Diyorum ya, ateş düştüğü yeri yakıyor...

Allah yardımcımız olsun ya. İnşallah şu çözüm süreci sonuç verir ve herşey yoluna girer. Ya da olmayacaksa burdan gideriz. Dayanamıyorum artık. Çok yalnızım

Insallah istediginiz yer olur. Esim sinavi kazandi ve geri dondu. Zaten epi topu 3 ay kaldi.onun da yarisinda yine yanimdaydi. Yani yakin zamanda bizi bekleyen bir dogu gorevi yok ilerleyen yillarda ancak. Biz simdilik yirttik sayilir

Insallah istediginiz yer olur. Esim sinavi kazandi ve geri dondu. Zaten epi topu 3 ay kaldi.onun da yarisinda yine yanimdaydi. Yani yakin zamanda bizi bekleyen bir dogu gorevi yok ilerleyen yillarda ancak. Biz simdilik yirttik sayilir
Güle oynaya geldim. Geri de dönemem. Keşke askere gitseydi yaaa. Eşimin dediği gibi başıma ne geliyorsa hep aceleciliğimden geliyor. 3 içinde evlenme kararı aldık nişan nikah derken birden burda bulduk kendimizi

Güle oynaya geldim. Geri de dönemem. Keşke askere gitseydi yaaa. Eşimin dediği gibi başıma ne geliyorsa hep aceleciliğimden geliyor. 3 içinde evlenme kararı aldık nişan nikah derken birden burda bulduk kendimizi
Torpil vs ile burdan aldıracaktı aslında ailem tayinini. Herkes teklif etti. Buraya getirelim dediler. Eşim hoş bakmadı. Daha önce belirtmiştim aşırı dindar. Diğer insanların hakkına girmiş oluruz diye kabul etmedi. MEcbur geldik artık. Rabbim yardım eder inşallah

Sana çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun. Pazartesi kurslara ve çocuk evine gideceğim. Eşim izin verdi sonunda. Gece çok ağladım ona halimi anlatırken. Bir saat önce geldi. Ben de verdiğin linklerle ilgili konuştum. Tamam gidebilirsin dedi. Allah razı olsun
Hadi hayirli olsun canim hersey bizim icin insallah kendini toparlarsin insan kendinin doktorudur bu arada evi temizle :)

Şehrin adının önemi yok.
Yaşadığın yerde anlaşabileceğin dil yaygın değilse, sevdiklerin yoksa mutlu olmak imkansız bana göre de.
Çok normal uyku halin, evin dağınıklığı, pisliği.

Ama orada yaşadığın müddetçe olumsuz düşünceleri at kafandan.

Geçiçi bir süreyse tabi daha kolay olur.. Diziler, filmler vakit daha kolay geçer.
Bir de bir kaç ay sonrası için şimdiden ucuza uçak biletlerini al sık sık git,kafa dağıt. Daha kolay geçer bu zamanlar..

Hadi hayirli olsun canim hersey bizim icin insallah kendini toparlarsin insan kendinin doktorudur bu arada evi temizle :)
Sağol canım :) Sabah kalkabilirsem temizleyecem sanırım. Temizlemek için bahanemi de buldum. Eşimin arkadaşlarını davet edicem. İki kişiler ama olsun. En azından temizliğe bahane olur. Yoksa kokacaz :)

Sağol canım :) Sabah kalkabilirsem temizleyecem sanırım. Temizlemek için bahanemi de buldum. Eşimin arkadaşlarını davet edicem. İki kişiler ama olsun. En azından temizliğe bahane olur. Yoksa kokacaz :)
Ne kadar guzel havan degisir degisiklikler yap dekoru degistir iyi gelir

Her ne olursa olsun o topraklar bizim lanet diyemezsiniz!Nerede bu site yöneticileri
baş sayfaları okumadım ama tesadüfen gördüm yorumunuzu sadece suna takıldım o topraklar bizim lanet edemezsiniz demişsiniz ya evet o topraklar bizim ama uzaktan sanırım o civarda hiç bulunmadınız yoksa bu söyleminizin lafta kaldığını bilirdiniz oraya gittiğinizde barınamadığınız gece evde bile korkmadan oturamadığınız çocuğunuz uyurken camdan giren molotofla yanma ölme tehlikesi geçirmediği için o topraklar sizin sanmaya devam edebilirsiniz.Ama emin olun oraya mecburiyet dışında kimse gitmez zaten sokmazlarda yaşama hakkıda vermezler.Sizin gibilerde klavyeden yazar o topraklar bizim iyi hayırlı uğurlu olsun ozaman..Hele ki hakkari söz konusuysa oraya gitmeyen hiçbir türk konuşma hakkına sahip olmamalı bence.

Hic hakkari de bulundunuz mu gerçekten? Orasi da Türkiye lafi masal artik kusura bakmayın. En son gittigimizde teroristler kimlik kontrolü yapıyordu. Bir kere insanin yuksek derecede can guvenligi riski var. Okullari yakiyorlar esi ogretmen psikolojisinin normal kalmasi beklenemez zaten. Daha cok yeni uc askerimizi carsida sehit ettiler. Hani oyle bir yazmissiniz ki orasi da Turkiye diye sanki kiz simarillik yapiyor. Artik degil arkadasim. Sinirlari bizim ulkemizde olan sahip cikamadigimiz otoritemizin olmadigi bir toprak parcasi. Hele bu arkadas yuksekovadaysa Allah yardimcisi olsun.

Ayrica kobane zikkimi dedi diye kiza kizilmis da dogru demis. Memleketi icindeki sivillerin tümü Turkiyeye sigindigi halde pkkli pisliklerinin poposunu kurtarmak icin yangin yerine cevirip onca insanın ölümüne sebep olmus bir zikkimdir.

hakkaride degil batmanda bulundum orada da hakkarıye benzer olaylar oluyor.
madem orası turkıye lafı masal. madem sınırları sızın ulke de ama sahıp cıkamıyorsunuz otorıtenızın olmadıgı bır toprak parcası. o zaman hala beraber durmayacagız napalım sız zaten kendi içiniz de bölmüşsünüz ülkeyi bu kafa yapısında olan insanlar oldukça zaten bu ülke bir bütün olarak kalmaz ki zaten sizde bunu tanımlamıssınız .
benim diyecegım bu kadar kimseyle polemiğe girmek de istemıyorum. bence konu sahıbı konusunu kapattırsın sıyaset içerdiği için saglıklı yorum alamaz .

konuyu nerelere getirmişsiniz ya pess.kadın ne anlatıyor millet ne anlıyor.ayrıca şehit yakını olarak az bile sööylemşsiniz.beinimde kardeşim sker erzincanda dışarı bile salmıyorlar olaylar yüzünden nöbette çelik yelek giydiyorlar.hiç bişey kolay değil yaşayan bilir.sen kendini toparlama bak canım insan değil oraya gitmek bir sokak öteye taşınsa evlilikte zorluk çekiyor ki taa oralarda daha zordur.arkadaşım orda yaprtı öğretmenilk eşide orda yaptı erken nikah kıyıp izmite yerleştiler şuan.hakkında hayırlısı olsun inş.kendine üzme sıkılma

hakkaride degil batmanda bulundum orada da hakkarıye benzer olaylar oluyor.
madem orası turkıye lafı masal. madem sınırları sızın ulke de ama sahıp cıkamıyorsunuz otorıtenızın olmadıgı bır toprak parcası. o zaman hala beraber durmayacagız napalım sız zaten kendi içiniz de bölmüşsünüz ülkeyi bu kafa yapısında olan insanlar oldukça zaten bu ülke bir bütün olarak kalmaz ki zaten sizde bunu tanımlamıssınız .
benim diyecegım bu kadar kimseyle polemiğe girmek de istemıyorum. bence konu sahıbı konusunu kapattırsın sıyaset içerdiği için saglıklı yorum alamaz .
Sayenizde. Teşekkürler... Batmana gittim. Buralar hiç mi hiç benzemiyor. Hoş buraya bir haftalığına geldiğimde de böyleydi ama neyse...

konuyu nerelere getirmişsiniz ya pess.kadın ne anlatıyor millet ne anlıyor.ayrıca şehit yakını olarak az bile sööylemşsiniz.beinimde kardeşim sker erzincanda dışarı bile salmıyorlar olaylar yüzünden nöbette çelik yelek giydiyorlar.hiç bişey kolay değil yaşayan bilir.sen kendini toparlama bak canım insan değil oraya gitmek bir sokak öteye taşınsa evlilikte zorluk çekiyor ki taa oralarda daha zordur.arkadaşım orda yaprtı öğretmenilk eşide orda yaptı erken nikah kıyıp izmite yerleştiler şuan.hakkında hayırlısı olsun inş.kendine üzme sıkılma
Belki haberlerde görmediniz. Zaten duyurulmadı ama, bir yakınımız intihar etti. Kız öğretmendi. Hem de bu kobani olayları sırasında oldu bu olay. Eşi batıda görev yapıyordu. O da olaylar sırasında Bunalıma girmiş korkmuş. Eşi, yakınları günlerce aramış ulaşamamışlar. Kimseyle de konuşmadığı için fark edilmemiş. Çıkıp gelmişler kız kendini asmış yazık. Ben de aynı şeyleri düşünüyordum. Çok bunalmıştım. Annem teleşlanıp aramış bişey var mı ora nasıl diye sordu. Öyle yalanlarla idare ediyoruz insanları. Kimse burdaki insanları anlamıyor. Korkmakta, üzülmekte haklıyız ama herkes bizi suçluyor işte naapcan. Böyle ufak olaylar duyulmaz zaten. Allah bilir benim durumumda kaç kişi var. Allah herkesin yardımcısı olsun ne deyim

Belki haberlerde görmediniz. Zaten duyurulmadı ama, bir yakınımız intihar etti. Kız öğretmendi. Hem de bu kobani olayları sırasında oldu bu olay. Eşi batıda görev yapıyordu. O da olaylar sırasında Bunalıma girmiş korkmuş. Eşi, yakınları günlerce aramış ulaşamamışlar. Kimseyle de konuşmadığı için fark edilmemiş. Çıkıp gelmişler kız kendini asmış yazık. Ben de aynı şeyleri düşünüyordum. Çok bunalmıştım. Annem teleşlanıp aramış bişey var mı ora nasıl diye sordu. Öyle yalanlarla idare ediyoruz insanları. Kimse burdaki insanları anlamıyor. Korkmakta, üzülmekte haklıyız ama herkes bizi suçluyor işte naapcan. Böyle ufak olaylar duyulmaz zaten. Allah bilir benim durumumda kaç kişi var. Allah herkesin yardımcısı olsun ne deyim
daha duyulmuyan bilinmeyen kim bilir neler var.tabiki haklısınız bende olsam bende korkarım kim korkmazki.ben demiyorumki ordaki herkes aynı yada ordaki herkes cani sınıflandırmak bana mı kalmış.bana göre hepimiz kardeşiz kimseyede ön yargım yok asla.benimde vanlı arkadaşlarım var kendi eniştem doğulu hepsi şeker gibi insanlar.konuşulcak çok şey varda bu ülküde konuşamıyorsun doğru söyleyini dokuz yerden kovuyorlar

Back