• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım :(

Evet ev sahibi amca çok iyi ve misafirperver. Ama salak kocamı bi türlü onlara gitmeye ikna edemiyorum :)
insan İstanbul gibi bir yerde yanlızlıktan sıkılabilir Hakkari gibi bir yerde de insan fazla çevreden kendine zaman ayıramayabilir .Bu tamamen insanların elinde .

komşularınız türkçe bilmiyorsa siz kürtçe öğrenmeye çalışsanız..Dilini anlamadığınız bir insanlara uyum sağlamanız zor olcaktır..

toparlanmak istiyorsan bişeyler yapmalısın mesela önce kalkıp evini tertemiz temizle sonra kendine bakım yap ne bilim saçını fönle maşa yap oje sür biraz şık giyin dış görünüşün iyi oldu mu kendini daha iyi hissedersin sonra evde kendini oyalayacak bişeyler bul spor yap mesela madem kilo aldın hem seni daha iyi hissettirir hem kalori harcarsın örgü ör bi zamanlar rahatsızlığımdan dolayı 4-5 ay dışarı çıkamamıştım bildiğin ören bayan modelinde kazaklar şallar eşine atkı falan ör oyalanırsın değişik yemekler yapmayı dene eşinle film günleri yapın sen yeterki bu ruh halinden çıkmak iste Allah yardımcın olsun unutma kendini daha çok dibe çekme bişiler yap

Türküm kürt değilim ama hakkaride yaşayan bir kürt olsaydım ve bukadar aşağılansaydı oturduğum yer bende ayrımcı devlet derdim.Bir TÜRK olarak hakkaride oturan kürt kardeşlerimizden sizin adınıza özür dilerim
Ateş düştüğü yeri akar lafını bilir misin sen? Senin bu sözlerinin aynını aşırı milliyetçi bir arkadaşıma söylediğimde ateş düştüğü yeri yakar sen ne anlarsın şehitten, o insanlardan demişti. Bu arada başbakanın Alevi ve Kürt açılımlarından sorumlu danışmanı da benim hocamdı. Çok yakındık. Necdet Subaşı... Bir çok şey öğrenmiştim ondan ama yaşamadığım için kürtleri de ciddi ciddi anlamaya çalışıp hak veriyordum. Bu sebeple arkadaşıma bu konuyla ilgili fazlasıyla çıkıştım. O da bunları söyledi. Allah şahidimdir 1 hafta geçmedi eniştemin şehit olduğu haberini aldım. Arkadaşımsa (o da ben de gazeteciyiz MHP'nin tv kanalında çalışıyordu) beni aradı, haberini yapmaya gittiği adamın eniştem olduğundan haberi yoktu. İşlerim var şehit varmış onun haberini yapıyorum dedi. Ben de o sırada ağlıyor, kendimden nefret ediyordum. Sen haklıydın dedim. Ateş düştü ve bizi yaktı... Rabbim kimseye yaşatmasın ne deyim. Ben kimseden özür dilemiyorum. Bana yaşattıkları için onlar özür dilesin. Ama gideni geri getiremezler öyle değil mi?

Cok şükür de canim bee inanki atanmasa daha zordu. Benim esimde keske atansaydi da hakkariye gitseydizk..sayılı gun gecer..bak esim atanaamadi ogrwtmendi polis oldu..ve biz polis olarak belki de gidecz oraya..obyuzden elindeki sartlarin kiymetini bil üzülme dua etbi yerden basla kpss ye de duzene de..yavas yavas oturur hersey

Cok sukur
Haklısın sanırım

Ateş düştüğü yeri akar lafını bilir misin sen? Senin bu sözlerinin aynını aşırı milliyetçi bir arkadaşıma söylediğimde ateş düştüğü yeri yakar sen ne anlarsın şehitten, o insanlardan demişti. Bu arada başbakanın Alevi ve Kürt açılımlarından sorumlu danışmanı da benim hocamdı. Çok yakındık. Necdet Subaşı... Bir çok şey öğrenmiştim ondan ama yaşamadığım için kürtleri de ciddi ciddi anlamaya çalışıp hak veriyordum. Bu sebeple arkadaşıma bu konuyla ilgili fazlasıyla çıkıştım. O da bunları söyledi. Allah şahidimdir 1 hafta geçmedi eniştemin şehit olduğu haberini aldım. Arkadaşımsa (o da ben de gazeteciyiz MHP'nin tv kanalında çalışıyordu) beni aradı, haberini yapmaya gittiği adamın eniştem olduğundan haberi yoktu. İşlerim var şehit varmış onun haberini yapıyorum dedi. Ben de o sırada ağlıyor, kendimden nefret ediyordum. Sen haklıydın dedim. Ateş düştü ve bizi yaktı... Rabbim kimseye yaşatmasın ne deyim. Ben kimseden özür dilemiyorum. Bana yaşattıkları için onlar özür dilesin. Ama gideni geri getiremezler öyle değil mi?
Bunları söylerken de eniştemin başına bişey geleceği aklımın ucundan bile geçmemişti. Koskoca binbaşı şehit olacak değildi ya... Hele hele hatay'da... Hakkari ŞEmdinli'de karakolu basıldı bişey olmamıştı. NAsip işte...

toparlanmak istiyorsan bişeyler yapmalısın mesela önce kalkıp evini tertemiz temizle sonra kendine bakım yap ne bilim saçını fönle maşa yap oje sür biraz şık giyin dış görünüşün iyi oldu mu kendini daha iyi hissedersin sonra evde kendini oyalayacak bişeyler bul spor yap mesela madem kilo aldın hem seni daha iyi hissettirir hem kalori harcarsın örgü ör bi zamanlar rahatsızlığımdan dolayı 4-5 ay dışarı çıkamamıştım bildiğin ören bayan modelinde kazaklar şallar eşine atkı falan ör oyalanırsın değişik yemekler yapmayı dene eşinle film günleri yapın sen yeterki bu ruh halinden çıkmak iste Allah yardımcın olsun unutma kendini daha çok dibe çekme bişiler yap
Amiiinn. Çok teşekkür ederim canım

Hakkari'yi,Yüksekova'yı öve öve bitiremeyen sevgili kardeşler...
Tayininizi oraya isteyin ya da evinizi oraya taşıyın.
Öyle bir yazmışsınız ki güllük gülistanlık sahil köyü sanki mübarek...
Madem o kadar mükemmel,aman aman toprağımız vatanımız...Neden herkes Batı'ya kaçıyor ? Buna Doğulu arkadaşlar da dahil...
Destan döşemişsiniz Hakkari için,pes.
Sana katılıyorum.... Herkes kaçıyor burdan. Doktorum da kaçmış :(

Allah yardımcınız olsun cidden zor yere düşmüşsünüz , elimde olsa oradaki iyi ve masum insanları sivastan öte tarafa çekip sivastan beri full bombolardım oraları dümdüz ederdim valla dilek hakkım olsa bunu dilerdim Allahtan, yaşanacak yer değil oralar, ve baya temizlik gerek oralarda ne yapın edin gitmeye bakın ordan.
Öyle olmuyor işte. Masum insanlar da vardır ben buna tüm kalbimle inanıyorum. Biz müslüman insanlarız. Böyle bişey yapamayız. Ben de olaylar sırasında böyle şeyler düşündüğümü eşime söyledim ama o bunun çok yanlış bir düşünce olduğunu söyledi. Dinimizde böyle bişey yok

Konu sahibine yazilan olumsuz mesajlardan anliyorum ki milletcek Amerikan liberalizminin dayattigi ''politikal dogruculuk '' anlayisinin suyunu cikartmisiz. Teroriste terorist demeye korkar olduk. Su medyanin dayattigi 'Herkese saygi duymaliyiz! ' safsatasina da itimat etmeyiniz. Ona saygi buna saygi, katile saygi, teroriste saygi, yagmaciya saygi! Saygi hak edilir.
Elin teroristine ne saygi duyacagim?

Konu sahibine yazilan olumsuz mesajlardan anliyorum ki milletcek Amerikan liberalizminin dayattigi ''politikal dogruculuk '' anlayisinin suyunu cikartmisiz. Teroriste terorist demeye korkar olduk. Su medyanin dayattigi 'Herkese saygi duymaliyiz! ' safsatasina da itimat etmeyiniz. Ona saygi buna saygi, katile saygi, teroriste saygi, yagmaciya saygi! Saygi hak edilir.
Elin teroristine ne saygi duyacagim?
Ben sadece yardım istedim. Millet olayı başka boyuta taşıdı. Biri diyo yok ön yargılısın yok şöylesin yok böylesin. Feleğimi şaşırdım. Ben ruh halimden bahsettim. Siyasi konuları zaten blogumda yazıyorum. Ne yapabilirim diye sordum millet çoştu. Ben de anlayamadım ne oldu :S

Her ne olursa olsun o topraklar bizim lanet diyemezsiniz!Nerede bu site yöneticileri
Kim lanet demiş, ben öyle bişey söylemedim. Sen yardım etmek için mi yazıyorsun ortalığı karıştırmak için mi? Ben anlam veremiyorum. Bişey sordum ve soruyu siyasallaştırmanın manası olmadığını düşünüyorum. Herkes ne düşünüyorsa kendine. Sizin yüzünüzden millet beni kürt düşmanı sanacak tövbe tövbe yarabbim yaaa. Nerde sorun yaratmak istiyorsanız oraya gidin. Şurda bi sıkıntımız var. Destek olmuyorsunuz köstek olmayın bari

Ben sadece yardım istedim. Millet olayı başka boyuta taşıdı. Biri diyo yok ön yargılısın yok şöylesin yok böylesin. Feleğimi şaşırdım. Ben ruh halimden bahsettim. Siyasi konuları zaten blogumda yazıyorum. Ne yapabilirim diye sordum millet çoştu. Ben de anlayamadım ne oldu :S
Arkadasim bos ver. Ben bu forumda nisanlisi/sevgilisi/kocasi/oglu askere gidecegi zaman ''Allahim lutfen Batida bir yer ciksin.'' diye dua etmeyecek kadin oldugunu sanmiyorum. Gercekleri soylemek suc oldu. Hayir yani kendimi kandirnca ne degisecek?
Sizin de Allah yardimciniz olsun kardesim. Isten yeni geldim okuyamadim tum yazilanlari. :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederiiimmm...

Seni hem anlayamiyorum hem de anliyorum. Anlayamadigim sey, kendini tamamen salman ve olaylari genele mal etmen. Anladigim nokta ise, korkularin. Hak veriyorum, korkularin yersiz degil. Benim esimin de ilk mecburisi guneydoguda bir ilin adi pek hayirla anilmayan bir ilcesine cikmisti.ilkin sok olduk Ailem araya adam koymaya calisti vs ama vardir bunda bir hayir dedik esim gitti tek basina, benim okulum vardi. Esim de kürt, tabii ki senin tencere tava calan komsularindan degil. Ama o pisliklerin yeri geldiginde turk kurt ayrimi yapmadan can aldiklarini bildigimiz icin cok endiselendik, neyse ki sinavi kazandi da tayinle dondu geri. Hem ayrilik, hem her an olay yasanabilecek bir yerde olusundan oturu, zor gunlerdi.

Seni hem anlayamiyorum hem de anliyorum. Anlayamadigim sey, kendini tamamen salman ve olaylari genele mal etmen. Anladigim nokta ise, korkularin. Hak veriyorum, korkularin yersiz degil. Benim esimin de ilk mecburisi guneydoguda bir ilin adi pek hayirla anilmayan bir ilcesine cikmisti.ilkin sok olduk Ailem araya adam koymaya calisti vs ama vardir bunda bir hayir dedik esim gitti tek basina, benim okulum vardi. Esim de kürt, tabii ki senin tencere tava calan komsularindan degil. Ama o pisliklerin yeri geldiginde turk kurt ayrimi yapmadan can aldiklarini bildigimiz icin cok endiselendik, neyse ki sinavi kazandi da tayinle dondu geri. Hem ayrilik, hem her an olay yasanabilecek bir yerde olusundan oturu, zor gunlerdi.
Allah yardımcımız olsun ya. İnşallah şu çözüm süreci sonuç verir ve herşey yoluna girer. Ya da olmayacaksa burdan gideriz. Dayanamıyorum artık. Çok yalnızım

Back