• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım :(

zeytin orada birsürü çocuk bu şekilde büyüyor..
silah sesleriyle sokaklardaki protestolarla büyüyorlar..
sen şimdi egeye geldin mesela.. ama orada çocuklar yaşamaya devam ediyor..
orada hala elektirk su skıntısı var.. orada insanlar perişan belkide..sen hakkaride değil mesela mersinde olsaydın. Eşin belki bir iş bile bulup çalışabilirdi. Ama hakkaride öyle fırsatlar olmuyor pek.. Hem devletin yatırım yapmaması hemde teror olayları
Haaa bi de su problemi var tabiii. Su bir gün var bir gün yok. Durmadan elektrik gidiyo. Sinir oluyorum :)

Ne demek canim sen yeterki iyi ol kendini iyi hisset sagligin yerinde olsun baktin hic birseye izin vermedi esin yavru kedi al sana can yoldasi olur en azindan evde tek basina olmaktan iyidir hakkinda hayirlisi insallah
Kedi de istedim köpek de istedim. Yok çocuk yapalım dedi. O da olmadı niyeyse :(

Konu sahibi arkadaş beni pek sallamamışsın :KK14:

Ben yine de sana 2 öneride bulunucam birincisi psikiyatriste git ikincisi de kpss kursuna. Hem geleceğe yatirim olur hem de sosyallesirsin

Bence cok fazla gözünde buyutuyorsunuz bende alti sene kaldim o tarafta ilk gunlerde tabiki sıkıntılar cektim olaylar hic bitmez orda kobani bahane siz ankarada okadar cok gezmissiniz ki alistirmissiniz kendinizi gezmeye bence ilk isiniz evinizi guzelce temizlemek olsun doktora gidin destek alin sonra guzel bir diyete baslayin kilo bebek icin engel bu surecte ders calisin sabredin sizin gibi cok kisi var orada elbette ortaminiz olacak ve en iyi dostluklar oradaki dostluklardir zaman herseyin ilacidir

Bence sizin problemınız eşinizle ...eşinize onca şey teklif edıyorsunuz hiç bişiyi kabul etmıyor ..eşinizle cıddı cıddı konuşun bence

Bir Kürt olarak G.dogu topraklarından bildiriyorum;
Burda devlet yok, olsaydı kurban eti dağıtan 3 genc kafalari tasla ezilerek oldurulmezdi,bir evde 45 dakika mahsur kalmazdı,cansiz bedenleri benzin dokulup yakilmazdi, benzin dukulup yakilan cesetlerin uzerinden arabayla gecilmezdi.
Yasin Börü diyelim hatirlatalim. İkiyüzlü humanistlerin vicdanlari sizlar belki. Dağılabilirsiniz...
0 gençleri öldürenler de kürt değil miydi?

Görmediğin bişeyle ilgili nasıl böyle, bu şekilde yorum yapabilirsin. HAnenin çocuğuyla kocasının bildiği türkçenin bana faydası ne. Elalemin kocası çocuğuyla mı sohbet edicem? Çok saygılısın. PEnceremden kafamı pekala da çıkarıyorum. Ayrıca sıcakkanlı olmadığımı iddia eden tek kişi de sen oldun hayatımda. Komşular beni seviyor. Sorun bu değil. Bişeyler getiriyorlar ama ettiğim teşekkürü bile anlamıyorlar. Dakikalarca laf anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca senin de bu kültüre yabancı olmadığın için sorun yaşamadığını düşünüyorum. Ben yabancıyım ve bunları yaşamam gayet doğal. Sanki kürtçeyi öğreten var da biz öğrenmedik. Alla alla
yabancı olmadığımı nerden çıkardın asker kızıyım hakkaride yaşadım memurum vanda görev yaptım ve ben konyalıyım gittimde bir kelime bilmiyordum bu ön yargının sebebi ne bir anda bana parladığın gibiyse diyecek söz bulamıyorum latifkar bir eleştiriyi daha kabul edemiyorsan diyecek laf yok zaten siyasi topiğe çevirmişsiniz ortamı ne yazayım ben sana.

Çalışsam ben de bunalıma girmezdim. Ankara'da 5 sene boyunca çalıştım. Hatta bir dönem yalnız yaşadım .Hiç de bunalıma girmedim yani. ÇAlışan insan neden bunalıma girsin işi var gücü var
valla çalışıyorum ama çalışırken zaman geçmiyor
çünkü çalıştığım ortamda kafa dengi tek bir tane bile insan yok , sabah günaydın akşam iyi akşamlar bütün durum bu
gün boyu pek fazla bir işimiz de olmuyor , evde olsam en azından kitap okur bir şeylerle uğraşırım
bence doğuyu iyi değerlendir , çünkü boş vaktin çok fazla burda ygs ye felan hazırlansam herhalde tıp ı kazanırım
ikinci üniversiteye başladım ders çalışıyorum bir taraftanda çalışacak şey kalmadı herşeyi yaladım yuttum :DDD
ders çalışmaya bir otur bak zaman nasıl da hızlı geçiyor , ben kaç aydır burdayım zamanımın yarısı kitap okuyarak ve ders çalışarak geçti hatta diyorum ki ne çabuk geldi kasım ayı ya felan diyorum ...

valla çalışıyorum ama çalışırken zaman geçmiyor
çünkü çalıştığım ortamda kafa dengi tek bir tane bile insan yok , sabah günaydın akşam iyi akşamlar bütün durum bu
gün boyu pek fazla bir işimiz de olmuyor , evde olsam en azından kitap okur bir şeylerle uğraşırım
bence doğuyu iyi değerlendir , çünkü boş vaktin çok fazla burda ygs ye felan hazırlansam herhalde tıp ı kazanırım
ikinci üniversiteye başladım ders çalışıyorum bir taraftanda çalışacak şey kalmadı herşeyi yaladım yuttum :DDD
ders çalışmaya bir otur bak zaman nasıl da hızlı geçiyor , ben kaç aydır burdayım zamanımın yarısı kitap okuyarak ve ders çalışarak geçti hatta diyorum ki ne çabuk geldi kasım ayı ya felan diyorum ...
Kurs konusuna bakıcaz inşallah :S

Bana göre öyle canım neden dersen sanki Ankara'da olsan hergün bir komşuna mı gidecektinnn... Hayır... Bence senin tüm sorunların evin içinde kızdığın noktada dışarıda kaçacak yer olmaması. Kolay gelsin
Sağol ama tabiiki gidecektim. Orada doğup büyüdüm ben. En yakın arkadaşım da orada. Evli ve ev hanımı. Evde de kızdığım olay olmuyor ki eşim fazla iyi. Bilmiyorum belki de kavgalı bir aile ortamından sakin bir hayata geçişten oldu. Neden oldu bilmiyorum.Teşekkürler

Evleneli üç ay bile olmadı ama çok mutsuzum. Eşimle aramız çok iyi. En ufak bir tartışma bile çıkmıyor. Onu çok seviyorum ama, burası da yaşanacak gibi bi yer değil. Komşular Türkçe bilmiyor. Hiç arkadaşım da yok burada. Onca sene Ankara'da yaşadım. Burası sıkmaya başladı beni. Temizliğe çok özen gösterirdim ailemle otururken. Ama şimdi kendi evimi pislik götürüyor. Bulaşıklar günlerce tezgahta duruyor.Canım yemek yapmak istemiyor. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Sürekli bir bunalım ve sıkılganlık halindeyim... Eve de hiç alışamadım. Sanki benim evim değilmiş gibi geliyor. Yanımda birisiyle uyuma fikrine bile alışamadım. Bir türlü rahat edemiyorum yatağımda. Ayrıca eşimi arzulamadığımı fark ettim. Evlenmeden önce böyle değildi. NE oldu anlayamıyorum. Kafam karman çorman. Aksi gibi burada çalışabileceğim bir yer de yok. Evde oturmaktan, sıkıntıdan 84 kiloya çıktım. KPSS'ye çalışmam lazım, motive olamıyorum. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Diziler bile sarmıyor.Ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum. Eşimi de bunaltıcam bu gidişle, durduk yere üfleyip püflüyorum. Kızlar acil yardım edin. Kafayı yemek üzereyim...

Ay bu konuyu burada okuyan bir tanıdığım varsa kesin ben yazdım zanneder... ( :
Ama ben uyum sağladım çok şükür evime ve evliliğe.
Neyse ki sizin eşiniz öğretmenmiş.
Benim eşim polis olduğu için evden gittiğinde sağ salim dönsün diye dua etmekten sıkılamıyorum...
KPSS çalışmaları için buradaki topiclere takılıp motive olabilirsiniz.
Kendinize uygun motive şeklini mutlaka bulacaksınızdır.
Kolaylıklar dilerim...

Sevdiğim yanımda olsun her yerde yaşarım yeter ki sağlıklı olalım. Benim eşimde asker 2 sene sonra doğuya gideceğiz korktuğum tek şey ona bir şey olması oralar bu ara hiç güvenli değil.

Sağol ama tabiiki gidecektim. Orada doğup büyüdüm ben. En yakın arkadaşım da orada. Evli ve ev hanımı. Evde de kızdığım olay olmuyor ki eşim fazla iyi. Bilmiyorum belki de kavgalı bir aile ortamından sakin bir hayata geçişten oldu. Neden oldu bilmiyorum.Teşekkürler
yanlız ömür boyu ankara olacağının garantisi yok memur biriyle evlenmesen bile
belki istanbula yerleşecektin koskoca şehirde yanlız olacaktın
takılma sorun etme bence bu kadar
şöyle düşün herkesin yolu oralardan geçecek senden önce orda eşinin görevi icabı gidip kalmış bayanlar varken senden sonrada olcak ..
dışarda dikkatli ol evde vakit geçirecek bir şeyler bul o zaman mutlaka geçer

http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_do...115.html?CHK=78f37c22f0bf7d5f960def3147ff7f44
Canim orda halk egitim merkezi varmis hatta acilacak kurslari buldum ahsap boyama falan varsa istersen bir goz gezdir katil kurslara
Sana çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun. Pazartesi kurslara ve çocuk evine gideceğim. Eşim izin verdi sonunda. Gece çok ağladım ona halimi anlatırken. Bir saat önce geldi. Ben de verdiğin linklerle ilgili konuştum. Tamam gidebilirsin dedi. Allah razı olsun

Evleneli üç ay bile olmadı ama çok mutsuzum. Eşimle aramız çok iyi. En ufak bir tartışma bile çıkmıyor. Onu çok seviyorum ama, burası da yaşanacak gibi bi yer değil. Komşular Türkçe bilmiyor. Hiç arkadaşım da yok burada. Onca sene Ankara'da yaşadım. Burası sıkmaya başladı beni. Temizliğe çok özen gösterirdim ailemle otururken. Ama şimdi kendi evimi pislik götürüyor. Bulaşıklar günlerce tezgahta duruyor.Canım yemek yapmak istemiyor. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Sürekli bir bunalım ve sıkılganlık halindeyim... Eve de hiç alışamadım. Sanki benim evim değilmiş gibi geliyor. Yanımda birisiyle uyuma fikrine bile alışamadım. Bir türlü rahat edemiyorum yatağımda. Ayrıca eşimi arzulamadığımı fark ettim. Evlenmeden önce böyle değildi. NE oldu anlayamıyorum. Kafam karman çorman. Aksi gibi burada çalışabileceğim bir yer de yok. Evde oturmaktan, sıkıntıdan 84 kiloya çıktım. KPSS'ye çalışmam lazım, motive olamıyorum. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Diziler bile sarmıyor.Ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum. Eşimi de bunaltıcam bu gidişle, durduk yere üfleyip püflüyorum. Kızlar acil yardım edin. Kafayı yemek üzereyim...
kendin biraz gayret göstermen lazım toparlanmak için.
zor şartlarda yaşıyorsunuz kolay değil elbet.
ancak zoru daha da zorlaştırmışssın sen.
resmen hayatı zehir etmişssin kendine.
bir kere en değerli zamanlarını bşa harcıyorsun.
KPSS ye odaklan,geleceğinize odaklan.
bu kadar kolay boşa harcama kıymetli zamanını.
sonuçta kısa vadede oradan ayrılma durumunuz yok ise bir nebze hayatını kolaylaştıracak çözümler peşinde koşmalısın.
çok yeni evlisin daha.kilo da moralini bozar.
evi de salmışssın.
evin içinde hiç değilse huzurlu ve düzenli bir yaşantı sürebilmelisiniz.
önce o evi baştan aşağı bir temizle,domestosla heryeri:))
sonra da biraz kendini bakıma al.
sonra da kpss için acilen bir program yap kendine.
depresyon için ise bir dr. muayenesinden geçebilirsin.
faydası olacaktır.
ev değiştirme şansınız var ise evinizi daha iyi bir yere taşıyabilrsiniz tabi mümkünse.
açıkcası bulunduğun ortamda bir hayat sürdürmek çok kolay değil.
güvenlikle ilgili kaygılarına da son derece hak veriyorum.
ama olan olmuş eşin atanmış.mecburen göreve başlamış.
sen de kpss ile atansan eşin senin durumundan yer değişikliği yapabilir mi?
bu bir çıkış noktası ise eğer,ben olsam gece gündüz kendimi sınava hazırlardım.
yapacak bişey yok,bir yola çıkmış oraya yerleşmişssiniz.
hayatınızı bir şekilde idame ettirecek ve daha iyisini temin için gayret edeceksiniz.
kısacası acilen ve acilen toparla kendini.

Sevdiğim yanımda olsun her yerde yaşarım yeter ki sağlıklı olalım. Benim eşimde asker 2 sene sonra doğuya gideceğiz korktuğum tek şey ona bir şey olması oralar bu ara hiç güvenli değil.
Ben de böyle düşünüyordum.Aslında MArt ayında geldiğimde hiç bişey yoktu. Her şey harikaydı. Evlendim. Ağustosun 21 inde geldim. Olaylar falan derken herşey karman çorman oldu. İnşallah lojman çıkar da sen aynı sorunları yaşamazsın canım

Back