- 1 Nisan 2014
- 218
- 115
- 38
- 34
- Konu Sahibi dandygirll
Yuppiiiiiii :)Tamamdır... (;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuppiiiiiii :)Tamamdır... (;
Nasıl düzeltilir bilmiyorum, lakin bu olaylarla ilgili yaşadıklarımı anlatmam fazla uzun sürer. Kişisel görüşünüzdür size de pek bişey söylemek istemiyorum ama. Sanırım kobane için komşularınız akşam 8den gece 2 ye kadar tencere çalıp slogan atmadığı için beni anlayamazsınız. Bir de Ankara'dan gelip bu olayların içine düştüğünüzü düşünün. Eşim rahat rahat uyurken ben gizli gizli ağlıyorum. O üzülmesin diye... Halimi ona anlatamıyorum. Sizin bildiğiniz Kürt'ü ben bilemem benim komşularım bilmiyor. Erkek ve çocukları kastetmiyorum. Apartmandaki kadınlardan bahsediyorum.
Yaaa düşünün halimi artık. Şimdi topladım bulaşıkları. 3 Gündür duruyordu. Yavaş yavaş toparlancam inşallah. Umarım 2 gün sonra yine aynı hale gelmez. :S
Çok denedim de olmuyor. Bi arkadaşımız askere gitti. Çok iyi bir eşi var. Gelecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum. Onlar gelirse her şey normale dönecek inşallahKafa dağıtacak bişyler uğraş .hemende canınız sıkılıyor ayol
Ben de sizi kısmen anlıyorum. Gerçekten anlıyorum demek haksızlık olur, zira lojmanınıza saldırı düzenlenmiş. Ben o esnada sinirden çıkar kavga ederdim. Öyle sakin bir insan değilim. Her ne kadar özümde neşeli de olsam öfke kontrolüm sıfır. Olaylar esnasında balkona çıktım komşularla kavga edecektim sizi mi dinleyecez diye eşim tuttu. Bana bişey olmasını ister misin diye sordu. Sırf biri ona bişey yapacak diye sustum. Ben neyse, kendimi pek umursamam zaten. Yurtta kızın biri paten kayıyor, uyutmadı diye kızı dövdüm mahkemelik oldum. Genelde kavgadan falan dolayı hep davalık olurum birileriyle. Pek de umurumda olmaz açıkcası. Ama eşim çok başka. Çok iyi biri. Ona kıyamıyorum işte. MEcbur susuyorum. Seni kısmen anlıyorum. Bir de hamilesin. Rabbim yardımcınız olsunSizi o kadar iyi anlıyorum ki.Ben de Mardin'in adını terör olayları dışında hiç bir şeyde duyurmamış berbat bir ilçesindeyim.sizin gibi eş durumundan geldim buraya.ilk başta ön yargılı olmak istemedim hatta bir sürü insana evimi açtım görüştüm hiç ayrım yapmadan.ancak o olaylarda bizim lojmanımıza saldırı düzenlenirken halkda tencere tava ıslık sesleriyle destek veriyordu.geceleri silah seslerinden uyuyamadık ve ben beş aylık hamile halimle bunları yaşadım.şimdi korkudan sokağa çıkamıyorum işe giderken bile o kadar tedirginim ki.eşimi işe her gün dualarla uğurluyorum onu bebeğine ve bana bağışlaması için Rabbime yalvarıyorum.burdan tayinimiz çıktığında kurban kesmeyi bile adadım inanın.
Öyleydi. Onu anlatıyorum zaten.0 gençleri öldürenler de kürt değil miydi?
İnşalkah canımÇok denedim de olmuyor. Bi arkadaşımız askere gitti. Çok iyi bir eşi var. Gelecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum. Onlar gelirse her şey normale dönecek inşallah
Canım benim yaaa... Çok üzüldüm gerçekten. Ben de çok doluyumbu konuda o kadar doluyum ki yazarken bile hala ellerim titriyor o yüzden ilk yazımı da boş atmışım kusura bakmayın artık
Arkadaşlar sizi anlıyorum ama ırksal bir meseleye dönüşmesin bu. Hazmeden var edemeyen var. Başımıza bela almayalım :)Öyleydi. Onu anlatıyorum zaten.
Kocam iyi ama arada böyle mallıkları tutuyor. İki arkadaşı var ama ikisi de bekar. Kandınlara gelince: Onların muhabbeti beni sarmazmış. Öyle söylüyor. Fazlasıyla da kıskanç :STüm yorumları okuyamadım da eşinizin öğretmen arkadaşları falan yok mu? Onların eşleri ile falan anlaşırsınız. Ya da okuldaki kadın hocalarla tanışın. Mutlaka vardır arkadaş olabileceğiniz birileri.
Sizin bu hale gelmeniz de eşinizin de payı var o zaman. Belki siz anlaşacaksınız kadınlarla. Bir gün pat diye okula gidin. Öğretmenler odasına dalın hocalarla tanışın. Severseniz kaynaşırsınız benceKocam iyi ama arada böyle mallıkları tutuyor. İki arkadaşı var ama ikisi de bekar. Kandınlara gelince: Onların muhabbeti beni sarmazmış. Öyle söylüyor. Fazlasıyla da kıskanç :S
O gidişin bir de eve dönüşü var yalnız :) Bakalım neler olacak. Önce şu psikiyatriste bir gidelim de bakalım neler olacakSizin bu hale gelmeniz de eşinizin de payı var o zaman. Belki siz anlaşacaksınız kadınlarla. Bir gün pat diye okula gidin. Öğretmenler odasına dalın hocalarla tanışın. Severseniz kaynaşırsınız bence
Türküm kürt değilim ama hakkaride yaşayan bir kürt olsaydım ve bukadar aşağılansaydı oturduğum yer bende ayrımcı devlet derdim.Bir TÜRK olarak hakkaride oturan kürt kardeşlerimizden sizin adınıza özür dilerimİnşallah alışırım yaaa. Ne lanet bi yermiş burası
Cok sukurAllah korusun. Buralı olsa nasıl geçinirdim ki onunla. Eşim hemşehrim. İlkokul arkadaşımdı aynı zamanda. Mükemmel biri. Her şeyiyle dört dörtlük. Böyle bunaldığımdan falan bahsedince sana rahat batıyor diye takılıyor hatta. Hep şakaya vuruyor herşeyi... Buraya atandı malesef. Öğretmen
Kocam iyi ama arada böyle mallıkları tutuyor. İki arkadaşı var ama ikisi de bekar. Kandınlara gelince: Onların muhabbeti beni sarmazmış. Öyle söylüyor. Fazlasıyla da kıskanç :S