Acaba Kim?

güveniyorum tabi ama gerçekten reklamsa neden kapattı. yanlış anlarsın diye diyo ama ne bileyim.:53:

Alllaa bugün ilk kez mi böyle yaptı?
Oyuna düşkünlüğü var mı ki? Hayret ediyorum şu erkeklere cepten bile oyun oynuyorlar.
Yarın izle bize de haber ver olur mu canım merak etmeyelim sonucu.

yoo kesinlikle kızmam neden öyle yaptı anlamadım.

Esegini saglam kaziga bagla da sonra uzulen sen olma. Nasrettin hoca'nin dedigi gibi ya tutarsa. Birsey yapmiyorsa ne kadar saf, temiz bir delikanliymis, tam bana layik dersin. Birsey yapiyorsa ona kararini kendin ver, ben karismam. Hic birseye kizmiyorum, su bazi erkeklerin kadinlari aptal yerine koymasina kiziyorum. Uyarim bu yuzdendir.

Esegini saglam kaziga bagla da sonra uzulen sen olma. Nasrettin hoca'nin dedigi gibi ya tutarsa. Birsey yapmiyorsa ne kadar saf, temiz bir delikanliymis, tam bana layik dersin. Birsey yapiyorsa ona kararini kendin ver, ben karismam. Hic birseye kizmiyorum, su bazi erkeklerin kadinlari aptal yerine koymasina kiziyorum. Uyarim bu yuzdendir.

anladım canım çok haklısın. Umarım kötü bir şey çıkmaz.

hemen gitme erkek arkadaşının üstüne biraz bekle bakalım. zamanla çıkar kokusu nasılsa ;)

unutma öfkeyle kalkan zararla oturur.

Bence hemen kötü düşünüp bir resme takılma öyle .Yok yerede canını sıkma derim.Tabiki gözün üzerınde olsun zaten senden habersiz birşeyler yapıyorsa mutlaka kendını ele verır zaten.

Valla yorumları okurken ben çok eğlendim :) Kazık yiye yiye pimpirikli olduk çıktık :) Kadınlar Kulübü kadınları ben yerim sizin paronayalarınızı ya çok tatlısınız :)

Back
X