Acaba gitsem mi?

Nilu gidipte milletin başını ağrıtma kız. Hem kocan kızar masraf çıkarma adama

Nilu gidipte milletin başını ağrıtma kız. Hem kocan kızar masraf çıkarma adama
Kimin başını ağratacak mışım?ben onlara yazda gideceğimi söylemiştim aklıma şimdi gitmek esti,daha doğrusu ağızlarını aramak istedim kvnin

Kimin başını ağratacak mışım?ben onlara yazda gideceğimi söylemiştim aklıma şimdi gitmek esti,daha doğrusu ağızlarını aramak istedim kvnin
Ee kayınvaliden ne dedi git dedi mi sana

hadi gelini eltiyi geçtim de miniminnacik bir bebeğe de nefret beslemezsin nilu ya. hayatında olumsuz giden şeyleri herkese yansıttığın için böylesin bence. kimseyle iyi anlaşmadan nasıl yaşıyorsun ki
O gelinle bir kavgam olmadı hiç bir zaman ama ne bileyim sevmiyorum onu gözleri tıpkı japonlarki gibi tabi sevmememe sebep bu değil

siz de kayınvalidenize göre el kızısınız. sevilmiyorsunuz ve mutsuzsunuz. neden aynı şeyi geline yapıyorsunuz? hiç ortanız yok gerçekten.
İnanın ki bu cevabı bekliyordum sizden el kızı misaliniyani o gelin kim oluyor ki 20 yıl yaşadığım baba evini bana başkasının eviymiş gibi göstersin

abinizin eşi oluyor. bu kadar basit
bu arada sizde bu ev üstüne ev kurmakta genetik galiba. neden kimse ayrı yaşayamıyor.
Abimin eşidir diye bana kapıyı mı gösterecek?!onu o kapıdan öyle def ederim ki sinirlendim,hayır o Bakü’de kalıyor.annem ilçede ama evler aynı biri Bakü’ye gidiyor bazen birlikte kalıyorlar

Abimin eşidir diye bana kapıyı mı gösterecek?!onu o kapıdan öyle def ederim ki sinirlendim,hayır o Bakü’de kalıyor.annem ilçede ama evler aynı biri Bakü’ye gidiyor bazen birlikte kalıyorlar
sizin konularınızın hepsinde birileri birilerine zorbalık yapıyor. kvniz size, siz eltinize, güya abinizin eşi size..
sanki bir hayal aleminde yaşıyor gibisiniz, herkes birbirinden o kadar nefret ediyor ki. anlam veremiyorum bu yüzden benden bu kadar hadi iyi gecelerr

Gitme tabi ki.. Çünkü sen hala değilsin, olamazsın da.
Abimin eşi bana yapamaz ablacım sana da iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…