Dinlediğim için bu hallerdeyimSöz dinleyen biri olsaydın zaten böyle berbat bir hayatın olmazdı
O nefret benim hayatımda hiç bir şey yolunda gitmediği için yarandı,anne babam benden uzakta.bebekten değil de o kadının bebesi olduğu için sevmiyorum,ama forumdaki herkesten nefret etmiyorum ki,kötü yorum yapanlara nefret ediyorum
Ben onlar için gitmiyorum ki..anne babamın yanıma giderim eğer gidersem.onlar bahaneYine nilu, yine sevmediği akrabaları. Git canım sen, ağabeyinin de eşinin de gözleri yollarda kalmıştır sen gitmedin diye.
Mesela kaynımın çocuğunu çok severim bana bakır hep gülür sevdiriyor kendini bana,bebekleri severim,ama şu çocukta ne oldu bana anlamadım,onun odasını annem gösterdi bana,orda yazılmıştı “halasının kuzusu” orda biraz duygulandımBebekleri genel olarak sevmeyebilirsiniz, bunu bir sekilde anlamaya calisirim. Ancak gelin dogurdu diye bebegi sevmemek sağlıksız bir bakis açısı. Düşünceleriniz bu yondeyken bebegi gormeye gitmeyen
Nasıl da güzel bir yorum Allah sizin gibi insanları var eylesin Aynen dediğiniz gibiKonu sahibi abisinden abilik de görmemiş ki kendisi aileden değilmiş gibi uzağa gönderilmiş peşine düşülmemiş. Aile bağı kalmamış hala gibi hissetse kendisini bebeğe sevinir de ha abisi ha eski komşusu şu durumda. Tabii ki bebek suçsuz masum görse kan çeker derler ya sever eminim ki ama uzakta böyle hissetmesini normal buldum ben. Eski konularını okumuştum. Abisi engel oluyordu ailesine dönmesine sanki öyle kalmış aklımda. Nilüfer9512 siz de eminim bebeği görseniz seversiniz anne babasından bağımsız şekilde uzakta olunca böyle hissetmenizi ben normal buldum.
Şimdi baktım, Aralık ayında en ucuz bilet tek yön 190-200 dolar falan. O da gidiş geliş 25.000 ruble eder. Eşin,kaynanan sana ayakkabı almaya eriniyorlar. Sence 25.000 rubleyi abinin çocuğunu görmeye git diye verirler mi? İki çocuğunu da getirsen 75.000 ruble. Az para mı?Ben zaten bebek için gitmiyordum ki..bebek bahane,ben doğum günümde orda olmak istiyordum,20li yaşlarımdan hiç değilse birinde anne babamın yanında olmak isterdim
Kızın haklı tarafları var, yok değil, ama burada konuyu açıyor, insanlar cevap verince de beğenmeyip millete carlıyor. Yaşadığı ortamdan alamadığı hırsı buradakilerden aldığını düşünüp rahatlıyor sanırım. Millet de bunu bildiği için artık ciddiye almıyor ve üstüne gidiyor, karşılıklı eğleniyorlar.Konu sahibi abisinden abilik de görmemiş ki kendisi aileden değilmiş gibi uzağa gönderilmiş peşine düşülmemiş. Aile bağı kalmamış hala gibi hissetse kendisini bebeğe sevinir de ha abisi ha eski komşusu şu durumda. Tabii ki bebek suçsuz masum görse kan çeker derler ya sever eminim ki ama uzakta böyle hissetmesini normal buldum ben. Eski konularını okumuştum. Abisi engel oluyordu ailesine dönmesine sanki öyle kalmış aklımda. Nilüfer9512 siz de eminim bebeği görseniz seversiniz anne babasından bağımsız şekilde uzakta olunca böyle hissetmenizi ben normal buldum.
Hayır tabiki,o ister annem babam alsın biletŞimdi baktım, Aralık ayında en ucuz bilet tek yön 190-200 dolar falan. O da gidiş geliş 25.000 ruble eder. Eşin,kaynanan sana ayakkabı almaya eriniyorlar. Sence 25.000 rubleyi abinin çocuğunu görmeye git diye verirler mi? İki çocuğunu da getirsen 75.000 ruble. Az para mı?
Sence verirler mi?
Evet gitmeyeceğim haklısın,nefretimi yansıtırım ister istemezIcinizden onlari gormek gelmiyorsa gitmeyin.
ya nilu o zaman neyi soruyorsun buraya. gitmek istiyorsan git anne babanı da gör istemiyorsan gitme. gitmem gerekir mi diye bir şey yok.Ben onlar için gitmiyorum ki..anne babamın yanıma giderim eğer gidersem.onlar bahane
Gurbet hiç de zor değil seviyorum aslında buraları ama son baharı kışı çekilmez oluyor ya insanın içi sızlıyorHem üzüldüm hem acıdım gurbet zor yaa ama sende baya sinir yapmış. Aileden destek görememek.
Belkide kafayı sıyırdın bilemem önceki halini
En çok doğum günümü onların yanında geçirmek istiyordumya nilu o zaman neyi soruyorsun buraya. gitmek istiyorsan git anne babanı da gör istemiyorsan gitme. gitmem gerekir mi diye bir şey yok.
çoğu konuda seni anlamaya çalıştım hatta üzüldüğüm de oldu. ama herkese karşı bu kadar nefret fazla.
oluruna bırak bir şeyleri
abin ailenle aynı evde mi yaşıyor?En çok doğum günümü onların yanında geçirmek istiyordum
Çok komiksin biliyor muydun?!Bence git çünkü neden gelinin lohusalığını burnundan getirmeyesin ki?
İtiraf et bunu içten içe istiyosun :)
Evetabin ailenle aynı evde mi yaşıyor?
Valla ben tiksindim. Türkiyemde türkiyem diye zırlıyorumGurbet hiç de zor değil seviyorum aslında buraları ama son baharı kışı çekilmez oluyor ya insanın içi sızlıyor