Bence gitmeyin onun yerine psikolojik destek alın.Selam!Abimin çocuğundan yazmıştım bu günlerde sizden güzel sözler de aldım çok teşekkürler ,diyorum işte kendimi tanıyamıyorum.Neyse.şöyle ki ben Moskova’da yaşıyorum onlar Bakü’de.sizce benim Azerbaycan’a gitmem gerekir mi?bebek doğduğu için ,4 yıldan sonra doğmuş bebek için,ha birde şunu belirteyim o çocuğu niye mi sevemiyorum?onu Abimin değil de gelinin çocuğu gibi görüyorum hem o çocuktan bana bişey yokki...sizce gitmem gerekir mi?biletler de çok pahalı...
Sana sormadımBence gitmeyin onun yerine psikolojik destek alın.
Aman ben ölüyorum o gelin içinGidip millete fazlalik olacaksın. Ne gelin seni seviyor ne abin seni bekliyor. Gidip ne yapacaksin? Bir de altın takman gerekir,kocanla papaz olursun. Gitme bence
Ya da çocuklarını da al git, ailene yedigin dayaklari,eziyetelri anlat. Daha da dönme geri. Hep orada kalin
Sen kendini ne zannediyorsun bana “fazlalık”diyerekGidip millete fazlalik olacaksın. Ne gelin seni seviyor ne abin seni bekliyor. Gidip ne yapacaksin? Bir de altın takman gerekir,kocanla papaz olursun. Gitme bence
Ya da çocuklarını da al git, ailene yedigin dayaklari,eziyetelri anlat. Daha da dönme geri. Hep orada kalin
Kendimi zorlayayım mı sevmeye?ne bileyim ya garip bir duyguSenin gibi hala düşman başına. Gitme, Velfecri gozlerinle bebeğe nazar edersin. Gelinin çocuğuymuş peh.
E sordunuz ama?Sana sormadım
Bizzat sana sormadım yaniE sordunuz ama?
konu sahibi kendine gel buraya konu açıyorsan herkese soruyorsun demektirSana sormadım