Acaba gitsem mi?

Aman meraklıydı çocuk da sana

Arkadaşım sana mikrop demedim ki yenidoğan bebek mikroplara hassas olur, zaman içinde bağışıklık kazanır dedim.
Ayrıca senin,ailenin ve eşinin ailesinin kimseye saygı duymayan,bencil bir aile yapınız var. Sizin gibi düşünmeme imkan yok . Benim öz ablam doğum yaptığında hastanede üçüncü kişi istememişti, eşi ile beraber bakmak istemişti ,sezaryanli olduğu halde. Biz de saygı duyduk,eve geçtik. Kimse yatiya kalsin istemezdi çünkü tüm gün memesi açık bebek emzirirdi,evinde rahat rahat. Bu yüzden ne anne ne kaynana ne komşu ne elti ne kardeş. Kimse catkapi gidip rahatsızlık vermedik. Mutlaka sorduk, eğer 'gelin' derse gittik. Lohusa haliyle kimseyle uğraşmadi, kimseyi ağırlamadi, misafir gelecek diye evini toplamak silmek zorunda kalmadı.
Bu yüzden kocası,bebeğiyle gerginlikten uzak ,güzel bir lohusalık geçirdi.
Benim yaşadığım dünya böyle bir yer. Bu dünyada canından kanından olsun davet etmeyen insanın evine gidilmez. Birisine gitmeden önce rahatsızlık veririm diye korkulur. Bebekler ne kadar tatlı da olsa mikrop kapar diye korkulur opulmez... Herkes birbirinin hayatına saygı duyar. Bu nedenle mutluyuzdur.
Sizin anlattiginiz hayatta kimse kimseyi sevmiyor,kimse kimseye saygı duymuyor, herkes herkesin alanına müdahil, kaos içinde yaşıyorsunuz. Bu yüzden empati yapmak imkansız.
Ama bence gitme yani. Biri yukarıda 'halasin,bebek için git' demiş ama bebek sanki seni mi tanıyacak? Biraz büyüyünce anlayınca bag kurarsın.

Hahahah mikrop

Ben zaten bebek için gitmiyordum ki..bebek bahane,ben doğum günümde orda olmak istiyordum,20li yaşlarımdan hiç değilse birinde anne babamın yanında olmak isterdim

Herkese karsi nefret dolusunuz. Anne babaniz sizinle gorusmuyor, bebek ve gelinden nefret ediyorsunuz. Forumdakilerden de nefret ediyorsunuz. Sebebi nedir?
O nefret benim hayatımda hiç bir şey yolunda gitmediği için yarandı,anne babam benden uzakta.bebekten değil de o kadının bebesi olduğu için sevmiyorum,ama forumdaki herkesten nefret etmiyorum ki,kötü yorum yapanlara nefret ediyorum

Ben yeğenlerimi kendim doğurdum sanıyorum öyle seviyorum

Bebeğinde sizi arayacağını sanmam boşverin. Nasılsa her gün bir yeğeniniz oluyordur.

Nilu seni anlamak için gerçekten çok çaba sarf ettim ama küçücük bir bebek hakkında düşüncelerin ve sonrasında bebek bahane doğum günümü kutlamak için gidiyorum demen ... Kötü kalplisin zaten bu yüzden hep negatifi çekiyorsun hayatın bu kafayla asla düzene girmez. Herkes ektiğini içiyor sen de bunun canlı örneğisin.

Tıpkı senin eşinin ailesine olduğu gibi değil mi?
Siz ancak kadınları susturursunuz zaten.
Eltiye tokat atar, kocadan onun sayesindedir az dayak yer. Geline de bana ağzını açıp laf edebiliyor mu dersiniz. Size eziyet ettiğini düşüğünüz eş ailesinden farkiniz yok zihniyet olarak.

Senin su hayatta sevdigin biri var mi? Bunu cok ciddi soruyorum. Cunku sen kendini sevmiyorsun ve kendini sevmeyen biri kimseye sevemez. Kin ve nefretinle yasiyorsun yazik sana.

Yine nilu, yine sevmediği akrabaları. Git canım sen, ağabeyinin de eşinin de gözleri yollarda kalmıştır sen gitmedin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…