- 23 Ağustos 2020
- 4.168
- 7.413
- 34
Aman meraklıydı çocuk da sanaSelam!Abimin çocuğundan yazmıştım bu günlerde sizden güzel sözler de aldım çok teşekkürler ,diyorum işte kendimi tanıyamıyorum.Neyse.şöyle ki ben Moskova’da yaşıyorum onlar Bakü’de.sizce benim Azerbaycan’a gitmem gerekir mi?bebek doğduğu için ,4 yıldan sonra doğmuş bebek için,ha birde şunu belirteyim o çocuğu niye mi sevemiyorum?onu Abimin değil de gelinin çocuğu gibi görüyorum hem o çocuktan bana bişey yokki...sizce gitmem gerekir mi?biletler de çok pahalı...
Tabi çocuk değil o,büyük de meraklıyım duygusunu bile biliyorAman meraklıydı çocuk da sana
Arkadaşım sana mikrop demedim kiMikrop senin yüreğin ki her tarafı zehirliyor burda.virüs ! Ben doğum yaptığımda abim gelmişti buraya,ben mi davet etmiştim ?!kendisi gelmişti,ya,gelin beni sevmiyormuşmuş,bırak da sevmesin ağzını açıp bir şey söyleye biliyor mu bana?hayır!
Hahahah mikropArkadaşım sana mikrop demedim kiyenidoğan bebek mikroplara hassas olur, zaman içinde bağışıklık kazanır dedim.
Ayrıca senin,ailenin ve eşinin ailesinin kimseye saygı duymayan,bencil bir aile yapınız var. Sizin gibi düşünmeme imkan yok . Benim öz ablam doğum yaptığında hastanede üçüncü kişi istememişti, eşi ile beraber bakmak istemişti ,sezaryanli olduğu halde. Biz de saygı duyduk,eve geçtik. Kimse yatiya kalsin istemezdi çünkü tüm gün memesi açık bebek emzirirdi,evinde rahat rahat. Bu yüzden ne anne ne kaynana ne komşu ne elti ne kardeş. Kimse catkapi gidip rahatsızlık vermedik. Mutlaka sorduk, eğer 'gelin' derse gittik. Lohusa haliyle kimseyle uğraşmadi, kimseyi ağırlamadi, misafir gelecek diye evini toplamak silmek zorunda kalmadı.
Bu yüzden kocası,bebeğiyle gerginlikten uzak ,güzel bir lohusalık geçirdi.
Benim yaşadığım dünya böyle bir yer. Bu dünyada canından kanından olsun davet etmeyen insanın evine gidilmez. Birisine gitmeden önce rahatsızlık veririm diye korkulur. Bebekler ne kadar tatlı da olsa mikrop kapar diye korkulur opulmez... Herkes birbirinin hayatına saygı duyar. Bu nedenle mutluyuzdur.
Sizin anlattiginiz hayatta kimse kimseyi sevmiyor,kimse kimseye saygı duymuyor, herkes herkesin alanına müdahil, kaos içinde yaşıyorsunuz. Bu yüzden empati yapmak imkansız.
Ama bence gitme yani. Biri yukarıda 'halasin,bebek için git' demiş ama bebek sanki seni mi tanıyacak? Biraz büyüyünce anlayınca bag kurarsın.
yeni doğmuş melek gibi çocuğu sevmeyeni de ben sevmem.valla bir daha başına gelenlere üzülmeyeceğim.herkes kalbinin ekmeğini yer.iyi forumlar.Elimde değil ablacım sevemiyorum o çocuğu inanın zerre sevinmedim
Ben zaten bebek için gitmiyordum ki..bebek bahane,ben doğum günümde orda olmak istiyordum,20li yaşlarımdan hiç değilse birinde anne babamın yanında olmak isterdimArkadaşım sana mikrop demedim kiyenidoğan bebek mikroplara hassas olur, zaman içinde bağışıklık kazanır dedim.
Ayrıca senin,ailenin ve eşinin ailesinin kimseye saygı duymayan,bencil bir aile yapınız var. Sizin gibi düşünmeme imkan yok . Benim öz ablam doğum yaptığında hastanede üçüncü kişi istememişti, eşi ile beraber bakmak istemişti ,sezaryanli olduğu halde. Biz de saygı duyduk,eve geçtik. Kimse yatiya kalsin istemezdi çünkü tüm gün memesi açık bebek emzirirdi,evinde rahat rahat. Bu yüzden ne anne ne kaynana ne komşu ne elti ne kardeş. Kimse catkapi gidip rahatsızlık vermedik. Mutlaka sorduk, eğer 'gelin' derse gittik. Lohusa haliyle kimseyle uğraşmadi, kimseyi ağırlamadi, misafir gelecek diye evini toplamak silmek zorunda kalmadı.
Bu yüzden kocası,bebeğiyle gerginlikten uzak ,güzel bir lohusalık geçirdi.
Benim yaşadığım dünya böyle bir yer. Bu dünyada canından kanından olsun davet etmeyen insanın evine gidilmez. Birisine gitmeden önce rahatsızlık veririm diye korkulur. Bebekler ne kadar tatlı da olsa mikrop kapar diye korkulur opulmez... Herkes birbirinin hayatına saygı duyar. Bu nedenle mutluyuzdur.
Sizin anlattiginiz hayatta kimse kimseyi sevmiyor,kimse kimseye saygı duymuyor, herkes herkesin alanına müdahil, kaos içinde yaşıyorsunuz. Bu yüzden empati yapmak imkansız.
Ama bence gitme yani. Biri yukarıda 'halasin,bebek için git' demiş ama bebek sanki seni mi tanıyacak? Biraz büyüyünce anlayınca bag kurarsın.
Kendi ismini görünce nasıl da ses çıkarmışHahahah mikrop
O zaman bir şey söyle de sevmeye sebep arayayımyeni doğmuş melek gibi çocuğu sevmeyeni de ben sevmem.valla bir daha başına gelenlere üzülmeyeceğim.herkes kalbinin ekmeğini yer.iyi forumlar.
O nefret benim hayatımda hiç bir şey yolunda gitmediği için yarandı,anne babam benden uzakta.bebekten değil de o kadının bebesi olduğu için sevmiyorum,ama forumdaki herkesten nefret etmiyorum ki,kötü yorum yapanlara nefret ediyorumHerkese karsi nefret dolusunuz. Anne babaniz sizinle gorusmuyor, bebek ve gelinden nefret ediyorsunuz. Forumdakilerden de nefret ediyorsunuz. Sebebi nedir?
Ben yeğenlerimi kendim doğurdum sanıyorum öyle seviyorumSelam!Abimin çocuğundan yazmıştım bu günlerde sizden güzel sözler de aldım çok teşekkürler ,diyorum işte kendimi tanıyamıyorum.Neyse.şöyle ki ben Moskova’da yaşıyorum onlar Bakü’de.sizce benim Azerbaycan’a gitmem gerekir mi?bebek doğduğu için ,4 yıldan sonra doğmuş bebek için,ha birde şunu belirteyim o çocuğu niye mi sevemiyorum?onu Abimin değil de gelinin çocuğu gibi görüyorum hem o çocuktan bana bişey yokki...sizce gitmem gerekir mi?biletler de çok pahalı...
Tavsiyelerin için çok sağol ama üzgünüm senin sözünü dinleyen değilimGitmeyin negatif enerjiniz bebeği rahatsız eder. Bilet parasını kenara ayırıp tedaviye harcayın.
Tıpkı senin eşinin ailesine olduğu gibi değil mi?Mikrop senin yüreğin ki her tarafı zehirliyor burda.virüs ! Ben doğum yaptığımda abim gelmişti buraya,ben mi davet etmiştim ?!kendisi gelmişti,ya,gelin beni sevmiyormuşmuş,bırak da sevmesin ağzını açıp bir şey söyleye biliyor mu bana?hayır!
Selam!Abimin çocuğundan yazmıştım bu günlerde sizden güzel sözler de aldım çok teşekkürler ,diyorum işte kendimi tanıyamıyorum.Neyse.şöyle ki ben Moskova’da yaşıyorum onlar Bakü’de.sizce benim Azerbaycan’a gitmem gerekir mi?bebek doğduğu için ,4 yıldan sonra doğmuş bebek için,ha birde şunu belirteyim o çocuğu niye mi sevemiyorum?onu Abimin değil de gelinin çocuğu gibi görüyorum hem o çocuktan bana bişey yokki...sizce gitmem gerekir mi?biletler de çok pahalı...
Son cümleyi anlayamadımBen yeğenlerimi kendim doğurdum sanıyorum öyle seviyorum
Bebeğinde sizi arayacağını sanmam boşverin. Nasılsa her gün bir yeğeniniz oluyordur.
Söz dinleyen biri olsaydın zaten böyle berbat bir hayatın olmazdıTavsiyelerin için çok sağol ama üzgünüm senin sözünü dinleyen değilim
Manasız bir insanım evetSenin su hayatta sevdigin biri var mi? Bunu cok ciddi soruyorum. Cunku sen kendini sevmiyorsun ve kendini sevmeyen biri kimseye sevemez. Kin ve nefretinle yasiyorsun yazik sana.