Acaba gitsem mi?

Keşke her aile ilişkisi böyle olsa 🥰 zaten her hala demedim. Çoğu dedim. Benim halalarim bizi günahları kadar sevmezlerdi. Güya severiz derlerdi de insan hisseder. Ama görümcem çocuklarıma o kadar iyi davranıyor ki. Kendi çocuğundan ayırmaz. Halanin iki türlüsünü de gördüm. Ama gıcık olanların toplumda oranı çok daha fazla ne yazık ki 😅
Aman sen bakma konu sahibine. Yakında kendi gölgemle kavga ettim derse şaşırmam 😐 ciddi bir psikolojik yardım alması lazım. Böyle devam etmez.
gölgemle kavga ettim ne demek

Selam!Abimin çocuğundan yazmıştım bu günlerde sizden güzel sözler de aldım çok teşekkürler ,diyorum işte kendimi tanıyamıyorum.Neyse.şöyle ki ben Moskova’da yaşıyorum onlar Bakü’de.sizce benim Azerbaycan’a gitmem gerekir mi?bebek doğduğu için ,4 yıldan sonra doğmuş bebek için,ha birde şunu belirteyim o çocuğu niye mi sevemiyorum?onu Abimin değil de gelinin çocuğu gibi görüyorum hem o çocuktan bana bişey yokki...sizce gitmem gerekir mi?biletler de çok pahalı...
İnsan yeğenine gelinin çocuğu der mi 😳😳 ben ölürüm yegenlerim için yaaa, anneleri ile aram iyidir ama kötü olsa da değişen hiçbir şey olamaz. Abinizin eşiyle aranızda ne geçerse geçsin o ikiniz arasındaki durumdur, siz yine de gitmeyin bakış açınız böyle ise...

Kendimi zorlayayım mı sevmeye?ne bileyim ya garip bir duygu
Neden sevmediğinizi anlamadım. Psikolojik destek alın şeklinde bir yoruma kızmışsınız ancak pek normal bir tepki değil. Çok geçerli bir sebebiniz yoksa herşeyden önce sizin sizin mutluluğunuz huzurunuz için terapi almanız iyi olabilir. Gerçi yeğeninizi sevmemenizin geçerli bir sebebi olamaz bence. Sonuçta Abinizin çocuğu. Onu da geçtim hiçbirşeyden haneri olmayan masum, mis kokulu bir bebek.

4 yıldan sonra doğmuş bir bebek için gitmeyin tabii.3 yıldan sonra doğsaydı giderdiniz(!)

Selam!Abimin çocuğundan yazmıştım bu günlerde sizden güzel sözler de aldım çok teşekkürler ,diyorum işte kendimi tanıyamıyorum.Neyse.şöyle ki ben Moskova’da yaşıyorum onlar Bakü’de.sizce benim Azerbaycan’a gitmem gerekir mi?bebek doğduğu için ,4 yıldan sonra doğmuş bebek için,ha birde şunu belirteyim o çocuğu niye mi sevemiyorum?onu Abimin değil de gelinin çocuğu gibi görüyorum hem o çocuktan bana bişey yokki...sizce gitmem gerekir mi?biletler de çok pahalı...
Böyle dusunuyorsan kalkıp ordan oraya gitmene gerek yok bence

Gitmek istemiyorsan gitme

X