- 4 Mart 2012
- 14.707
- 33.816
Neden? Gelinin size ne zararı var? Neden böyle kin tutuyorsunuz?Aman ben ölüyorum o gelin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden? Gelinin size ne zararı var? Neden böyle kin tutuyorsunuz?Aman ben ölüyorum o gelin için
Emojin nasıl bir durumda olduğunu yansıtmıyor muBen niye patlayayım ?
Bilmiyorum gıcık oluyorumNeden? Gelinin size ne zararı var? Neden böyle kin tutuyorsunuz?
O zaman sorun sizde? İnsanları lütfen huzursuz etmeyin.Bilmiyorum gıcık oluyorum
Konudan bağımsız cevaplar neden veriyorsun. Allah akıl, fikir versin. Geline acıdım. Görümce tam bir mikser.. Ne demiş eskiler. " Ne doğrarsan aşına, o çıkar kaşığına"Emojin nasıl bir durumda olduğunu yansıtmıyor mu
Benim güzel bir hayatım yok 3 aile aynı evde,geçen yıl mayısında ev aldık ama güya 2023 sonunda bize verilecek ,ömrüm geçip gitti artık 20li yaşlardan çıkmak üzereyim insan hayatının en güzel yılları 20 Li yaşlar onları artık terk ediyorum boş geçen yıllarıma üzülüyorum işim yok,üniversite bitirdim ama çalışmıyorum kocamı da artık sevmemeye başlıyorum çünkü bana hiç saygı duymaz işi düşmedikçe benimle konuşmaz birlikte karar almayız kaba ne bileyim ya siz olsanız nasıl mutlu olurdunuzO zaman sorun sizde? İnsanları lütfen huzursuz etmeyin.
Abinizi seviyorsanız eşine saygı duymak zorundasınız.
Benim görümcem yokKonudan bağımsız cevaplar neden veriyorsun. Allah akıl, fikir versin. Geline acıdım. Görümce tam bir mikser.. Ne demiş eskiler. " Ne doğrarsan aşına, o çıkar kaşığına"
Peki bunları yaşıyorsunuz diye Abinizin eşine ve bebeğine kin mi tutmanız lazım?Benim güzel bir hayatım yok 3 aile aynı evde,geçen yıl mayısında ev aldık ama güya 2023 sonunda bize verilecek ,ömrüm geçip gitti artık 20li yaşlardan çıkmak üzereyim insan hayatının en güzel yılları 20 Li yaşlar onları artık terk ediyorum boş geçen yıllarıma üzülüyorum işim yok,üniversite bitirdim ama çalışmıyorum kocamı da artık sevmemeye başlıyorum çünkü bana hiç saygı duymaz işi düşmedikçe benimle konuşmaz birlikte karar almayız kaba ne bileyim ya siz olsanız nasıl mutlu olurdunuz
Sonuncu yazdıkların çok saçma.ben nasıl bir kötülük yapa bilirim ki bak orda dur insan kimseyi sevmek zorunda değil ki ablacımPeki bunları yaşıyorsunuz diye Abinizin eşine ve bebeğine kin mi tutmanız lazım?
Siz tercihlerinizi yaşıyorsunuz onların ne günahı var? Ayrıca gitmek istemiyorsanız gitmeyin onların ekmeğini, suyunu siz vermiyorsunuz.
Hatta mümkün mertebe onlardan uzak durun. Sizin gibi insanlar herkese kötülük de yapabilir, zarar da verebilir.
Zarar verirsin çünkü mutsuzsun ve mutlu insanları kıskanıyorsun. Küçücük bebeği görmek bile istemiyorsun oysaki sana hiçbir zararı yok.Sonuncu yazdıkların çok saçma.ben nasıl bir kötülük yapa bilirim ki bak orda dur insan kimseyi sevmek zorunda değil ki ablacım
Zarar verirsin çünkü mutsuzsun ve mutlu insanları kıskanıyorsun. Küçücük bebeği görmek bile istemiyorsun oysaki sana hiçbir zararı yok.
Ben sevmek zorundasın demedim. Abini seviyorsan yengene saygı duymak zorundasın dedim.
Yengeni, yeğenini sevmiyorsan bil ki sen gerçekten abini de sevmiyorsun.
Bu yaşadıklarınız herkesi mutsuz eder o zaman herkesten bağımsız bu sorunlarınızı çözmek için uğraşın. Mesela eşinizden boşanabilirsiniz. Böyle bir seçeneğiniz var.Benim güzel bir hayatım yok 3 aile aynı evde,geçen yıl mayısında ev aldık ama güya 2023 sonunda bize verilecek ,ömrüm geçip gitti artık 20li yaşlardan çıkmak üzereyim insan hayatının en güzel yılları 20 Li yaşlar onları artık terk ediyorum boş geçen yıllarıma üzülüyorum işim yok,üniversite bitirdim ama çalışmıyorum kocamı da artık sevmemeye başlıyorum çünkü bana hiç saygı duymaz işi düşmedikçe benimle konuşmaz birlikte karar almayız kaba ne bileyim ya siz olsanız nasıl mutlu olurdunuz
Eşimden boşanıp o abimin yanına mı gideyim ona mı güveneyimBu yaşadıklarınız herkesi mutsuz eder o zaman herkesten bağımsız bu sorunlarınızı çözmek için uğraşın. Mesela eşinizden boşanabilirsiniz. Böyle bir seçeneğiniz var.
Ben bu hayata mahkum olmuşum hem 2 çocuğum var onlar o 2 çocuğu bana verirler mi ?hele 3 çocuğu yap diyorlarBu yaşadıklarınız herkesi mutsuz eder o zaman herkesten bağımsız bu sorunlarınızı çözmek için uğraşın. Mesela eşinizden boşanabilirsiniz. Böyle bir seçeneğiniz var.
Sonra halalar niye sevilmiyor?Selam!Abimin çocuğundan yazmıştım bu günlerde sizden güzel sözler de aldım çok teşekkürler ,diyorum işte kendimi tanıyamıyorum.Neyse.şöyle ki ben Moskova’da yaşıyorum onlar Bakü’de.sizce benim Azerbaycan’a gitmem gerekir mi?bebek doğduğu için ,4 yıldan sonra doğmuş bebek için,ha birde şunu belirteyim o çocuğu niye mi sevemiyorum?onu Abimin değil de gelinin çocuğu gibi görüyorum hem o çocuktan bana bişey yokki...sizce gitmem gerekir mi?biletler de çok pahalı...