Acaba gitsem mi?

O zaman sorun sizde? İnsanları lütfen huzursuz etmeyin.

Abinizi seviyorsanız eşine saygı duymak zorundasınız.
Benim güzel bir hayatım yok 3 aile aynı evde,geçen yıl mayısında ev aldık ama güya 2023 sonunda bize verilecek ,ömrüm geçip gitti artık 20li yaşlardan çıkmak üzereyim insan hayatının en güzel yılları 20 Li yaşlar onları artık terk ediyorum boş geçen yıllarıma üzülüyorum işim yok,üniversite bitirdim ama çalışmıyorum kocamı da artık sevmemeye başlıyorum çünkü bana hiç saygı duymaz işi düşmedikçe benimle konuşmaz birlikte karar almayız kaba ne bileyim ya siz olsanız nasıl mutlu olurdunuz

Benim güzel bir hayatım yok 3 aile aynı evde,geçen yıl mayısında ev aldık ama güya 2023 sonunda bize verilecek ,ömrüm geçip gitti artık 20li yaşlardan çıkmak üzereyim insan hayatının en güzel yılları 20 Li yaşlar onları artık terk ediyorum boş geçen yıllarıma üzülüyorum işim yok,üniversite bitirdim ama çalışmıyorum kocamı da artık sevmemeye başlıyorum çünkü bana hiç saygı duymaz işi düşmedikçe benimle konuşmaz birlikte karar almayız kaba ne bileyim ya siz olsanız nasıl mutlu olurdunuz
Peki bunları yaşıyorsunuz diye Abinizin eşine ve bebeğine kin mi tutmanız lazım?

Siz tercihlerinizi yaşıyorsunuz onların ne günahı var? Ayrıca gitmek istemiyorsanız gitmeyin onların ekmeğini, suyunu siz vermiyorsunuz.

Hatta mümkün mertebe onlardan uzak durun. Sizin gibi insanlar herkese kötülük de yapabilir, zarar da verebilir.

Peki bunları yaşıyorsunuz diye Abinizin eşine ve bebeğine kin mi tutmanız lazım?

Siz tercihlerinizi yaşıyorsunuz onların ne günahı var? Ayrıca gitmek istemiyorsanız gitmeyin onların ekmeğini, suyunu siz vermiyorsunuz.

Hatta mümkün mertebe onlardan uzak durun. Sizin gibi insanlar herkese kötülük de yapabilir, zarar da verebilir.
Sonuncu yazdıkların çok saçma.ben nasıl bir kötülük yapa bilirim ki bak orda dur ✋🏻 insan kimseyi sevmek zorunda değil ki ablacım

Sonuncu yazdıkların çok saçma.ben nasıl bir kötülük yapa bilirim ki bak orda dur ✋🏻 insan kimseyi sevmek zorunda değil ki ablacım
Zarar verirsin çünkü mutsuzsun ve mutlu insanları kıskanıyorsun. Küçücük bebeği görmek bile istemiyorsun oysaki sana hiçbir zararı yok.

Ben sevmek zorundasın demedim. Abini seviyorsan yengene saygı duymak zorundasın dedim.

Yengeni, yeğenini sevmiyorsan bil ki sen gerçekten abini de sevmiyorsun.

Belkide sevmiyorum evet.ben vicdansız değilim o yüzden zarar vermem ama biraz sevgi eksikliği var
Zarar verirsin çünkü mutsuzsun ve mutlu insanları kıskanıyorsun. Küçücük bebeği görmek bile istemiyorsun oysaki sana hiçbir zararı yok.

Ben sevmek zorundasın demedim. Abini seviyorsan yengene saygı duymak zorundasın dedim.

Yengeni, yeğenini sevmiyorsan bil ki sen gerçekten abini de sevmiyorsun.

Bu yaşadıklarınız herkesi mutsuz eder o zaman herkesten bağımsız bu sorunlarınızı çözmek için uğraşın. Mesela eşinizden boşanabilirsiniz. Böyle bir seçeneğiniz var.

Bu yaşadıklarınız herkesi mutsuz eder o zaman herkesten bağımsız bu sorunlarınızı çözmek için uğraşın. Mesela eşinizden boşanabilirsiniz. Böyle bir seçeneğiniz var.
Eşimden boşanıp o abimin yanına mı gideyim ona mı güveneyim

Ben bu hayata mahkum olmuşum hem 2 çocuğum var onlar o 2 çocuğu bana verirler mi ?hele 3 çocuğu yap diyorlar

Selam!Abimin çocuğundan yazmıştım bu günlerde sizden güzel sözler de aldım çok teşekkürler ,diyorum işte kendimi tanıyamıyorum.Neyse.şöyle ki ben Moskova’da yaşıyorum onlar Bakü’de.sizce benim Azerbaycan’a gitmem gerekir mi?bebek doğduğu için ,4 yıldan sonra doğmuş bebek için,ha birde şunu belirteyim o çocuğu niye mi sevemiyorum?onu Abimin değil de gelinin çocuğu gibi görüyorum hem o çocuktan bana bişey yokki...sizce gitmem gerekir mi?biletler de çok pahalı...
Sonra halalar niye sevilmiyor?😒

Gelini sevmiyorsunuz belli ki ancak abinizin çocuğu daha bebek ve masum bir melek. Gelinin çocuğu da olsa… ayrıca belki o da annesini hiç sevmeyecek ve halasına babasına düşkün olacak bilemezsiniz. Ancak hiç içinizden gelmiyorsa göstermelik olsun diye de o kadar yol gidilmez. Ben geline rağmen görmek isterdim sanırım, kan bağı var… olmasa bile halayım yani🤩

Annem babama kızdığında; "ben bu çocukları babamın evinden getirmedim" derdi hep.

Sizin yeğen de böyle galiba.

Allah akıl fikir versin. Ne eltiyle, ne kaynana ile, ne yenge ile geçinebilmişsiniz.
Bu kadar problemin hepsi karşınızdaki kişilerde olamaz tamamıyla.

Gerçi sinirlenince "sana soran olmadı" diye çemkiriyorsunuz. Kimler cevaplayabiliyor, bir liste verseniz biz de bilirdik dereceye girebildik mi diye.
Zira hepimiz ölüyoruz sizin sporla üreyen yengenizin bebeğini görmeye gidip gitmemeniz konusunda fikir vermeye😃

Görümce senmisin??? Sanki bu bnm Görümce oda senin kafada. Kiz kardesinin cocuklarini seviyormus cünkü kardesi cikarmis benimkileri sevmiyormus ben cikarmisim. Suan istesede göremez resimlerini bile. Konusmuyorum. Sende gitme bu mantikla hic normal gitmez hayatin tecrübeyle konusuyorum.

Kavgalı olmadığınız, iyi anlaştığız kimse var mı çok merak ediyorum. Sevmiyorsanız gitmeyin tabii. Demek ki çoğu halanin ya da görümcenin psikolojisi böyle. Birinci ağızdan duymuş olduk 😅

X