Acaba gitsem mi?

Onlarla da mı kavgalısın ahahah hiç şaşırmadım. 🤣 Şu hayatta kavga etmediğin kimse var mı acaba? Gidip de huzur bozma bari, hoş bekleyen de yok sanki.
Yine sen?bir d.f olub gitmedin!bekleyen olup olmadığını sen nerden bileceksin ki ALLAHın c.zası senin yüzünden ban almak istemiyorum haydi yalla

Normal bir insan olsanız gidin derdim. Hoş normal bir insan bunu sormaz zaten gider ama sizin bir yardımınız, faydanız vs olacağını sanıyorum. Gidipte insanları huzursuz etmeyin.
Ya ben uzakta yaşıyorum o yüzden soruyorum acaba gitsem mi?

Bence bu durumda gitmeyin. Sahsen samimiyetden yanayim. Daha simdiden "anasini sevmedim ki, cocugunu ne yapiyim" modundasiniz. Inanin kimse böyle hisseden birini cocugunun yaninda istemez. Ya icinizdeki o kini atmaya ugrasip gidin, yada mesafenizi koruyun.
Seni mesela seviyorum kalp kırmadan konuşuyorsun

Seni mesela seviyorum kalp kırmadan konuşuyorsun

Sana tek tavsiyem: Simdi kendini hazir hissetmiyorsan bile gelecekte yetiskinlerin arasindaki problemleri yegenine yansitma. Cocuklar masum, günahsiz. Bizim ailede yetiskinler gecinemiyor diye akrabasiz büyüdük burda halbuki varlar. Benim cocuklarim halalarina bayiliyorlar. Onlarin bundan mahrum kalmasini hic istemezdim

Gidip millete fazlalik olacaksın. Ne gelin seni seviyor ne abin seni bekliyor. Gidip ne yapacaksin? Bir de altın takman gerekir,kocanla papaz olursun. Gitme bence
Ya da çocuklarını da al git, ailene yedigin dayaklari,eziyetelri anlat. Daha da dönme geri. Hep orada kalin
Şu yazdıklarını öyle eminlikle yazmışsın ki bana çok ilginç geldi nasıl bunları düşünüp de hissedip de yazıyorsun şu yazdıklarını

lütfen saçmalamayın o bebeğin halasısınız siz. ben olsam giderdim. gelinle aranızın bozuk olması bebeği gelinin bir parçası yapmıyor. o bebek ikisinin çocuğu, sizin de yeğeniniz.

lütfen saçmalamayın o bebeğin halasısınız siz. ben olsam giderdim. gelinle aranızın bozuk olması bebeği gelinin bir parçası yapmıyor. o bebek ikisinin çocuğu, sizin de yeğeniniz.
Hala kim ki güya önemli olan anne baba

Hala kim ki güya önemli olan anne baba
bunda o bebekte nasıl suç bulabiliyorsunuz ki? yeni doğmuş bir bebek ve hem kardeşinizin hem sizin kanınızı taşıyor aynı gelinin taşıdığı gibi. yarın bir gün bizim gibi düşünmeye başladığınızda yeğeninizin o özel anlarını kaçırdığınıza pişman hissedebilirsiniz. keşke demekten daha iyidir.

bunda o bebekte nasıl suç bulabiliyorsunuz ki? yeni doğmuş bir bebek ve hem kardeşinizin hem sizin kanınızı taşıyor aynı gelinin taşıdığı gibi. yarın bir gün bizim gibi düşünmeye başladığınızda yeğeninizin o özel anlarını kaçırdığınıza pişman hissedebilirsiniz. keşke demekten daha iyidir.
Sizin gibi kalp kırmadan yazan insanlar var olsun!

Şu yazdıklarını öyle eminlikle yazmışsın ki bana çok ilginç geldi nasıl bunları düşünüp de hissedip de yazıyorsun şu yazdıklarını
Eminlikle yazdım çünkü hisleriniz karşilikli. Gelin sizi sevmiyor, siz de gelini sevmiyorsunuz. Neden gidip insanlara rahatsızlık veresiniz ki?
Bir de anne babanızla beraber yaşıyorlar sanirim. Doğum yapmış,zaten başı kalabalık. Eminim son görmek isteyecgi insan onu sevmeyen görümcesidir.
Hem kimse sizi davet etti mi?
Gel nilüfer,dediler mi?
Boşver. Ne gidiyorsun.
İnsanlara rahatsızlık vermene gerek yok. Onca masrafa da değmez. Bu devirde, bu ambargolarin ortasinda Moskova'dan komşu ülkeye gitmek bile ateş pahasi. Yarın bir gün sunnet düğünü falan yaparlarsa o zaman gidersin. Hem gelin kendini toparlar,hem çocuk biraz mikroplara dirençli olur.

Eminlikle yazdım çünkü hisleriniz karşilikli. Gelin sizi sevmiyor, siz de gelini sevmiyorsunuz. Neden gidip insanlara rahatsızlık veresiniz ki?
Bir de anne babanızla beraber yaşıyorlar sanirim. Doğum yapmış,zaten başı kalabalık. Eminim son görmek isteyecgi insan onu sevmeyen görümcesidir.
Hem kimse sizi davet etti mi?
Gel nilüfer,dediler mi?
Boşver. Ne gidiyorsun.
İnsanlara rahatsızlık vermene gerek yok. Onca masrafa da değmez. Bu devirde, bu ambargolarin ortasinda Moskova'dan komşu ülkeye gitmek bile ateş pahasi. Yarın bir gün sunnet düğünü falan yaparlarsa o zaman gidersin. Hem gelin kendini toparlar,hem çocuk biraz mikroplara dirençli olur.
Mikrop senin yüreğin ki her tarafı zehirliyor burda.virüs ! Ben doğum yaptığımda abim gelmişti buraya,ben mi davet etmiştim ?!kendisi gelmişti,ya,gelin beni sevmiyormuşmuş,bırak da sevmesin ağzını açıp bir şey söyleye biliyor mu bana?hayır!

X