canım ablanın durumuna üzüldüm ama bazen hayat böyle işte. açıkcası 30 yaşında bekar birinin eş bulması zor çünkü ona hitap erkekler daha genç kızları tercih ediyorlar bir de yaşı geçince kızın erkek bu neler yaşamıştır şimdiye diye düşünüp vazgeçebiliyor.demekki ablanın kaderinde evlilik yok böyle düşün herkes evlenecek diye kural yok nasıl olsa.ama eğer yakınlarında ilgilenen birisi varsa şans versin ablan hemen kestrip atmasın.
canım ablanın durumuna üzüldüm ama bazen hayat böyle işte. açıkcası 30 yaşında bekar birinin eş bulması zor çünkü ona hitap erkekler daha genç kızları tercih ediyorlar bir de yaşı geçince kızın erkek bu neler yaşamıştır şimdiye diye düşünüp vazgeçebiliyor.demekki ablanın kaderinde evlilik yok böyle düşün herkes evlenecek diye kural yok nasıl olsa.ama eğer yakınlarında ilgilenen birisi varsa şans versin ablan hemen kestrip atmasın.
Anlattığınıza göre ablanız kendi kararlarını verebilecek, kendine uygun eş adayını seçebilecek kapasitede bir kadın muhakkak bulunduğu ortamlardan birinden bir hoşlanma durumu olmuştur bence ağzını arayın ve onun üzerine gidin derim... ayrıca 30 yaş çocuk sahibi olmak için geç bir yaş değil 36'ya kadar yolu var...
Bu kadın ev kızı değil ki neden 30 yaşında bekar birini bulamasın ve evde kalmış damgası yesin!! herkes evlenmek için can atıp, erken yaşlarda evlenmiyor ki ben çevremde ve akrabalarımda ne kadınlar gördüm yaşı 35'e gelip artık evlenmeyi istemiyorum diyip, evlenip çocuk sahibi olan bu işler kader, kısmet...
bunlar kısmet işi bence...
zorlamayın..
ev kızı olması şart değilki ben sadece ablasına hitap eden erkeklerin yaşca daha genç kızları tercih ettiğini yazdım.kader kısmet deyip oturmamak lazım bir de dediğim o.şans vermek bir kere konuştuktan sonra bırakmamak lazım bir kaç kere daha yemeğe çıkmak mesela baktınız duygularınız hala aynı o zaman yapacak bir şey yok.erkeğe kendisini etkileme şansı tanımalı kadın.
Canim yaa ne güzel ablani bu kadar düsünmen..
Bence hic bosuna sacini falan boyatipta yipratmasin..sevecek adam onu oldugu gibi sevmeli,onu her hali ile kabul etmeli.
Ablan niye deyissin ki bir erkek icin?
Hayirlisini isteyip hayatinin tadina baksin bence
Bak gercekten,ne zaman bir kismetin karsisina cikacagini hic bilemeyiz..ama abla icin dua et hayirli bir esi olsun,onu sevip saysin ona deger versin..
kendiside kendini üzmesin bu kadar iyi biri cikarsa karsisina onunla evlenir.
bak ben 2,5 yillik evliyim ve 1,5 yildir cocuk istememe ragmen hic hamile kalamadim,yani demem o ki cocuk olacak diyede garantisi yok.
30 yas gec degil merak etmeyin ailenize yakisacak ve daha da onemlisi ablanizi seviponuhep mutlu etmeye ca
isacak biri mutlaka cikacaktir karsisina
ben de ablandan sadece 1 yaş küçükken evlendim. 30 yaş geç bir yaş değil bence. sarı saç konusuna gelince kendisini iyi hissedecekse iyi ve işinin ehli bir kuaföre boyatsın. sarının bazı tonları esmrerlere çok yakışır o tonlardan istiyorsa yaptırsın.
bu arada ablanın ve ailenizin maddi durumu, statüsü vs. etraf tarafından çok biliniyorsa bazı erkekler cesaret de edemiyor olabilirler. hani erkeklerde vardır ya o kız bana bakmaz beni beğenmez durumu ondan da olabilir. bu işler gerçekten kısmet Allah iyilerle karşılaşırsın.
görende ablan evde kalmıs sanar kısmetın ınsana ne sekılde nasıl geleceı nedense bellı olmuyor aılen ne guzel ablanı okutmus etmıs bu ulkeye hayırlı bır evlat ısallah vermıstır kı hayırlısı ıse onunda zamanı gelır dert etmeyın
bıde sarı sac ınsanı buyuk gosterır yanı olgun demek ıstedım
ablan ıcın hanı en uygunu aıleler arası olabılır
katıldıgı kurs vs olabır hobı kulublerıne yazılsa ıyı olur resım vb gbı en azında kendını oyalar bu tıp dusuncelerden uzakta durur belkıde bu sekıldede bır kısmet cıkar kım bılır :)
yas ilerledikce cok fazla didiklemeye baslıyor kızlar karsılarına cıkan erkekleri her kusuru her eksigi batıyor mesela adam lise mezunudur ama direkt olarak anladıgım kadarıyla bu bile olmamasına neden bence yanlıs insanları tanıyarak cozebilirsiniz cok iyi işi olup lise mezunu dogru duzgun cok adam var egeli olması sartmı baska bi yerden olur ama kulturel anlamda yine uyusulur..ablan baya aktif biri sosyal hayatta anlattgına gore begenenide var diyorsun yanis acını boyatması kendinde degisiklik yapması neyi degiştircekki siz adayları begenmiyorsunuz birde bu acıdan bakın
evet sarı saç insana yaş katıyor orası da doğru ondan vazgeçiyor zaten.
katılmadığı kurs kalmadı zaten salsa, İngilizce, İspanyolca o kurslar sağolsun iyice baya kendini de geliştirdi bi yandan. ben de bunu önermiştim en azından kendini geliştirmeye gelen insanlarla tanışır diye düşünmüştüm ama gittiği kursta 10 kişiden biri erkekmiş o da lise öğrencisiymiş. en iyi ve pahalı İngilizce kursuna gidiyor üstelik yani hani işi gücü olanların geldiği yer olsun diye hem de doğru düzgün İngilizce öğrenmiş olsun diye.
o zaman daha cok arkadaslaırıyla fılan bır araya gelmesı gerekıyorkı arkadaslarının arkadası da ablanı tanıstırırla heralde bıde bunu deneyebılrısıınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?