- 21 Temmuz 2018
- 7.192
- 21.605
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şiddet görüyodum ve üstüne aldatıldım o yüzden boşandım. Hic ilgilenmiyodu da benimle. Belki bu adamın ilgisi bu kadar aklımı çeldi..Doğru 'nun D 'si bile yok bu adamda Eski eşinden neden ayrıldın bilmiyorum ama mumla aratması muhtemel sinyalleri vermiş.
Ev işlerine yardım etmeyecek ama seni dışarda da çalıştırıp paranı alacak sonuçta beni seviyor diyeceğin bir evlilik olur bu. Sevgi bu değil çoğumuz sevgiyi yanlış kodluyoruz gerçek ilgi,sevgi görmediğimiz için .Kendine yazık edersin..
ben yemek yapamam','çok para harcayan biri misin?','nişan da yapmasak olur mu?' gibi maddi konuları aciyor. Eski eşinin çok para harcadigindan yakiniyor(kadın calismiyormus)Benim birikim yapip yapmadigimi da soruyor. Açıkcası bana ilgisi alakası hoşuma gidiyor ama bu tarz konulardan midem bula
bence sadaka vermiştir kurtuldum diye. profil buram buram leş kokuyorBaştan söylüyor herşeyi, 'evlenirsek yemek yapmam, cimriyim, seninde para harcamana karışırım. Nişana gerek yok'.
Daha tanışalı 2.5 ay olmuş hemen kendini belli etmiş, evlenilecek birisi değil. Boşandığı kadını dinlesek kim bilir neler anlatacak
Bi nevi..eve para getir
yemeğimi yap donlarımı yıka
bide sevişelim demiş resmen
Kesinlikle öyle. Direkt reddedilecek birisi. Yemek yapamazmışmış birikim yapıyormuymuş. İnşallah kimse bu adamla evlenip başını yakmazbence sadaka vermiştir kurtuldum diye. profil buram buram leş kokuyor
Kimse yoğurdum ekşi demez belki o çok cimridir kadın normal ihtiyacını alsa da ona çok geliyordur.Ayrica kadının parası varmı yokmu diye sormak nedir yahu çok çirkin sanane yani.Kizlar merhaba. Ben geçen sene 1 yıllık evliligimden boşandım. Zor bir süreçti.Geçen sürede kendimi dinledim hayatımı düzene soktum diyebilirim. Farklı bir şehire tayin istedim kendi ayakları üzerinde duran tek yaşayan biriyim. Geldigim şehirde 2 bucuk aydır biriyle konuşuyorum. Tanidıkların vesilesiyle tanistirdigi biri.Kendisi de daha önce evlenip ayrılmış. Cocugu yok. İyi bir meslegı var.Ayrılık sebebini karşı tarafın saygisız davranış ve konuşmaları olarak nitelendiriyor ama tabii tek taraflı anlatım bu. Biz konuşurken beni cok begendigini,sevdigini söylüyor ama sürekli 'ben yemek yapamam','çok para harcayan biri misin?','nişan da yapmasak olur mu?' gibi maddi konuları aciyor. Eski eşinin çok para harcadigindan yakiniyor(kadın calismiyormus)Benim birikim yapip yapmadigimi da soruyor. Açıkcası bana ilgisi alakası hoşuma gidiyor ama bu tarz konulardan midem bulandı. Zaten maddi şeyler talep eden biri asla degilim ama sürekli bu tarz konuları açıyor. Sizin fikriniz nedir?
'Kalbi kırılmış kadını hoş etmek kolay' çok dogru bi söz..Sanırım hem ona yemek yapıp (o hiç anlamaz), hem ev işlerini yapıp (onun eline yakışmaz) hem eve ekstra katki sağlayacak (tayin dediğinize göre atanmış memursunuz. Miss)
Hem onun Arabası için kredi çekecek (tabii ki evinizin mali), hem yatakta onu hoş edecek bir köleye ihtiyacı var. Arasıra da yalandan "canım cicim, aman kendine dikkat et,kiymetlisin" der, zaten kalbi kırılmış kadıni hoş etmek kolay.
Ne karlı bir iş
Eski eşini kötülemesi beni çok soguttu ne yapmiş olursa olsun bunun bana iyi gelecegini sanıyorsa da soguyorum. Kilosunu falan da laf ediyor kadının cok kızmıştım
Kendi durumu iyi olduğu için paranıza dokunmuyor böylece ondan da istemeyeceksinizŞey diyo senin parana karismam sen harcarsın benimki de bana kalır tarzı. Hani benden istemem. Aileden varlıklı bu arada. Kendine ait evleri ve lüks aracları var
kaç kaç kaç. Aranızda bir sevgi varmış gibi gelmedi bana. Çok soğuk geldi. Zaten nişan da yapmasak olur mu, çok para harcayan biri misin diye sorular. Ortada fol yok yumurta yok para harcamama derdinde. Bana çok itici geldiKizlar merhaba. Ben geçen sene 1 yıllık evliligimden boşandım. Zor bir süreçti.Geçen sürede kendimi dinledim hayatımı düzene soktum diyebilirim. Farklı bir şehire tayin istedim kendi ayakları üzerinde duran tek yaşayan biriyim. Geldigim şehirde 2 bucuk aydır biriyle konuşuyorum. Tanidıkların vesilesiyle tanistirdigi biri.Kendisi de daha önce evlenip ayrılmış. Cocugu yok. İyi bir meslegı var.Ayrılık sebebini karşı tarafın saygisız davranış ve konuşmaları olarak nitelendiriyor ama tabii tek taraflı anlatım bu. Biz konuşurken beni cok begendigini,sevdigini söylüyor ama sürekli 'ben yemek yapamam','çok para harcayan biri misin?','nişan da yapmasak olur mu?' gibi maddi konuları aciyor. Eski eşinin çok para harcadigindan yakiniyor(kadın calismiyormus)Benim birikim yapip yapmadigimi da soruyor. Açıkcası bana ilgisi alakası hoşuma gidiyor ama bu tarz konulardan midem bulandı. Zaten maddi şeyler talep eden biri asla degilim ama sürekli bu tarz konuları açıyor. Sizin fikriniz nedir?
Adamın o kadar çok falsosu var ki yani... Bu kadar falsoya rağmen hala adamla görüşüyorsanız siz de hala toysunuz demektir. Başınızı yakmayın.Eski eşini kötülemesi beni çok soguttu ne yapmiş olursa olsun bunun bana iyi gelecegini sanıyorsa da soguyorum. Kilosunu falan da laf ediyor kadının cok kızmıştım