- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.567
- 43
Bu doğru sanırım bir evi kadına bırakmış. Bunu da söylemesiöfffAğır cimri, koşarak uzaklaş
Karısı güzel bir nafaka ve tazminat almış sanırım bayağı canı yanmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu doğru sanırım bir evi kadına bırakmış. Bunu da söylemesiöfffAğır cimri, koşarak uzaklaş
Karısı güzel bir nafaka ve tazminat almış sanırım bayağı canı yanmış.
Belki de vardır,yazdıklarınıza üzüldüm acikcasi sert oldu ama tesekkurler fikir belirttiginiz icinÖnceki eşiniz de düğününüze hiç harcama yapmamıştı. Sizi hatırlıyorum. Hanımefendi düzgün bir kız olduğunuzu düşünmüştüm ama şu görüyorum ki ilişkiler konusunda hiçbir şeyden anlamıyorsunuz.
Bu adamla evlenmek için bir kadının zihinsel engelli olmasi lazim
.başka açıklaması yok.
Öncekinden diliniz yanmadı mi?neden benzer profillerdeki adamları seçiyorsunuz.
Önceki de paracı,sizi sevmeyen ve yardımcı olmayan anlayışsız bir adamdi
Şimdiki de birebir onun aynısı.
Ruh hastası tiplerden mi hoşlanıyorsunuz?Kendinizle bir husumetiniz mi var?
Belki de vardır,yazdıklarınıza üzüldüm acikcasi sert oldu ama tesekkurler fikir belirttiginiz icin
Muhtemelen aman şunla eşleyelim de başımıza ekşiyip durmasın diye ısrar ediyor. Bazı insanlar kendi alanlarını korumak için böyle gözden rahat çıkarabilecekleri insanların başını yakabiliyorlar.Size israrla bu adami öneren kişiyle yakinliginiz varsa o kişiyle arkadaslginizi, yakinliginizi tekrar gözden gecirin derim.
Ayrılmak için ne bekliyorsun Allah aşkına gencecik yeni boşanmış birisin. Bu kadar erken de hayatına kimseyi alma boşver hayatına bak biraz..Eski eşini kötülemesi beni çok soguttu ne yapmiş olursa olsun bunun bana iyi gelecegini sanıyorsa da soguyorum. Kilosunu falan da laf ediyor kadının cok kızmıştım
Kibar kadın tabi sana kakalamaya çalışıyorlar diyemediMuhtemelen aman şunla eşleyelim de başımıza ekşiyip durmasın diye ısrar ediyor. Bazı insanlar kendi alanlarını korumak için böyle gözden rahat çıkarabilecekleri insanların başını yakabiliyorlar.
Size israrla bu adami öneren kişiyle yakinliginiz varsa o kişiyle arkadaslginizi, yakinliginizi tekrar gözden gecirin derim.
Ayrıntıyı bilmiyor da olabilir. Görümceme arkadaşı kuzeni ile tanıştırmıştı. sonuç çocuk ya benim isteklerime karşılık verirsin ya da biter demişti. Kuzeni bile şok oldu çocuğun yaptığına
Evlilik içinde yapılmış mallardan yarısına tekabül etmiyorsa bu adam o evi kolay vermez. Ne halt yedi de onun sus payı diye düşünürüm ben, bana birikimin var mı, çok harcıyon mu, işte eski karım müsrifin tekiydi bi de ev kaptırdım hüğğ diye ağlayan adam için.Evlilik yapmamiş birini önerse bilmiyor diyebilirim ama bu ülkede boşanmiş bir adami neden bosandigini bilip bilmeden birine israr etmek normal gelmiyor bana.
Ortada cocuk bile yok kadina ev vermiş mesela boşanirken bu cimrilikle? Güle oynaya vermedigi belli, kim bilir neler yapti kadina.
Ben mi yanliş biliyorum acaba hukuken kendine saygisiz konuşan, saygisiz davranan (durduk yereymiş ya) bir kadina ortada cocukta yoksa ev vermek zorundaligi mi var?
Evlilik içinde yapılmış mallardan yarısına tekabül etmiyorsa bu adam o evi kolay vermez. Ne halt yedi de onun sus payı diye düşünürüm ben, bana birikimin var mı, çok harcıyon mu, işte eski karım müsrifin tekiydi bi de ev kaptırdım hüğğ diye ağlayan adam için.