ablanın yaşına uygunlar genç tercih ediyor denmiş. O zaman ablan da yaşı kendinden biraz büyükleri tercih edebilir yani. Sanki erkek kalmadı. Yorumlar çok saçma.
evet bu saçma zaten ablam benden genç gösteriyor bilmeyen arkadaşlarım kardeşin mi diyorlar ki ben de genç gösteriyorum yani bu işin yaşla ilişkisi yok. ablamın en son görüştüğü çocuk 4 yaş küçüktü kendinden hatta o pilot diye anlatmıştım daha önce o çocuk da 9 yaş küçük ablamdan benden bile küçük yani. yaşa bakmıyor bence de bu iş çok fazla.
Zihninden bu konuyu ne zaman uzaklaştırırsa, o zaman olacak istediği.
Bence relax olmalı.. Kursa gidiyorsa asıl amaç "birileriyle tanışmak" değil de bir şeyler öğrenmek olmalı..
Biriyle tanıştığında, bu benim sevgilim olur mu acaba? düşüncesi geçtiği anda, etrafından o kişiler yok olur...
Boşversin.. Tamam biyolojik saat işliyor vs. ama kısmetten ötesi yok..
Ben çevremdeki evliliklere hep bu şekilde tanık oldum. Yani artık evlenmem dedikleri anda, bir bakıyorsun evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış...
Kadere inanıyorum ben...ummadığı bir anda karşısına çıkar.. ve hiç armudun sapıydı, üzümün çöpüydü düşünmeden evlenir hayırlısıyla...
evet dediğin doğru olabilir şuan çok şükür bi sıkıntısı yok kafaya bunu çok fena takmış durumda. her hareketini bunu düşünerek yapar oldu.
belki de fazla takmak da iyi değildir haklısın azıcık hayatın tadını da çıkarmak lazım. inşallah dediğin gibi olur
bir de o yaşlardaki bay-bayan ne hikmetse etrafta tüm tanıdıklarım bekar. o jenerasyonda benim çevremde bi sorun var sanırım