ne amacım olabilir ki size karşı .tanımam etmem .ilk defa görüyorum sizi .sadece yaşınız kaç bilemiyorum ama böyle herkesin okuduğu bir forumda alevi kürt diye ayrım yapmanız ve aşağılayacı şekilde konuşmanız .tabikide istediğiniz gibi birini seçer evlenirsiniz ama bu kadar açık seçik burdan yazmanın ne anlamı var anlamıyorum .egeli biri okur diye mi yazdınız anlamadım ben birşey .
kızı savunmadım ama kimseye sürtük diyemezsiniz hakkında .o kişi onu seçmiş onla devam etmiş demek ki çekici olan o ablanız değil üzgünüm .
arkadaşım ara bütün mesajlarımı aşağılayıcı hiç bir şey bulamazsın.
bu konuyu seçip neden sürekli egeli egeli niye diyen sensin.
ben de örnek olsun diye verdim. gelenek göreneklerimiz uymuyor bi kere.
ayrıca farklı kültürden birini istemeyebilir niye bu kadar abartıyorsun ya sanki illa istemek zorunda.
bence sen kafanda aşağılıyorsun o insanları ben asla öyle bir kelime kullanmadım sadece kültürümüz uyuşmuyor dedim bunun aşağılamakla ne alakası var??
konuyu dağıtma ayrıca o kızı tanıyorum ve yaptığı şeyleri biliyorum diyorum aynı anda kaç kişiyle çıktığını biliyorum gözümle gördüm ve hala sürtük diyemezsin diyorsan sen deme arkadaşım bana karışamazsın. ve sırf aklınca beni üzmek için şöyle bir cümle kullanıyorsun vallahi komiksin.