- 9 Ekim 2023
- 1.308
- 1.881
- 53
- 27
Dayak istiyor diye yorumladim…Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.
yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Sorma aynen öyle. insan sevmiyorlar ama hayvanseverden zarar gelmezmis. Nasıl linç ederim diye konuyu bile tam okumadan yoruma koşuyorlar. EnteresanYa mesajlara bakıyorum da herkes kedi sevmek zorunda mı ? Hayvan seven insandan zarar gelmez yazmış biriHarika ölçüt. Birileri de mesela yorumuna bırakınca forumda yorumlarımızı arayıp yapıyor. Kadın kendi çocuklarını kayınvalideye bırakıyor bakmak zorundasınız diye biri de nasıl anladıysa kadın sizin yeğeninize bakmak zorunda mi demiş konu sahibine katılıyorum arsız yenge ve kedi sevmiyorum ben de. Şimdi gelsin ler. Belki kapıma polis de dayanır
En kötü ev benimki zaten. Giriş kat . Gerçi kedi bakmak için ideal. Kendi bağımsız arka bahçesi var. O bahçeye sadece benim dairemden geçiş var. Oraya çökmek isteyebilir bilemedim şimdiBabanızdan kendı tapunuzu isteyın . İlerde gerçekten büyük kavgalar çıkar aile dağılır şimdiden böyleyse . Diğerleri çokta mühim değil olur gider
Siz konuyu bilmediğiniz için, oradaki polis detayını farklı yorumlamissiniz ama o iş öyle değil. Farklı bir mevzu var oradaYa mesajlara bakıyorum da herkes kedi sevmek zorunda mı ? Hayvan seven insandan zarar gelmez yazmış biriHarika ölçüt. Birileri de mesela yorumuna bırakınca forumda yorumlarımızı arayıp yapıyor. Kadın kendi çocuklarını kayınvalideye bırakıyor bakmak zorundasınız diye biri de nasıl anladıysa kadın sizin yeğeninize bakmak zorunda mi demiş konu sahibine katılıyorum arsız yenge ve kedi sevmiyorum ben de. Şimdi gelsin ler. Belki kapıma polis de dayanır
İyi kötü tapunuzu ayırtın . Kedi medi bilmem ben severım ama uzaktan dokunamam yaklaşamam kedi olan yere giremem otobüs dolmuş kullanamam çünkü kedi geçer karşıma kapımda kedi otursa 2 gun gitmese ben o eve iki gün girememEn kötü ev benimki zaten. Giriş kat . Gerçi kedi bakmak için ideal. Kendi bağımsız arka bahçesi var. O bahçeye sadece benim dairemden geçiş var. Oraya çökmek isteyebilir bilemedim şimdi
Profil yazindan derdinin ne olduğu belli. Senin olsun hepsi. Ben kedi sevmek ve istemek zorunda değilimArkadaşlar söyleyince merak edip baktım önceki konunuza. Kurban olduğum Allah'ım dağına göre kar veriyor, çok şükür...
Ne farklı mevzusu ? Yine aynı bu konudaki gibi tartışma üzerine evinden polisle aldirtacagim diye saçmalamıştı aklı evvelSiz konuyu bilmediğiniz için, oradaki polis detayını farklı yorumlamissiniz ama o iş öyle değil. Farklı bir mevzu var orada
Bir derdim yok şükür, derdi olup konu açan sizsiniz. Kedi sevgime laf atıyorsunuz fakat ben, nasil ben sevebiliyorsam başkası da sevmeyebilir diye düşünüp, saygı duyabilen biriyim. Sizden farkımız bu sanırım, zira önceki konunuzda da gördüğümüz gibi siz istediğiniz/düşündüğünüz/hayalini kurduğunuz şey olmayınca saygı duymak yerine çirkinleşip, hakaret edebiliyorsunuz.Profil yazindan derdinin ne olduğu belli. Senin olsun hepsi. Ben kedi sevmek ve istemek zorunda değilim
Sana ne? Sana niye dert oldu? Sen kimsin ?Bir derdim yok şükür, derdi olup konu açan sizsiniz. Kedi sevgime laf atıyorsunuz fakat ben, nasil ben sevebiliyorsam başkası da sevmeyebilir diye düşünüp, saygı duyabilen biriyim. Sizden farkımız bu sanırım, zira önceki konunuzda da gördüğümüz gibi siz istediğiniz/düşündüğünüz/hayalini kurduğunuz şey olmayınca saygı duymak yerine çirkinleşip, hakaret edebiliyorsunuz.
Olay kedi değil yani, sizin gibi biri var karşınızda...
Aralarındaki mevzuyu bilmiyorum haklısınızSiz konuyu bilmediğiniz için, oradaki polis detayını farklı yorumlamissiniz ama o iş öyle değil. Farklı bir mevzu var orada
Aramizdaki farkı uygulamalı gösterdiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar.Sana ne? Sana niye dert oldu? Sen kimsin ?
Yuh ama manipülasyona bak! Kız kediyle ilgili sana ne yazmış da ona bu yorumu yazdın şimdi? Kesinlikle çok tehlikeli ve manipülatör bir insansınız. 22 yaşındasın ama çok fenasın. Olayların da anlattığın gibi olduğuna asla inanmıyorum. Bu yengenin en büyük hatası aile apartmanına gelin gelmek olmuş, abinin bu evliliği de bitecek gibiProfil yazindan derdinin ne olduğu belli. Senin olsun hepsi. Ben kedi sevmek ve istemek zorunda değilim
Ben de bu negatifliği nerden hatırlıyorum diyordum , sağolAaa bu kız otrera'yla saygısız saygısız konuşan kız di mi? Ay bilsem konuya bir harf bile yazmazdım
O kedi besleyerek bahçeye sahip çıkmış olmuyor mu? Kime sordu mesela? Cahilliğini bu kadar belki etme istersen. Umurumda da değil senin desteğin veya kostegin. Hayret bir şey.Bahçede beslenen kedilere gelene kadar sizi tutuyordum şimdi yengeyi . Sana ne kardeşim baktığı kediden ! Binada Bahçeye de sahip çıktığına göre belli ki sen fenasın bir de yengeyi dinlemek lazım.Hayvanların beslenmesinden rahatsız olan birine asla hak vermem yenge iyi yapıyor
İki sayfa okudum yetti.
Bu nedir ya eski ve kendi içlerinde kanka olmuş üyelerin diğer üyeleri zorbalaması.
Geçen konu açtın da, bilmem kime şunu yazdın da, konun kapandı da, senin kim olduğunu anladım da….
Yazma arkadaş öyleyse konuya yorum, bak geç…
Konu sahibi de bi sefer yazıyor bişeyler…
Beğenmedimler hava da uçuyor.
Konu yazdığınız gibi ise ise eğer, evliligini yürütmek abini ilgilendiren bir durum sizi değil.
Gelininize haddini bildirebilirsiniz…
Olayların bu konu sahibinin anlattığı gibi olduğuna inanıyor musunuz gerçekten? Elimde bir köprü var, satılıkBende onu yazacaktim. Yengeni terbiyesizliklerine kimse katlanmak zorunda degil. Herkes haddini ve yerini bilse problem olmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?