• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin sorunlu eşi

Size verilen dairede hak iddia etmesi düpedüz yüzsüzlük. Mal bölünmedi diye herkesin her şeyde hakkı varsa sizde gelen misafirleri aynı bahaneyle kendi eşyalı evinizde değil onun evinde ağırlayın bakalım ne oluyor.
Bunun dışında kedi meselesinde size katılmıyorum, dili olmayan zararsız masumlar neden size battı? İki lokma yemek veriyormuş kadın, sizde yapın. Dünya sadece insanlara ait değil
Dünya bize ait değil ama evimizin bahçesi bize ait olabilir mi? Gidip sokaktan evsiz toplayıp bahçeye çadır kursam olur mu? Onlar da can.
Kedi sayısı sorun. Bir iki tane olsa tabiki neden olmasın. Ama çok kedi olunca koku oluyor,saksilarim devriliyor, gürültü oluyor . Çöpü parçalıyorlar, daha sayayım mı?

Rabbim dağına göre kar veriyor. Dinsizin hakkindan imansiz gelir.

5BFA72C1-49F4-4007-9AF1-DDD21C4B9F15.jpeg

Kediler çöpü parçalıyor, diski sidik sorunu oluyor. Gece bagrışıp uyutmuyorlar. Sorunum kedi değil, sayısı. ben de bahçe seviyorum. Sebzelerimi ciceklerimi kırıyorlar. Bıldırcın besliyordum, yengem kedi istiyor diye bıraktım. Kendini yabancı hissetmesin ,istediği olsun diye.
Tanımaz etmezsiniz o içinizin fenalığı
Kediler dışkılarını gömerler ortaya yapmazlar. Kaç senedir kedi besliyoruz binaca bahçede dışkı sorunu diye bir şeyin konusu dahi geçmedi. İstifçi dediğiniz yengeniz çevredeki aç kedileri besliyor sadece, bir yere istif etmiyor ve 10 kedi gayet normal biz de bahçede 8-10 kediye bakıyoruz zaten o kediler sabit durmaz gidip gidip gelir. Bitkimi kırıyor saçmalığına cevap bile vermeyeceğim ama bıldırcın konusunu yengenizle konuşabilirdiniz. İyi elektrik almadım sizden, önceki konunuza bakınca da bazı şeyler anlaşılıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar kız kediden korkuyor olabilir. Neden linçlediniz. Ben de sokaktaki kedileri besliyorum ama apartmanın bahçesine alıştırmıyorum. Ben sizi haklı buldum konu sahibi. Siz de misafir gelince ona gidip miras bölünmedi burda ağırlayacağım deyin. Terbiyesiz kadın.
Korkuyorum dese zaten sıkıntı yoktu ama kullandığı kelime hiç hoş değil. Ya da kendini daha farklı ifade etseydi 👍 yorumlarda yazdığı gibi mesela.

1. Konu anahtar mevzunda sende sizin evin anahtarı ver o zaman belki orasıda bana düşer derdim.
2. Kendi çocuğu değil sonuçta bakma zorunluluğu yok sürekli annesi babası çalışıyor diye gelin gelmiş eve 7/24 çocuk bakacak bakıcı değil
3.Hayvan beslemesi sizi neden bu kadar rahatsız etti kusura bakmayın ama hayvanlara özen gösteren besleyen insanların kötü biri olacağına inanmıyorum
2) biz diger abimin çocuklarına eşi çalıştığı için bakıyoruz. Bu yengem çalışmadığı halde benimkilere de bakacaksınız ayrım yapmayın diye keyfi çocukları bize bırakıyor. Biz onunkilere bakıyoruz.
3) hayvana özen insana saygıyı reddetmekle olmaz. Getirip tavuk besleyebilirim ama yapmıyorum ki eskiden bıldırcın beslerdim yengem kokuyor dediği için bıraktım. Malum aile binası aileye özen ve saygı lazım.

Dünya bize ait değil ama evimizin bahçesi bize ait olabilir mi? Gidip sokaktan evsiz toplayıp bahçeye çadır kursam olur mu? Onlar da can.
Kedi sayısı sorun. Bir iki tane olsa tabiki neden olmasın. Ama çok kedi olunca koku oluyor,saksilarim devriliyor, gürültü oluyor . Çöpü parçalıyorlar, daha sayayım mı?
Bahçede hayvan beslemeyle evi olmayan insanları aynı kefeye mi koyuyorsunuz? İlginç bakış açısı.
Ben sizin kim olduğunuzu hatırladım. Konudan çekiliyorum. İyi forumlar

kedi konusunda sizi haksız bulmadım. evet kedi beslenenilir ama herkes sevmek zorunda değil. buna da herkes saygı duymak zorunda. sizin evinizin anahtarını istemesi benim için en büyük kavga sebebi mesela. ne münasebet sende bana evinin anahtarını ver o zaman. nasıl bir rüya aleminde yaşıyorsa artık.

Taşınması hayırlı olur , ama taşınmaz bu gidişle baksana hepinize kök söktürüyor, diğer gelinin çok ahını aldınız belkide , genelde ilk geline aile binasında baya çektirir kayın aileler , 2. Gelin de burnundan kıl aldırmaz, Allahın adaleti mi bilinmez , kim bilir...
Diğer geline kök sokturen buna da söktürür. Onların kendi sorunları vardı. Kendi halindeyiz. O da bundan cesaret alıyor.

Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.

yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Görümce terörü

2) biz diger abimin çocuklarına eşi çalıştığı için bakıyoruz. Bu yengem çalışmadığı halde benimkilere de bakacaksınız ayrım yapmayın diye keyfi çocukları bize bırakıyor. Biz onunkilere bakıyoruz.
3) hayvana özen insana saygıyı reddetmekle olmaz. Getirip tavuk besleyebilirim ama yapmıyorum ki eskiden bıldırcın beslerdim yengem kokuyor dediği için bıraktım. Malum aile binası aileye özen ve saygı lazım.
Ay köy yerinde misiniz Allâh aşkına tavuk bıldırcın bahçeyi geç 3 apartman ötesine gider onların kokusu kedi ile bir mi 😀😀 binaya özen saygı değil mahalleye özen saygı olmuş tercihiniz

Back