- Konu Sahibi AtomicGirl
çocukta yok abini boşasın bence. bu kadar emeği hiçe sayan bi adamdan baba mı olur???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yengen tuhaf ztaenOnlarin bilecegi is tabik hafifletmez yaptigini, ama yengem daha cok kirgin ve uzgundu tabi bu ilk tepkisi sonrasinda ne der bilmiyorum.
anladım.yengen boşanmak istemiyor belli ki.sadece yaşadığı o acı ile birisine anlatmak gereği duymuş.aldatıldığını öğrendiği halde hala seviyorumlu cümleler kuruyorsa abini affedecek demektir.
Banada oyle geldigi icin size konuyu actim ne yapabilirim diye soruyorum cunku seviyorum diyor madem oyle yaninda olmak sureci atlatmalarina yardim etmek isterim ama nasil bilmiyorum
aralarında güven kalmadı artık güven evliliğin temelidir abin evliliğinin temeline dinamit koymuş resmen artık sırasıyla
saygı sevgide gidecek
uzak mı oturuyorsunuz? farklı şehirler mi? belki yanlarına gidebilirsin.
valla seni tebrik ederim yengene destek olduğun için ne yapmayı düşünüyo diycem olay bi soğusa netleşir kafası zaten belli olur herşeyhaklisiniz guven temelidir bende oyle soyledim zaten telefonda kiz hayati basina yikilmis sekilde aradi caresizdi inanin bende onun kadar caresizdim.
Bence sen gitmefarkli ulkeler ama ucakla 1 saatte ordayim ama iste ise yararmi orda olmam bilmiyorum...
Yengen tuhaf ztaen
Yani kaç insan aldatılınca görümcesini arar bilmem
Abini kapının önüne koysa daha iyiydi, en azından süründürür insan bundan o bile yok
ama işte yengesi kendini boşlukta hisseder mi acaba tek başına kalmış gibi olur mu zaten güvendiği adam onu yeterince sarsmışBence sen gitme
Abin bildiğini bilmesin hatta
Yengenle abin kendi aralarında çözsün
Sana onemli bi uyari " asla aralarini yapyimda barissinlar diye cop catanlik yapma".
Cunku ne biliyosunki abinin tekrar yapip tekrar yengeni uzmuycegini?
Tarafsiz dvran, su an ikisinide kardesin olarak gordgunu belirtmissin.
Cok guzel bi dusunce.
Bunu korumalisin.
Egerki abinde vefa ve sadiklik yoksa icine sokamazsin bunu. Icten gelmeli.
Egerki abinde hic bi azim yoksa varsin bosansinlar, hersey o ikisinin karari olmali.
Dedigim gibi tarafsiz kal.
ama işte yengesi kendini boşlukta hisseder mi acaba tek başına kalmış gibi olur mu zaten güvendiği adam onu yeterince sarsmış
Değil görümceama işte yengesi kendini boşlukta hisseder mi acaba tek başına kalmış gibi olur mu zaten güvendiği adam onu yeterince sarsmış
hayir baska ulkedelerA AtomicGirl yengenin ailesi yakında mı
yengen kaç yaşındaBirte tek cocuk kardesi yok yani arayip dertlesecek