Abimin esi aradi az once, abim aldatmis...

Onlarin bilecegi is tabik hafifletmez yaptigini, ama yengem daha cok kirgin ve uzgundu tabi bu ilk tepkisi sonrasinda ne der bilmiyorum.
Yengen tuhaf ztaen
Yani kaç insan aldatılınca görümcesini arar bilmem
Abini kapının önüne koysa daha iyiydi, en azından süründürür insan bundan o bile yok

anladım.yengen boşanmak istemiyor belli ki.sadece yaşadığı o acı ile birisine anlatmak gereği duymuş.aldatıldığını öğrendiği halde hala seviyorumlu cümleler kuruyorsa abini affedecek demektir.

Banada oyle geldigi icin size konuyu actim ne yapabilirim diye soruyorum cunku seviyorum diyor madem oyle yaninda olmak sureci atlatmalarina yardim etmek isterim ama nasil bilmiyorum

Banada oyle geldigi icin size konuyu actim ne yapabilirim diye soruyorum cunku seviyorum diyor madem oyle yaninda olmak sureci atlatmalarina yardim etmek isterim ama nasil bilmiyorum

uzak mı oturuyorsunuz? farklı şehirler mi? belki yanlarına gidebilirsin.

aralarında güven kalmadı artık güven evliliğin temelidir abin evliliğinin temeline dinamit koymuş resmen artık sırasıyla
saygı sevgide gidecek

haklisiniz guven temelidir bende oyle soyledim zaten telefonda kiz hayati basina yikilmis sekilde aradi caresizdi inanin bende onun kadar caresizdim.

haklisiniz guven temelidir bende oyle soyledim zaten telefonda kiz hayati basina yikilmis sekilde aradi caresizdi inanin bende onun kadar caresizdim.
valla seni tebrik ederim yengene destek olduğun için ne yapmayı düşünüyo diycem olay bi soğusa netleşir kafası zaten belli olur herşey

Yengen tuhaf ztaen
Yani kaç insan aldatılınca görümcesini arar bilmem
Abini kapının önüne koysa daha iyiydi, en azından süründürür insan bundan o bile yok

Sanirim benim her zaman mantikli ve objektif yaklastigimi bildigi icin beni aradi ve ailesine yada benim aileme yada kendi arkadaslarina acmak istemedi konu buyumesin diye ve henuz ne yapacagini bilmiyordu o yuzden.

Sana onemli bi uyari " asla aralarini yapyimda barissinlar diye cop catanlik yapma".
Cunku ne biliyosunki abinin tekrar yapip tekrar yengeni uzmuycegini?
Tarafsiz dvran, su an ikisinide kardesin olarak gordgunu belirtmissin.
Cok guzel bi dusunce.
Bunu korumalisin.
Egerki abinde vefa ve sadiklik yoksa icine sokamazsin bunu. Icten gelmeli.
Egerki abinde hic bi azim yoksa varsin bosansinlar, hersey o ikisinin karari olmali.
Dedigim gibi tarafsiz kal.

Burada aldatılan her bayana söylediğim gibi, aldatmanın tenseli, duygusalı, büyüğü, küçüğü olmaz. Ve affı da olmaz.
Eğer aldatan yengeniz olsaydı, affı olmayacaktı; ki şu an aldatan abiniz, eşit şartlarda olmalı bence.
Bir de bu konuda şahsi fikrim, bir kere yapan bir daha yapar. Ben olsam affetmezdim.
Siz çok karışmayın bence, siz teskin edersiniz, yenge ikna olur. 3 gün sonra abinizi yine yakalar, suçlu siz olursunuz. Bırakın kendi kararını versin.

Sana onemli bi uyari " asla aralarini yapyimda barissinlar diye cop catanlik yapma".
Cunku ne biliyosunki abinin tekrar yapip tekrar yengeni uzmuycegini?
Tarafsiz dvran, su an ikisinide kardesin olarak gordgunu belirtmissin.
Cok guzel bi dusunce.
Bunu korumalisin.
Egerki abinde vefa ve sadiklik yoksa icine sokamazsin bunu. Icten gelmeli.
Egerki abinde hic bi azim yoksa varsin bosansinlar, hersey o ikisinin karari olmali.
Dedigim gibi tarafsiz kal.

yok aralarini yapmak bana dusmez iki kisinin iliskisinin boyutlarini kimse bilemez ben sadece ikisininde cok kotu oldugunu biliyorum ve sadece kardesleri olarak yanlarinda olmak destek vermek istiyorum, karar ne olursa olsun yine yanlarinda olurum..

ama işte yengesi kendini boşlukta hisseder mi acaba tek başına kalmış gibi olur mu zaten güvendiği adam onu yeterince sarsmış
Değil görümce
Öz annesi bile gelse o güven yine geri gelmez
O yüzden başbaşa kalsınlar ister bağrış çağrıştan sonra barışsınlar
İsterse tek celse de bitirsinler
Ama kendi kendilerine halletsinler bence

Ha ama yalnız kalmak istiyorum derse yenge, abi gitsin kızkardeşinin yanına bi süre. O mantıklı

X