Abimin esi aradi az once, abim aldatmis...

Yanlarında diyosun ama ikisinin birden yanında olamazsın ki,abinin nasıl yanında olacaksın mesela, yengen seni abinin yanında ol diye aramadı bence, ailece onun yanında olun diye aradı, niyeti boşanmak olsa kendi ailesine durumu anlatır çeker giderdi

Geri zekali abimi dinleyip/konusup aklini basina almasini soyleyebilirim mesela eger toparlama sanslari varsa tabi...
Karisininda yaninda olurum, dinlerim, yanliz birakmam, anlatacak konusacak kimsesi yok cunku, yani ancak o sekil olurum baska ne yapabilirim

Ben aldatılsam görümcemi aramak aklıma gelmez mesela, ancak eşimle boşanmaya niyetim yoksa ararım ki ailesi ders versin işte nedir yalnız kalsın vs
ya gorumce-gelin muhabbetimiz hic olmadiki bizim hep arkadas gibiydik cok samimi degildik ama hep duzeyli dengeli oldu iliskimiz birbirimize karsi hep pozitiftik birbirimizin dugunlerinde yardim ettik falan ben onun nikah sekerlerini paketledim o benim nisanimda hazirliklarima yardim etti boyle bir iliskimiz vardi bizim, birde kendisinin kardesi yok ailelerede haber vermek istemedi sanirim arkadaslarinada anlatip dillendirmek istemedi ve beni aradi diye dusunuyorum..

Ben burda birine tepki gostermekten bahsetmiyorum herkes yetiskin kimsenin bir baskasindan ders almaya ihtiyaci yok herkes yaptiklarinin sonucu katlanir herkes aldigi kararin arkasinda durur o onlarin bilcegi is ben ozellikle boyle konularda ailelerin yada 3. kisilerin olaya dahil olmamalari gerektigini dusunuyorum bende dahil olma gibi bir niyetim yok sadece yanlarinda olmak istiyorum o kadar..
ben de onu kastediyorum. 3. kişilerin başına gelince boşan, sakın güvenme ve ağır sözler yazıyoruz. ama en yakınımız olunca yardımcı olmak için çare arıyoruz. cevap belli de yakının olunca onu cevap olarak kabul edemiyoruz

ben de onu kastediyorum. 3. kişilerin başına gelince boşan, sakın güvenmeleri ve ağır sözler yazıyoruz. ama en yakınımız olunca yardımcı olmak için çare arıyoruz. cevap belli de yakının olunca onu cevap olarak kabul edemiyoruz

valla ben burda okudugum kimseye bosan falan demedim , deiysemde 1-2 ornekte kadin ya iskence goruyordur ya dayak yiyordur o tarz uc noktalara demisimdir. Bunda da zaten bosanin bosanmayin diyemem ben bana dusmez cunku

Acaba abin arasaydı
Yengenin evli bir adamla ilişkisi oldugunu söyleseydi
Ne yapardın ?

ayni sekilde sok olurdum herhalde ondan da beklemezdim ama yinede kimseyi aramazdim yinede kiyameti koparmazdim yinede esiyle konusmaya calisirdim.. cifte standart uygulamiyorum yani merak etmeyin..

valla ben burda okudugum kimseye bosan falan demedim , deiysemde 1-2 ornekte kadin ya iskence goruyordur ya dayak yiyordur o tarz uc noktalara demisimdir. Bunda da zaten bosanin bosanmayin diyemem ben bana dusmez cunku
aldatmak sizce uç değilmi. evlilikte boşanmanın en önemli nedenlerinden biridir aldatmak. şiddet le aynı dercededir benim gözümde

cevap veriyorum.
ağabey hemen boşa o pisliği:
beni tanimadiginiz belli abim ama karimi seviyorum dedikten sonra bana laf demek dusmezdi oyle bir durumda .. simdi olasi senaryolar ustunde hayali tartismalar yaratmayalim lutfen
ben yapilani savunmuyorum ki ortada igrenc bir durum var inkar eden yok ki, insanlar bosanir bosanmaz 3. kisilere ancak saygi gostermek duser...
boyle bir durumda ne bosanan gururlu neden bosanmayan midesiz diyebiliriz herkesin kendi hayati limitleri hissettikleri vardir

beni tanimadiginiz belli abim ama karimi seviyorum dedikten sonra bana laf demek dusmezdi oyle bir durumda .. simdi olasi senaryolar ustunde hayali tartismalar yaratmayalim lutfen
ben yapilani savunmuyorum ki ortada igrenc bir durum var inkar eden yok ki, insanlar bosanir bosanmaz 3. kisilere ancak saygi gostermek duser...
boyle bir durumda ne bosanan gururlu neden bosanmayan midesiz diyebiliriz herkesin kendi hayati limitleri hissettikleri vardir
ben midesiz demedim. mesajlarımda bu yok. sadece kontesin sorusuna bunu yazdım. siz ne dersiniz peki. ağabey boşanmamı, ben karışmammı.
ağabeyim var bunu karısı yapsa direkt boşa derim hemde evli bir adamla bunu yapsa. ha yok derse kendi bilir. kabul edecek kendi. ama ben düşüncemi net derim. boşa diye

ben midesiz demedim. mesajlarımda bu yok. sadece kontesin sorusuna bunu yazdım. siz ne dersiniz peki. ağabey boşanmamı, ben karışmammı.
ağabeyim var bunu karısı yapsa direkt boşa derim hemde evli bir adamla bunu yapsa. ha yok derse kendi bilir. kabul edecek kendi. ama ben düşüncemi net derim. boşa diye
Bana erkek kardeşim böyle birşeyi anlatsa iyimser olamayacagım boşa o s... derdim :)

Kadın bunu sana tek bir niyetle anlattı o niyette abine karşı kendi yanında olman,hatta olmanız ailece, aksi olsa bu kadın çeker gider, kardeşi yoksa annesi babası var teyze halası var yani anlatacak

Şimdi bizim bir tanıdık var kocası bildiğiniz iç güveyi. Kadının ailesinin sırtından geçiniyor, ev bark falan.
Neyse kocası bunu aldatmış, ilkin boşanmadılar. Sonra işte kadın geçenlerde boşadı.
Biraz sığ bulabilirsiniz ama, bunu duyunca söylediğim ilk cümle şu oldu.
-"İç güveyi olduğuna bakmadan aldatmış, kadın da boşamış, iyi olmuş."
Bunun üzerine annem de yazık çocukları var deyince ben de şöyle söyledim.
-"Neden hep kadın düşünmek zorunda, o herif aldatırken çocuğunu düşünmüş mü ki?"
Diyeceğim o ki, bu konudaki adam da aldatırken evliliğini, karısını düşünmüş mü ki de şimdi yengeden sağduyu falan bekleme hakkı olsun? Şu an kadın ne yapsa haklı, şu an sonunu düşünmeden yapacağı her şey müstehak artık o kocaya. Bunları kaybetmeyi göze alarak yola çıkmış bir adam, kaderine de razı olacak artık.
Ek olarak beni kaybetmeyi göze almış birinin tahminlerini gerçekleştirerek, beni kaybetmesini memnuniyetle sağlardım, boşanarak.

X