- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
Yenge tam bir alfa beeeee helal olsunSıkıldık çok kalamadık döndük hemen dedi. Pazar günü abimlere yemeğe gideceğiz bakalım.Yemeğede yengem davet etti sanki nispet yapar gibi.
Yemeğe davetin nesi nispet bacımsu. Gidiceksin hazır sofrada yiyeceksin içeceksin kalkacaksın. Ay biri de bana nispet yapsa keşke şöyle haftada birSıkıldık çok kalamadık döndük hemen dedi. Pazar günü abimlere yemeğe gideceğiz bakalım.Yemeğede yengem davet etti sanki nispet yapar gibi.
sen kimsin zurnanin zirt dedigi delik,vallahi siizn gibilere burda tahammul edemiyorum.yahu istemiyormus da bilmem ne,senin abinle evlenip ailesini birakip evlenecek de gelcekde hanimefendi ile anasi isteniyormus,sizin gibileri bi kazana koyup kaynatmali.seven seveni alsin beee,birakin insanlar mutlu olsun şu 3 günluk dunyada,tazecik gencecik umutlari pis yureklerinizle hirslarinizla kirletmeyin.sende el evine gideceksin ahh görürüm seni de,etme bulma dünyası sizin gibi dinsizlerin hakkindan imansizlar gelecekYo tepki için değil. Ama hani bizimde fikrimiz alınmalı diye düşünüyoruz. linc edilmek istemiyorum.
sen kimsin zurnanin zirt dedigi delik,vallahi siizn gibilere burda tahammul edemiyorum.yahu istemiyormus da bilmem ne,senin abinle evlenip ailesini birakip evlenecek de gelcekde hanimefendi ile anasi isteniyormus,sizin gibileri bi kazana koyup kaynatmali.seven seveni alsin beee,birakin insanlar mutlu olsun şu 3 günluk dunyada,tazecik gencecik umutlari pis yureklerinizle hirslarinizla kirletmeyin.sende el evine gideceksin ahh görürüm seni de,etme bulma dünyası sizin gibi dinsizlerin hakkindan imansizlar gelecek
ohh iyi olmuş,anasi cok seviyosa dogurmayip icinde tutsaymis.bu beyinler yüzünden ne hayatlar sönüp gitti analar evlatlarin ayrildi ne yeni gelinler evlerine gitti,bunlarin hepsi akil fukarasiSakin ol şampiyon, evlenmişler sikinti yok
Gelin gelse de kendi kanının attığını sen alma desem. Ah, yedim o moku zamanında. Kocam dedi ki, '' Sana demedim mi? ''.Abi size madik atınca yenge gönlünüzü almaya çalışıyorValla siz ana-kız fena mısınız saf mısınız tam çözemiyorum da, gelincağız kıyamıyor resmen
Ana kız ikisini ekip rahatça yaptıkları tatilde ne kadar eğlendiklerini anlatacak, çektikleri fotoğrafları göstereceklerdir belkiYemeğe davetin nesi nispet bacımsu. Gidiceksin hazır sofrada yiyeceksin içeceksin kalkacaksın. Ay biri de bana nispet yapsa keşke şöyle haftada bir
ohh iyi olmuş,anasi cok seviyosa dogurmayip icinde tutsaymis.bu beyinler yüzünden ne hayatlar sönüp gitti analar evlatlarin ayrildi ne yeni gelinler evlerine gitti,bunlarin hepsi akil fukarasi
Gelin gelse de kendi kanının attığını sen alma desem. Ah, yedim o moku zamanında. Kocam dedi ki, '' Sana demedim mi? ''.
Sonra diyorlar ki, onu öyle yetiştiren o ana tabi ki o da suçlu. Yahu erkekler bu toplumda her zaman özgür oldu, bak bu konudaki adamı yetiştiren ana da belli, ama adam dünya görmüş; anasının 150 m2 evinden çıkıp.Aslında evlenecek adam “ adam” olunca bu konudaki gibi kayınvalide-görümce ikilisi bişe yapamıyor, bu görümceye bilendiğiniz kadar umarım o eşlere de bileniyorsunuzdur. Onların sebebi işe yaramaz karaktersiz erkekler. Ben o yüzden o kadar yüklenmiyorum.
Ay annecim siz de Abant’a gitmişsiniz eee nasıldı tatilinizAna kız ikisini ekip rahatça yaptıkları tatilde ne kadar eğlendiklerini anlatacak, çektikleri fotoğrafları göstereceklerdir belki
Ama kv görümce hâlâ kuruyor. Gelin yemeğe çağırmış, nispet yapacak sanıyor küçük kafasındaAslında evlenecek adam “ adam” olunca bu konudaki gibi kayınvalide-görümce ikilisi bişe yapamıyor, bu görümceye bilendiğiniz kadar umarım o eşlere de bileniyorsunuzdur. Onların sebebi işe yaramaz karaktersiz erkekler. Ben o yüzden o kadar yüklenmiyorum.
bunlar gokten kafaya taş düşse gelin atti derler.yemege cagirmis yazik gelinde,ne gelinler var kaynana pisirsin yiyelim modunda,iyi kiz usul biliyorda cagiriyor bunlari,yazik yavrum bunlarin yüzünü cabuk görür umarimAma kv görümce hâlâ kuruyor. Gelin yemeğe çağırmış, nispet yapacak sanıyor küçük kafasında
Helal olsun o abine ezdirmemis gelini
Hadi annen yasli sana noluyor sen evlimisin bilmiyorum ama ilahi adalet tecelli eder yarin birgun sende gorursun evlenince yaptiklarini yasatirlar sana da cok ayip