Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkıldık çok kalamadık döndük hemen dedi. Pazar günü abimlere yemeğe gideceğiz bakalım.Yemeğede yengem davet etti sanki nispet yapar gibi.
Yemeğe davetin nesi nispet bacımsu. Gidiceksin hazır sofrada yiyeceksin içeceksin kalkacaksın. Ay biri de bana nispet yapsa keşke şöyle haftada bir

Yo tepki için değil. Ama hani bizimde fikrimiz alınmalı diye düşünüyoruz. linc edilmek istemiyorum.
sen kimsin zurnanin zirt dedigi delik,vallahi siizn gibilere burda tahammul edemiyorum.yahu istemiyormus da bilmem ne,senin abinle evlenip ailesini birakip evlenecek de gelcekde hanimefendi ile anasi isteniyormus,sizin gibileri bi kazana koyup kaynatmali.seven seveni alsin beee,birakin insanlar mutlu olsun şu 3 günluk dunyada,tazecik gencecik umutlari pis yureklerinizle hirslarinizla kirletmeyin.sende el evine gideceksin ahh görürüm seni de,etme bulma dünyası sizin gibi dinsizlerin hakkindan imansizlar gelecek

Sakin ol şampiyon, evlenmişler sikinti yok

Abi size madik atınca yenge gönlünüzü almaya çalışıyor Valla siz ana-kız fena mısınız saf mısınız tam çözemiyorum da, gelincağız kıyamıyor resmen
Gelin gelse de kendi kanının attığını sen alma desem. Ah, yedim o moku zamanında. Kocam dedi ki, '' Sana demedim mi? ''.

Yemeğe davetin nesi nispet bacımsu. Gidiceksin hazır sofrada yiyeceksin içeceksin kalkacaksın. Ay biri de bana nispet yapsa keşke şöyle haftada bir
Ana kız ikisini ekip rahatça yaptıkları tatilde ne kadar eğlendiklerini anlatacak, çektikleri fotoğrafları göstereceklerdir belki

ohh iyi olmuş,anasi cok seviyosa dogurmayip icinde tutsaymis.bu beyinler yüzünden ne hayatlar sönüp gitti analar evlatlarin ayrildi ne yeni gelinler evlerine gitti,bunlarin hepsi akil fukarasi

Aslında evlenecek adam “ adam” olunca bu konudaki gibi kayınvalide-görümce ikilisi bişe yapamıyor, bu görümceye bilendiğiniz kadar umarım o eşlere de bileniyorsunuzdur. Onların sebebi işe yaramaz karaktersiz erkekler. Ben o yüzden o kadar yüklenmiyorum.

Gelin gelse de kendi kanının attığını sen alma desem. Ah, yedim o moku zamanında. Kocam dedi ki, '' Sana demedim mi? ''.

Ben gelin olsam genel durumla eğlenmekten kin tutamam ki, valla içim almaz, gülerim sadece Koca efsane çünkü çok iyi yetişmiş bunların yanında bam bam bam

Sonra diyorlar ki, onu öyle yetiştiren o ana tabi ki o da suçlu. Yahu erkekler bu toplumda her zaman özgür oldu, bak bu konudaki adamı yetiştiren ana da belli, ama adam dünya görmüş; anasının 150 m2 evinden çıkıp.

Ama kv görümce hâlâ kuruyor. Gelin yemeğe çağırmış, nispet yapacak sanıyor küçük kafasında

Evet hakli olabilirsin bir yerde de dogru dediklerin,ama erkekler gibi duygulari yuzeksel olan yaratiklari sözde analiklariyla ve sozde kardeslikleriyle bu statulerle vuran,zorlama tercihlerle onlari sürüncemede birakan beyinlerle erkeklerin dengelerini bozuyorlar.bir kisim gelinlerde bunu yapiyor cogunluk cekemeyen analar gorumcelerle dolu neyazik ki.evliligin ilk zamanlarinin getirdigi alisma sureciyle bu analiktan bozma yaratiklar bizim yuvamizin temmeleri daha tazeciken basliyorlar sallamaya.birde bu analarinin akillarina uyanlarda eklenince anada ben iyi bi halt yiyorum dogru yoldayim saniyor

Ama kv görümce hâlâ kuruyor. Gelin yemeğe çağırmış, nispet yapacak sanıyor küçük kafasında
bunlar gokten kafaya taş düşse gelin atti derler.yemege cagirmis yazik gelinde,ne gelinler var kaynana pisirsin yiyelim modunda,iyi kiz usul biliyorda cagiriyor bunlari,yazik yavrum bunlarin yüzünü cabuk görür umarim

Helal olsun o abine ezdirmemis gelini
Hadi annen yasli sana noluyor sen evlimisin bilmiyorum ama ilahi adalet tecelli eder yarin birgun sende gorursun evlenince yaptiklarini yasatirlar sana da cok ayip

Konu sahibi, özlenmişsiniz.

Burada konular hortladığında normalde millet dışarı fırlayan gömlekmiş gibi hemen geri tıkıştırmaya çalışır, aman yazmayın der.

Gittiğinizde yiyip içip kalkın diyeceğim de anneniz tutamaz kendini şimdi o ne olacak.

Hep abiye odaklandık, yenge de az değil.

Ya biz canavar mıyız? Lafa bak. Bence sizler olayın öncesini falan bilmiyorsunuz. Yüzeysel bakıp yorum yaptınız. Her neyse yorumun için teşekkürler. İyi akşamlar.
Helal olsun o abine ezdirmemis gelini
Hadi annen yasli sana noluyor sen evlimisin bilmiyorum ama ilahi adalet tecelli eder yarin birgun sende gorursun evlenince yaptiklarini yasatirlar sana da cok ayip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…