- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.925
Olayın öncesi zaten bu konu, değil mi? Sırf boşanmış diye istememişsiniz. Sadrazam oğlunuza layık görmemişsiniz.Ya biz canavar mıyız? Lafa bak. Bence sizler olayın öncesini falan bilmiyorsunuz. Yüzeysel bakıp yorum yaptınız. Her neyse yorumun için teşekkürler. İyi akşamlar.
Hakkaten konu sahibi sen annene göre safsın aman diyim annenin yaptıklarının acısı senden çıkmasın.Helal olsun o abine ezdirmemis gelini
Hadi annen yasli sana noluyor sen evlimisin bilmiyorum ama ilahi adalet tecelli eder yarin birgun sende gorursun evlenince yaptiklarini yasatirlar sana da cok ayip
Siz niye yengenizden nefret ediyorsunuz ? Çocuk gibisiniz. Sizi yemeğe çağırmış sağolsun diceğiniz yere burun kıvırıyorsunuz. Ben olsam böyle her şeye atlayan görümcemle kaynanamı çağırmam. Gerçi sizin gibi bende de var çağırmıyorum zaten ayda yılda 1. Bi de size bişeyler mi hazirlicamSıkıldık çok kalamadık döndük hemen dedi. Pazar günü abimlere yemeğe gideceğiz bakalım.Yemeğede yengem davet etti sanki nispet yapar gibi.
Konu sahibimi safHakkaten konu sahibi sen annene göre safsın aman diyim annenin yaptıklarının acısı senden çıkmasın.
kıvanç tatlıtuğ ve başak dizer?Hmmm ilk evliligini kendisinden yasca buyuk dul bir kadinla yapmis bir erkek duyunca aklima ilk gelen isim kim oluyor tahmin edin?
Umarim abin o kadinla evlenir, cok da mutlu olur, sizi de kapisindan gecirmez.
Biliyorum ama gene bi saflık sezdim yaKonu sahibimi saf
Konu sahibi diger konusunda yengesine iftira atmayi eski esiyle fotosunu abisine atmayi felan dusunuyor bunlar ana kiz takmislar zavalli geline
Vallah safi boyleyse fenasi nasil bilemedimBiliyorum ama gene bi saflık sezdim ya
Konu sahibi, özlenmişsiniz.
Burada konular hortladığında normalde millet dışarı fırlayan gömlekmiş gibi hemen geri tıkıştırmaya çalışır, aman yazmayın der.
Gittiğinizde yiyip içip kalkın diyeceğim de anneniz tutamaz kendini şimdi o ne olacak.
Hep abiye odaklandık, yenge de az değil.
Ya sen gene mi geldin. Başka konulara git.İstemiyorum işte seni üye engelleme yok mu burada ?ya bu konuya geçmeniz ama beni etiketleyip çağırmamanız hoş değil arkadaşlar. bilirsiniz ki bu konuya yorumlarıyla damga vurmuş, 2019 like rekortmenleri arasına girmiş biriyim
dsfjdklgjdşgşd
Küccük prens geliyor benim de aklımakıvanç tatlıtuğ ve başak dizer?
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?2 yıllık konu bu arkadaşlar. Yazıp durmayın artık.
Ya ne severdim bu diziyi
Yok eşqim, göz ardı et butonu var. O seni görür sen onu göremezsin.Ya sen gene mi geldin. Başka konulara git.İstemiyorum işte seni üye engelleme yok mu burada ?
Yok eşqim, göz ardı et butonu var. O seni görür sen onu göremezsin.
Iki yillik ama konu hala ayni bir gelisme olmamiski2 yıllık konu bu arkadaşlar. Yazıp durmayın artık.
Teşekkür ederim.Yok eşqim, göz ardı et butonu var. O seni görür sen onu göremezsin.