Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte cilve yaptı kandırdı diyor ya, burda tam olarak da kendi oğluna şey budalası, görmemiş muamelesi yapıyor..

hayırlısı olsun inşallah
lütfen annenizden etkilenip abinizi üzmeyin

sakın müsaade etmeyin
onda falan durmasın anahtar
yakın mı oturacaklar
yandı gelin

Allah hayırlı uğurlu etsin konu sahibi ama bu pilav daha çok su götürür, senin annenden ben bile korktum

Son düzenleme:
hayırlısı olsun inşallah
lütfen annenizden etkilenip abinizi üzmeyin
sakın müsaade etmeyin
onda falan durmasın anahtar
yakın mı oturacaklar
yandı gelin
Vallahi inanın hic bir şeye karismiyorum. Robot gibiyim kim ne derse onu yapıyorum. Böylesi daha iyi abimin de hoşuna gidiyor anneminde. İkiside üzülmüyor.

Vallahi inanın hic bir şeye karismiyorum. Robot gibiyim kim ne derse onu yapıyorum. Böylesi daha iyi abimin de hoşuna gidiyor anneminde. İkiside üzülmüyor.

çok güzel yapıyosun, öfkeyle kalkan zararla oturur, annene uysaydın belki abinle köprüleri çoktan yıkacaktınız. annen tek kalınca biraz pasifleşmiştir, sen de onun tarafında olsaydın çok meseleler olurdu.
inşallah iyi kızdır, çok mutlu olurlar.

Neden istemiyorsunuz anlamadım ama anahtar çoğaltmak nedir yahu habersiz. Benm vereceğim varsa da vermem benden hbrsiz yapıldıktan sonra.
Yeni evli çiftler eşiniz kilidi değiştirdim dese de siz evlendikten sonra gene değiştirin ne olur ne olmaz

Konu tam bir türk dizi draması ss kızımız aslında iyi niyetli ama annesi tarafından manüpüle ediliyor, sana tavsiyem annenin dolduruşuna gelme bak abin ne güzel idare ediyor bugün yarın sende evlenirsin o zaman anlarsın herkesin kendine ait bir hayatı var canınız tatil istiyordsa annenle git işte abini yengeni karıştırma

Çekilir dert değil Allah gelin hanıma yardım etsin.. kızı sebepsiz istememeler anahtarı gizlice çoğaltmalar tatile salça olmalar offf karabasan gibi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…