İşte cilve yaptı kandırdı diyor ya, burda tam olarak da kendi oğluna şey budalası, görmemiş muamelesi yapıyor..Abimin pek kız arkadaşı olmadı hep çalıştı, fırsat bulamadı. Kız da cilve yaptı kandırdı diye düşünüyor.
Yengem bize gelince, bak bak şuna nasıl cilve yapıyor diyor aslında kızın bir şey yaptığı da yok oturuyor.
Annem çok kıskanç, babamın aldığı bileziklere bile karışmak istiyor. Hani babam hadi sana da alalım dese tamam der.
Şimdi ki konumuz evin yedekanahtari bundan önce evin ve yazlığın tapu mevzusu vardı.
hayırlısı olsun inşallahMerhabalar,
Son durum abim eşyaları aldı. Bir eksikleri yok. Baya samimi oldum müstakbel yengemle. İyi birine benziyor. Neden ayrıldığını falan da öğrendim. Ben sormadım o söyledi. O aslında hiç düşünmüyormuş evliliği. Borcu falan varmış üstelik. Abin ısrar kıyamet ödedi çok mahçup olmuştum dedi. Abim onu bahane ederek yemeğe götürmüş. Böyle böyle samimi olmuşlar. Baya konustuk fakat detay vermiyim.Tabi annem bunları duysa çıldırır. Kadın yengemin evini kiskandi da abime kendi salonunu da degistirtti. 2 Kasım da evleniyorlar. Son durum böyle
sakın müsaade etmeyinAslinda annem de kötü biri değil. Biraz kıskanç sadece. Yengemin abimi kandırdığını düşünüyor. Bu aralar anahtar mevzusu var. Annem evin bir anahtarinda kendinde durmasını istiyor. Abini bir yokla bakalim ne diyecek dedi.
Allah hayırlı uğurlu etsin konu sahibi ama bu pilav daha çok su götürür, senin annenden ben bile korktumMerhabalar,
Son durum abim eşyaları aldı. Bir eksikleri yok. Baya samimi oldum müstakbel yengemle. İyi birine benziyor. Neden ayrıldığını falan da öğrendim. Ben sormadım o söyledi. O aslında hiç düşünmüyormuş evliliği. Borcu falan varmış üstelik. Abin ısrar kıyamet ödedi çok mahçup olmuştum dedi. Abim onu bahane ederek yemeğe götürmüş. Böyle böyle samimi olmuşlar. Baya konustuk fakat detay vermiyim.Tabi annem bunları duysa çıldırır. Kadın yengemin evini kiskandi da abime kendi salonunu da degistirtti. 2 Kasım da evleniyorlar. Son durum böyle
11.ayın 10 u yani.iki kasim? 10. u ay mi oluyor?
Hayır, vermedi. Kızdı baya, babam oğlanla mi kazandin parayi dedi. Biraz tartıştılar. Şimdilik konu kapandı Bana evlenince her şeyi ortak yapacagim dedi.umarim abin tapuyu falan vermemistir o paragöz annenize
Yanlis hesaplamis olabilirim. 02 kasımda düğünümüz var.iki kasim? 10. u ay mi oluyor?
Yeni nesil ‘Sürahi Hanım’ anneniz... İnşallah abiniz hep böyle dik durur da ezdirmez kadını. Sizde adaletli olun lütfen. Anneniz gibi bir kv size de denk gelebilir. Yengenizin yerine kendinizi koyarak düşünün.
hayırlısı olsun inşallah
lütfen annenizden etkilenip abinizi üzmeyin
Vallahi inanın hic bir şeye karismiyorum. Robot gibiyim kim ne derse onu yapıyorum. Böylesi daha iyi abimin de hoşuna gidiyor anneminde. İkiside üzülmüyor.sakın müsaade etmeyin
onda falan durmasın anahtar
yakın mı oturacaklar
yandı gelin
umarim annenizle görüsmeyi tamamen keser abinizHayır, vermedi. Kızdı baya, babam oğlanla mi kazandin parayi dedi. Biraz tartıştılar. Şimdilik konu kapandı Bana evlenince her şeyi ortak yapacagim dedi.
Yanlis hesaplamis olabilirim. 02 kasımda düğünümüz var.
Vallahi inanın hic bir şeye karismiyorum. Robot gibiyim kim ne derse onu yapıyorum. Böylesi daha iyi abimin de hoşuna gidiyor anneminde. İkiside üzülmüyor.
Çekilir dert değil Allah gelin hanıma yardım etsin.. kızı sebepsiz istememeler anahtarı gizlice çoğaltmalar tatile salça olmalar offf karabasan gibi…Bu sefer bilerek upladım, çok garip bir anneniz var. Arkadaşların yazdığı kadar varmış, bu nasıl bir düşünce yapısıdır, annenizi bir an önce bi düşünce tarzından vazgeçirin yoksa abinizi kaybedeceksiniz.