Her an evinizin anahtarı çoğaltılabiliryenge benim galiba ya
o yüzden istemiyor sanırım
hahahahah
Siz gidin görümce ve kaynana peşinizden gelir zatenhep kovuluyorum
Çokk severdik menkıbe hanım teyze, firdevs safı, ruşen amcanın oğlu sedatYa ne severdim bu diziyi
Yaşım ortaya çıktı bak şimdi
34 yaş ve üzeri hatırlar diye tahmin ediyorum, çok emin olamadım amaÇokk severdik menkıbe hanım teyze, firdevs safı, ruşen amcanın oğlu sedat
Aa hayır efendim 28’im ben hatırlıyorum34 yaş ve üzeri hatırlar diye tahmin ediyorum, çokmemin olamadım ama
5 6 yaşlarındaymışsınAa hayır efendim 28’im ben hatırlıyorum
Keşke bende 28 olsamAa hayır efendim 28’im ben hatırlıyorum
Uslu dur sen de
Değil miKeşke bende 28 olsam
Benim de oğluş 1 yaşında şu an. Yok yok hiç dönmeyin ortalığıDeğil mibenimki 10 yıl geride kaldı.
Ama dönmek istermiyim emin değilimOğlan 1 yaşındaydı o zaman, şimdi o zaman göre öyle rahatım ki anlatamam
Yaş 32 ve cok severek izlerdim yağmur da bi yağmadı34 yaş ve üzeri hatırlar diye tahmin ediyorum, çok emin olamadım ama
Detayları yazarsınız burada.Sıkıldık çok kalamadık döndük hemen dedi. Pazar günü abimlere yemeğe gideceğiz bakalım.Yemeğede yengem davet etti sanki nispet yapar gibi.
Çokk severdik menkıbe hanım teyze, firdevs safı, ruşen amcanın oğlu sedat
Ben 4 sene sonra ikinciyi yaptım bir deBenim de oğluş 1 yaşında şu an. Yok yok hiç dönmeyin ortalığıgötürüyor
Gelin akıllı kadın. Kocacım annenlere ayıp oldu yemeğe alalım da gönüllerini yapalım deyip kocanın gözünde bir kat daha değer kazandı.Ana kız ikisini ekip rahatça yaptıkları tatilde ne kadar eğlendiklerini anlatacak, çektikleri fotoğrafları göstereceklerdir belki