Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu
Nasl bi konu hic birsey anlamdm sacma geldi herseyi acik acik yazmamssnz biz ne yzabilirsiz ki cocuklari olmstr smdiye zaten

Ben abinizi gerçekten takdir ettim. Adam hiç kavga etmeden çözüm bulmuş mükemmel. Karısını da ailesine ezdirmedigi için ayrı takdir ettim. Ayrıca eski şeyleri konuşmak istemiyorsunuz ama acaba abinizin eşi unuttu mu? Geçti gitti deyince geçmiyor bazı şeyler. Bide gece zaten odalarında yalnızlar demissiniz. Gündüz de insanlar başbaşa olmak isteyebilir. Birlikte kahvaltı yapmak, yalnız takılmak isteyebilirler. Bi kadın olarak bunu sizin de anlamanız lazim. Ne yapsınlar istiyorsunuz? Iyi sız gelin o gelsin bu gelsin topluca mi tatil yapacaksınız?

Ne yapalım,hep birlikte okuntu mu yollayalım vazgeçmesi için ?..Sizin başka derdiniz kalmadı mi,kazık kadar adamın izdivacini ana kız golgelemeye çalışıyorsunuz.Ayni baskıyı abiniz yapsaydi;Seviyorum,kaçmayı düşünüyorum şeklinde çoktan konu açmıştıniz bence.

Amaann ben de bişey sandım klasik kıskanç biricik oğullarını kimseyle paylaşamayan kaynana görümce sendromu. Bi kaç ay sonra gelin hanım da buraya başlım açar görümcemle kaynanam hayatımızı mahvediyo diye. İstememek sizin haddinizmiş gibi sanki. Pavyondan çıkarıp evlenmiyor ya kızla. İnsaları bı salın artık

Sıkıldık çok kalamadık döndük hemen dedi. Pazar günü abimlere yemeğe gideceğiz bakalım.Yemeğede yengem davet etti sanki nispet yapar gibi.
Anan ayılıp bayılmadı mı tilfonda, vayy gelişme var desene.

Neyin nispetini yapacak, zaten olması gereken oldu. Bizzat abin yaptı. Nispet görmemişsiniz siz, ahh ben gibi delinin eline düşeydiniz de göreydiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…