Haklisiniz. Belli basli kişiler dondurup dolastirip paraya bagliyorlar işiyerinde olsam buraya yazmazdım artık bu konu hakkında; cevap da vermezdim, herkese çok saygılı şekilde kendini açıklamaya çalışıyorsun. gerek yok. ne düşünürlerse düşünsünler, takmışlar bir para meselesine, ki bir derdim var da en çok konuşulan konu da bu para, eşimin parası, annesine para veriyor, kardeşine para veriyor, eşimin ailesi sömürüyor, bütün kadınların kendi aileleri melek, eşlerinin aileleri para sömürücüsü vampir sanki.
ben bunu aile bağlarından anlamamaya bağlıyorum, böyle küçük hesaplar yapanlara da üzülüyorum.
aile bağlarından anlamak başka evlenecek insandan hala kardeşinin bütün masraflarını karşılamasını beklemek başka.yerinde olsam buraya yazmazdım artık bu konu hakkında; cevap da vermezdim, herkese çok saygılı şekilde kendini açıklamaya çalışıyorsun. gerek yok. ne düşünürlerse düşünsünler, takmışlar bir para meselesine, ki bir derdim var da en çok konuşulan konu da bu para, eşimin parası, annesine para veriyor, kardeşine para veriyor, eşimin ailesi sömürüyor, bütün kadınların kendi aileleri melek, eşlerinin aileleri para sömürücüsü vampir sanki.
ben bunu aile bağlarından anlamamaya bağlıyorum, böyle küçük hesaplar yapanlara da üzülüyorum.
kim mani olacakmis demen yeterince tehtitkar zaten.....F
Ya öyle bir sey yok iki uc kisi konuyu israrla paraya getirip konuyu sabote ediyorlar.
Orada kim mani olacak dedim, korktuğumdan falan değil .
Benim kocam biraz benziyor muhtemelen benide istemedi ailesi amcası teyzesi küstü buna ama istediğinizi yapın ayrılmicam dedio degil de ben hala sok
konu sahibin abisi gibi esi sevgilisi olan bir begeni atsin allah askina ..
var miydi böyle adamlar ..varsa niye bize denk gelmedi :)
ne güzel tikir tikir isliyor hersey abin sayesinde..yengenin gönlü rahat
ne kaynana ne gorumce dertleri cekmeyecek..nadir rastlanan bir durum bu.
özendim
Siz bu kızın mı artık iyi niyetli olduğunu düşünüyorsunuzÇekincem falan yok. Abim para yardimini kesseydi simdiye kadar keserdi. Demek istedigim abim kesmez,belki birileri mani olurdu. Neyse bunu hallederim ben.
Benim kocam biraz benziyor muhtemelen benide istemedi ailesi amcası teyzesi küstü buna ama istediğinizi yapın ayrılmicam dedievliyiz 6 yıldır çok iyiyiz ailesiyle amcası teyzesi cok pismandı hep barışmak istedi bizimki barışmıyordu hatta çok konuştum ama fayda etmedi gecen sene bayramda zorla barıştırdık en cok ben üzülüyordum beni istemedikleri halde ama uzatmanında manası yok
Teyze enişte değil teyze amca birbiriyle evliSizinkiler hepten aşmış. Dış kapının dış mandalı teyzeye enişteye neyse kimin kimle evleneceği? Yani aileden bile değil.
İnsanlarımızın çoğu haddini bilmiyor
Biz bir aile olacağız. Abim gitmiyor, ailemize yeni biri katiliyor sadece.
dediğim gibi canını sıkma, sen sadece iyi niyetle hareket et, kız da iyi niyetliyse çok mutlu olursunuz, kötü niyetliyse abin o ayrımı yapar.
aslında bu konu sahibini suçlamak değil. iki zıt fikir feci şekilde çarpıştı burda. iki tarafta kendi haklılığında ısrarcı. şahsen ben konu sahibinin imkanlarını kıskanacak belki de son kişiyim.
evim, arabam, sevgilim, işim, maaşım ve ekstra kira gelirim var.
ben "kim mani olacakmış, ben hallederim" şeklindeki bıçkın tavrına tepki gösteriyorum. ne o öyle ali kıran baş kesen.
yerinde olsam buraya yazmazdım artık bu konu hakkında; cevap da vermezdim, herkese çok saygılı şekilde kendini açıklamaya çalışıyorsun. gerek yok. ne düşünürlerse düşünsünler, takmışlar bir para meselesine, ki bir derdim var da en çok konuşulan konu da bu para, eşimin parası, annesine para veriyor, kardeşine para veriyor, eşimin ailesi sömürüyor, bütün kadınların kendi aileleri melek, eşlerinin aileleri para sömürücüsü vampir sanki.
ya ödesin, ödesin de neden adam mecburmuş gibi tavırlar :) abim gitmiyo falan demeler :)Valla benim de evim arabam yazlığım çoluk çocuğum varEn son işim herhalde kıskanmak olur.
Ama görümcemin kartını da ödemem ödetmem
Arkadaşım küçük hesapları biz değil monu sahibi ve annesi yaptı. O kadar bolluk icinde abisinin evlenirken eviji yenileyip eşya eşya almasına dahi içermeyip tansiyonları yükseliverdi. Kendilerine gelince musluk bolca aksın ama gelin hanima eşya alımına cik olmaz olamaz zihniyetle yaklaştılar. Yoksa abinin durumu varsa tabiki de aileye kardese yardım edilir ancak burada olay tam tersi.
Oğluşumun parasını yedirmem.
Nedense bu kafaya giriveriyorlar hemen
Ekle o zamsn gorelimYa suraya abimle olan konusmalarimi eklesem nasil tepki verirsin cok merak ediyorum
bizzat yan komşumuz, sevgilisi olan ve evlenmek isteyen oğlu için (sevgilisi biyoloji okuyodu ama okulu 1 sene uzamıştı, atanamaz işi olmaz diye) tanıdıkları bir ailenin eczacı kızı ile evlendirmek için çok uğraştı. hatta sürekli komşu günlerinde oğlum neden zahmet çeksin, neden evi geçindirmek için uğraşsın, zengin kızla evlensin demiş.Ya inanir mısın bu site de okumustum. Kv adayları universitelere gidip son sınıf okuyan öğrencilerden liste yapip hangileri atanmış onları araştırani bile duymustum. Atanmis kizlardan ogulcuklarina es begenecekler mis ogulcuklarin parasını yemesinler yeter ki
bizzat yan komşumuz, sevgilisi olan ve evlenmek isteyen oğlu için (sevgilisi biyoloji okuyodu ama okulu 1 sene uzamıştı, atanamaz işi olmaz diye) tanıdıkları bir ailenin eczacı kızı ile evlendirmek için çok uğraştı. hatta sürekli komşu günlerinde oğlum neden zahmet çeksin, neden evi geçindirmek için uğraşsın, zengin kızla evlensin demiş.
Çocuk sevgilisi ile evlendi :)Sonuç ne oldu peki