Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuç ne oldu peki
Ay sinirlerim iyice bozuldu konu sahibi sizene gelin adayının neden boşandığı abiniz zaten öğrenmiş ve kabul etmiştir siz nedej sorma gereği duyuyorsunuz.
Benimde eşiminde ikinci evliliği. Eşim evlenmeden önce annesiyle tanıştırdı annesi iki ablası ve hiç tanımadığım ahbapları vardı kayınvalidem ve görümcelerimin bana ilk sorusu eşinden tamamen boşandın mı oldu bende onlara yok ben boşanmadım eşimi oğlunuzla aldatıyorum dedim eşimde onlara çok sinirlendi ben herşeyi biliyorum sizin sormak ne haddinize herkes işine baksın dedi ve elimden tutup ortamdan uzaklaştırdı.
Konu sahibi sizde böyle meraklı olursanız ağzınızın payını alırsınız.

Ay sinirlerim iyice bozuldu konu sahibi sizene gelin adayının neden boşandığı abiniz zaten öğrenmiş ve kabul etmiştir siz nedej sorma gereği duyuyorsunuz.
Benimde eşiminde ikinci evliliği. Eşim evlenmeden önce annesiyle tanıştırdı annesi iki ablası ve hiç tanımadığım ahbapları vardı kayınvalidem ve görümcelerimin bana ilk sorusu eşinden tamamen boşandın mı oldu bende onlara yok ben boşanmadım eşimi oğlunuzla aldatıyorum dedim eşimde onlara çok sinirlendi ben herşeyi biliyorum sizin sormak ne haddinize herkes işine baksın dedi ve elimden tutup ortamdan uzaklaştırdı.
Konu sahibi sizde böyle meraklı olursanız ağzınızın payını alırsınız.

Yanlış etiketleme oldu sanırım. Konu sahibi ben değilim. Bu arada hem sizin cevabınızı hemde eşinizin tavrını cok taktir ettim. Allah mutluluğunuzu daim etsin

Yanlış etiketleme oldu sanırım. Konu sahibi ben değilim. Bu arada hem sizin cevabınızı hemde eşinizin tavrını cok taktir ettim. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Amin inşallah Allah razı olsun. Valla o gün okuyunca o kadar çok sinirlendim ki yanlışlıkla size etiketlemişim kusuruma bakmayın ne olur.

Normal şekilde düşüncelerinin hatalı olduğunu, saygı duyması gerektiğini söylemek varken şu tavırlara resmen ne desem bilmiyorum. Saldıracak yer arıyor kadınlar resmen.
Kimseye kendinizi ispat etmeye de çalışmayın lütfen konu sahibi. Fake olmadığını ispat etmek isteyen bir üye ifşa oldu. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz.
Hatalısınız ama hatanızın farkına vardığınızı söylüyorsunuz. Aslında doğru yanlış kavramları kişiye, ortama ve zamana göre değişebiliyor. Kadınla tanışın, iyi biriyse destek olun. Tavır davranışlarını sevmezseniz, sizi üzerse, kırarsa abinize destek olmazsınız ama köstekte olmayın. Herkesin kendi hayatı.

Son durum ne acaba?

Ben çok merak ediyorum.
Merhabalar,
Son durum abim eşyaları aldı. Bir eksikleri yok. Baya samimi oldum müstakbel yengemle. İyi birine benziyor. Neden ayrıldığını falan da öğrendim. Ben sormadım o söyledi. O aslında hiç düşünmüyormuş evliliği. Borcu falan varmış üstelik. Abin ısrar kıyamet ödedi çok mahçup olmuştum dedi. Abim onu bahane ederek yemeğe götürmüş. Böyle böyle samimi olmuşlar. Baya konustuk fakat detay vermiyim.Tabi annem bunları duysa çıldırır. Kadın yengemin evini kiskandi da abime kendi salonunu da degistirtti. 2 Kasım da evleniyorlar. Son durum böyle

Merhabalar,
Son durum abim eşyaları aldı. Bir eksikleri yok. Baya samimi oldum müstakbel yengemle. İyi birine benziyor. Neden ayrıldığını falan da öğrendim. Ben sormadım o söyledi. O aslında hiç düşünmüyormuş evliliği. Borcu falan varmış üstelik. Abin ısrar kıyamet ödedi çok mahçup olmuştum dedi. Abim onu bahane ederek yemeğe götürmüş. Böyle böyle samimi olmuşlar. Baya konustuk fakat detay vermiyim.Tabi annem bunları duysa çıldırır. Kadın yengemin evini kiskandi da abime kendi salonunu da degistirtti. 2 Kasım da evleniyorlar. Son durum böyle

Annen cidden cok haset.🤷‍♀️

Merhabalar,

Sevindim, siz annenize söylemeyin tabi inşallah böyle devam eder hep.

Merhabalar,

hayırlı olsun, çok sevindim. hep şuna inanırım iyi niyetten zarar gelmez. sen güzelce iyi niyetlice yaklaşırsan iyiyse zaten çok iyi olursunuz, kötüyse abin ayrımına varır yine zararda olan sen olmazsın.
annen cidden fenaaaa

Merhabalar,

Hani annen oğlu çok masraf ediyor para harcıyor diye cok üzülüyordu. Parayı başkalarına harcayınca üzülüyor masraf olduğu icin değil. Oğlunu büyüttü besledi ya aman el kızına bj sey yapmasin. O masraf olmasın oğlum zorlanmasin işleri ayak. Sen sen ol doğru olanın yanında ol. Unutma yanlış yerde durursan gelecekte annen gibi bir kv de seni bekliyor olur. Ne ekersen onu biçersin. Sanki bu sefer samimisin gibime geldin bana umarım yanılmam. Allah tan kork bu dünya da herseyin insanlar için olacağını bil ve herkesin bir sınavının olduğunu unutma. Kötülükten fitnelikten uzak ol kötülüğün değil iyiligin yanında ol. Umarım söylediğin gibi artık iyi bir görümce olursun. Burdaki elestirileri de kişiliğinin gelişimi için fırsat olarak gör. Abin ve yengeniz de umarım cok cok mutlu olurlar

Merhabalar,

Allah abine sabır versin zor bir kaynana annen ya. yani bu kadar da olmaz.

Hani annen oğlu çok masraf ediyor para harcıyor diye cok üzülüyordu. Parayı başkalarına harcayınca üzülüyor masraf olduğu icin değil. Oğlunu büyüttü besledi ya aman el kızına bj sey yapmasin. O masraf olmasın oğlum zorlanmasin işleri ayak. Sen sen ol doğru olanın yanında ol. Unutma yanlış yerde durursan gelecekte annen gibi bir kv de seni bekliyor olur. Ne ekersen onu biçersin. Sanki bu sefer samimisin gibime geldin bana umarım yanılmam. Allah tan kork bu dünya da herseyin insanlar için olacağını bil ve herkesin bir sınavının olduğunu unutma. Kötülükten fitnelikten uzak ol kötülüğün değil iyiligin yanında ol. Umarım söylediğin gibi artık iyi bir görümce olursun. Burdaki elestirileri de kişiliğinin gelişimi için fırsat olarak gör. Abin ve yengeniz de umarım cok cok mutlu olurlar
Aslinda annem de kötü biri değil. Biraz kıskanç sadece. Yengemin abimi kandırdığını düşünüyor. Bu aralar anahtar mevzusu var. Annem evin bir anahtarinda kendinde durmasını istiyor. Abini bir yokla bakalim ne diyecek dedi.

Aslinda annem de kötü biri değil. Biraz kıskanç sadece. Yengemin abimi kandırdığını düşünüyor. Bu aralar anahtar mevzusu var. Annem evin bir anahtarinda kendinde durmasını istiyor. Abini bir yokla bakalim ne diyecek dedi.
Kaynana ataklara devam ediyordu 😂😂 ne münasebet canım napacak anahtarı.

Anneniz gayet kötü bir insan. Muska işlerine falan da girer o yakında anahtarı da ondan istiyordur Allah bilir.
İnşallah yengenizin ahını almaz da sizden çıkmaz. Ben artık sizin için korkmaya başladım.
Çok manyak bir kaynana anneniz ve sizi temin ederm çok da kötü bir insan.
Kendi yaptıklarını size kaynananız yapsa eser gürler eminim ama el kızına neler etmeye çalışıyor.

Ne gibi kandırmış ki abinizi???
Hayır kendi oğlunun zekasına laf ediyor, farkında değil..
Gerçekten ne demiş de kandırmış olduğunu düşünüyor...

Ne gibi kandırmış ki abinizi???
Hayır kendi oğlunun zekasına laf ediyor, farkında değil..
Gerçekten ne demiş de kandırmış olduğunu düşünüyor...
Abimin pek kız arkadaşı olmadı hep çalıştı, fırsat bulamadı. Kız da cilve yaptı kandırdı diye düşünüyor.
Yengem bize gelince, bak bak şuna nasıl cilve yapıyor diyor aslında kızın bir şey yaptığı da yok oturuyor.
Annem çok kıskanç, babamın aldığı bileziklere bile karışmak istiyor. Hani babam hadi sana da alalım dese tamam der.
Şimdi ki konumuz evin yedekanahtari bundan önce evin ve yazlığın tapu mevzusu vardı.

Abimin pek kız arkadaşı olmadı hep çalıştı, fırsat bulamadı. Kız da cilve yaptı kandırdı diye düşünüyor.
Yengem bize gelince, bak bak şuna nasıl cilve yapıyor diyor aslında kızın bir şey yaptığı da yok oturuyor.
Annem çok kıskanç, babamın aldığı bileziklere bile karışmak istiyor. Hani babam hadi sana da alalım dese tamam der.
Şimdi ki konumuz evin yedekanahtari bundan önce evin ve yazlığın tapu mevzusu vardı.
Anneniz böyle yaparak kendi de mutsuz olur hatta zamanla oğlunu kaybeder haberi yok. Ha anlar mı anlamaz. Allah geline sabır ananıza da akıl fikir versin.

ilk yazdığınızda sevinmiştim ama simdi anladim ki anneniz asla vazgecmeyecek üzüldüm

anneniz kötü biri degil anneniz seytanin dahi önünde saYgiyla egildigi biri. kizcagiz yazik ediyor kendine

umarim abin tapuyu falan vermemistir o paragöz annenize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X