Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sormam o zaman. Abimi kaybetmek istemiyorum.
Herşeyi böyle merak edip sormaya kalkarsan ve evlilik sürecinde herşeye burnunu sokarsan o benim abim bisey demez diye düşünüp her konuda fikir beyan edersen abini öyle bir kaybedersiniz ki ne olduğunu anliyamassin o yüzden fazla müdahil olma bence bu tarz konulara neden boşandığı sizi ilgilendirmez o onların ozeli sizi ilgilendiren kısım mutlular mi iyilermi vesayre şeyler olmalı umarım anneniz bir hata edipde sorma z

Annem abime sormaya çalıştı. Abim sizi ilgilendirmez dedi yani bir daha abime soramaz da müstakbel yengeme sorabilir. Fakat onda da yengemin abime söylemesinden çekinir.

Annem abime sormaya çalıştı. Abim sizi ilgilendirmez dedi yani bir daha abime soramaz da müstakbel yengeme sorabilir. Fakat onda da yengemin abime söylemesinden çekinir.
Hata etmiş ins aynı seyi yengenize sormaz yengrniz abinize söyler abiniz de annenize kızar huzurlukbuyur gider

bence hiç sormayın ne abine ne kıza zaten ahlaka aykırı birşey olsa abin evlenmek istemezdi.
aksine annene karşı bile kızın tarafını tutmalısın.
ne olacak neden ayrılmışsa hem de abinin sorunu olmalı o.

Ay inşallah annen yada sen eskaza bi gaza gelip soruyu sorarsınız inşallah
O zaman kız söyler mi söylemez mi görürsünüz
Valla cidden dua ediyorum kız da abin de annenin de senin de bu yüzünü tez zamanda görür inşallah

Arkadaş ne kadar yüklendiniz şu kıza ya.
Bence çaba sarfediyor değişmek için. Hani biraz da ılımlı mı yaklaşsanız artık. O da sonuçta annesinin manipüle ettiği genç bi kız. Burada okuduğu yorumlarla belki de bambaşka bi bakış açısı kazandı/kazanacak. Ki son yorumlarından da belli oluyor bu zaten.

Bence de çok yüklenildi kıza. Forumda üslubu gayet iyi kızcağızın. Hatalarını görmeye çalışıyor. Bu şekilde suçlayıcı sözlerle ve laf sokarak biryere varılmaz. Bu üsluplarla sizler de nasıl kayınvalide, görümce ve elti olursunuz bilemedim. Konu sahibinin annesinden bir farkınız kalmıyor böyle konuşarak. Karşı tarafın bir yanlışı varsa söylersiniz. Karşı taraf çirkefleşir siz de ona göre bir tavır alırsınız onu da anlarım ama konu sahibi üslubuna dikkat ediyor takip ettiğim kadarıyla.

bence bu kafa yapisiyla alakali bisey. icten gelenle alakali. benim de annemde hic sevmedigim yönleri var. ufak cocukken bile o bazi düsünceler beni rahatsiz ederdi. ufak cocukken bile onun düsünceleri beni etkisi altina alamazdi. karakter meselesi yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…