- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
Pardon da kıza ne zaman yüklendik ?
Abin zaten bencil değil, bencil olan sizsinizAbim bu kadar bencil biri değil
Herşeyi böyle merak edip sormaya kalkarsan ve evlilik sürecinde herşeye burnunu sokarsan o benim abim bisey demez diye düşünüp her konuda fikir beyan edersen abini öyle bir kaybedersiniz ki ne olduğunu anliyamassin o yüzden fazla müdahil olma bence bu tarz konulara neden boşandığı sizi ilgilendirmez o onların ozeli sizi ilgilendiren kısım mutlular mi iyilermi vesayre şeyler olmalı umarım anneniz bir hata edipde sorma zSormam o zaman. Abimi kaybetmek istemiyorum.
Annem abime sormaya çalıştı. Abim sizi ilgilendirmez dedi yani bir daha abime soramaz da müstakbel yengeme sorabilir. Fakat onda da yengemin abime söylemesinden çekinir.Herşeyi böyle merak edip sormaya kalkarsan ve evlilik sürecinde herşeye burnunu sokarsan o benim abim bisey demez diye düşünüp her konuda fikir beyan edersen abini öyle bir kaybedersiniz ki ne olduğunu anliyamassin o yüzden fazla müdahil olma bence bu tarz konulara neden boşandığı sizi ilgilendirmez o onların ozeli sizi ilgilendiren kısım mutlular mi iyilermi vesayre şeyler olmalı umarım anneniz bir hata edipde sorma z
evlenip ayrılmış diye istememek, yüklenmek değil mi ?Pardon da kıza ne zaman yüklendik ?
Bunun laf arası Yok ki ayrıca abiniz bu sefer siler hepinizi o konuları açmanızı istemiyor bence size düşmez sonuçta abiniz öğrenmiştir ve kabul etmiştir gerisi sizin merakınız sadece.Ne var ki bunda. Laf arasında sormamin ne sakincasi var ki.
Hata etmiş ins aynı seyi yengenize sormaz yengrniz abinize söyler abiniz de annenize kızar huzurlukbuyur giderAnnem abime sormaya çalıştı. Abim sizi ilgilendirmez dedi yani bir daha abime soramaz da müstakbel yengeme sorabilir. Fakat onda da yengemin abime söylemesinden çekinir.
Annem abime sormaya çalıştı. Abim sizi ilgilendirmez dedi yani bir daha abime soramaz da müstakbel yengeme sorabilir. Fakat onda da yengemin abime söylemesinden çekinir.
nasil halledersin?Çekincem falan yok. Abim para yardimini kesseydi simdiye kadar keserdi. Demek istedigim abim kesmez,belki birileri mani olurdu. Neyse bunu hallederim ben.
faturalari ödüyor o var dedigin yazligida abin aldi adam daha ne yapsinÇok şükür annemin babamin durumu iyi. İkiside emekli, evleri,yazliklari var. Abim onlara para vermiyor zaten zor durumda kalmadikça
Annem abime sormaya çalıştı. Abim sizi ilgilendirmez dedi yani bir daha abime soramaz da müstakbel yengeme sorabilir. Fakat onda da yengemin abime söylemesinden çekinir.
Abin evlenince musluk kesilecek biliyorsun degil mi?
Yazlığı sadece bize mi aldi ? Kendi de geliyor ortak kullaniyoruz.faturalari ödüyor o var dedigin yazligida abin aldi adam daha ne yapsin
Yok canim abimi niye kiskanayim onun mutlu olmasini istiyorum.Konu sahibi Abini kıskanıyorsun gibi geldi
kuzum o zaman anamin babamin suyu var buyu var demicen, abimin yazligi var allah razi olsun bizde gidiyoruz dicenYazlığı sadece bize mi aldi ? Kendi de geliyor ortak kullaniyoruz.
Bence de çok yüklenildi kıza. Forumda üslubu gayet iyi kızcağızın. Hatalarını görmeye çalışıyor. Bu şekilde suçlayıcı sözlerle ve laf sokarak biryere varılmaz. Bu üsluplarla sizler de nasıl kayınvalide, görümce ve elti olursunuz bilemedim. Konu sahibinin annesinden bir farkınız kalmıyor böyle konuşarak. Karşı tarafın bir yanlışı varsa söylersiniz. Karşı taraf çirkefleşir siz de ona göre bir tavır alırsınız onu da anlarım ama konu sahibi üslubuna dikkat ediyor takip ettiğim kadarıyla.