Yani normaldi, havadan sudan konuşuldu. Her hangi bir problem,huzursuzluk çıkmadı.Anneniz tanışma sırasında iyi davranabildi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani normaldi, havadan sudan konuşuldu. Her hangi bir problem,huzursuzluk çıkmadı.Anneniz tanışma sırasında iyi davranabildi mi?
Müstakbel yengemin neden boşandiğini cok merak ediyorum yalan yok. Annemde bende sormak istiyoruz, ben uygun bir firsatta soracağımİlk zamanlar ben size kızıyordum, sonra ılımlı, aklı başında mesajlarınızı gördüm, buranın nabzına göre şerbet mi veriyor diye düşündüm, sonra ise samimi olduğunuza inandım.
Annenizi dizginleyin olur mu? Abinizin ve müstakbel yengenizin tadını kaçırmasın. Net bir şekilde abiniz tarafını, fikirlerini belli etti, zorlamasın artık.
Sen iflah olmaz bir görümcesin. Sanane abine söylemiştir sananeeeeeeMüstakbel yengemin neden boşandiğini cok merak ediyorum yalan yok. Annemde bende sormak istiyoruz, ben uygun bir firsatta soracağım
Ne var ki bunda. Laf arasında sormamin ne sakincasi var ki.Sen iflah olmaz bir görümcesin. Sanane abine söylemiştir sananeeeeee
Ne var ki bunda. Laf arasında sormamin ne sakincasi var ki.
yaa demeyin öyle, sonra sinirleri zıplıyo. misal bana taktı hoca, ne desem sinirleniyoKonunu başından beri takip ediyorum zerrece U dönüşünü samimi bulmuyorum. Abin diretiyor diye mecbur katlanacaksın sadece. En ufak bir sorunda ortamı körükleyecek bir karaktersin. Allah o geline sabır versin. Sizin dilinize düşürmesin. Yuvalarından huzur ve bereket eksik olmasın
Dürüst olun. Siz merak etmez misiniz ? Biraz daha samimi olunca sorarımAy o da söylerdi hemen.
Dünyanın en normal şeyi çünkü insana kaynanasının yada görümcesinin eskisinden neden ayrıldığını sorması.
Ama bence de sor da al ağzının payını, kız yüzüne söylemese bile evlenince sağlam aize mesafe koyacak. Sorun ondan mutlaka.
Şahsen yenş görümcem meraklı melahat gibi sorsa bunu evlenince burnundan getiririm
Dürüst olun. Siz merak etmez misiniz ? Biraz daha samimi olunca sorarım
Evlerinde aklı başında bir abi var Allah ona sabır versin. Nedir bu boşanmış kadınların çektiği ( başıma gelmedi ama empati yapabiliyorum)Ay o da söylerdi hemen.
Dünyanın en normal şeyi çünkü insana kaynanasının yada görümcesinin eskisinden neden ayrıldığını sorması.
Ama bence de sor da al ağzının payını, kız yüzüne söylemese bile evlenince sağlam aize mesafe koyacak. Sorun ondan mutlaka.
Şahsen yenş görümcem meraklı melahat gibi sorsa bunu evlenince burnundan getiririm
Amannn sararsa sarsın... hayatın acı tarafıyla karşılaşan bir kadına ancak bir kadın bu kadar bencil olur. Keşke yakınım olsaydı da yüzüne bakarak söyleseydimyaa demeyin öyle, sonra sinirleri zıplıyo. misal bana taktı hoca, ne desem sinirleniyo
İnsan herkese merak ettiği şeyleri soruyor mu? Merak edince sorabilme yetkisi mi doğuyor bu nasıl bir mantıkDürüst olun. Siz merak etmez misiniz ? Biraz daha samimi olunca sorarım
Amannn sararsa sarsın... hayatın acı tarafıyla karşılaşan bir kadına ancak bir kadın bu kadar bencil olur. Keşke yakınım olsaydı da yüzüne bakarak söyleseydim
ben de nedense u dönüşünü samimi bulamadım, ki dünyanın en uzlaşmacı insanlarından biriyimdir. hatasını kabul edene asla laf etmem. ama nedense hislerim bana hiç samimi olunmadığını söylüyor.
Sonuçta hepimiz aklı başında İnsanlarız bir çoğumuz evli kv, kp görümcesi ve eltisi olan sorunları olan veya olmayan tecrübeli insanlarız. Şu başlığa bakarak bile nasıl bir u dönüşü bunu toparlar bilemiyorumben de nedense u dönüşünü samimi bulamadım, ki dünyanın en uzlaşmacı insanlarından biriyimdir. hatasını kabul edene asla laf etmem. ama nedense hislerim bana hiç samimi olunmadığını söylüyor.
Abime söylemez, heralde.Ağzının payını alıp oturacak da ondan.
Kalkıp bana görümcem neden ayrıldın diyecek. Mosmor ederim onu, abisine de anlatırım geçmişi önüme çıkarıp dumasınlar diye. Düğünden sonra da dişlerimi çıkarırım zor görürler yüzümü.
Hadsizliğe asla tahammülüm yok
Abime söylemez, heralde.
yani yüzüne vurur gibi sormak nedir ? anlamadım bende. gerekli görse abisi anlatırdı zaten.Ağzının payını alıp oturacak da ondan.
Kalkıp bana görümcem neden ayrıldın diyecek. Mosmor ederim onu, abisine de anlatırım geçmişi önüme çıkarıp dumasınlar diye. Düğünden sonra da dişlerimi çıkarırım zor görürler yüzümü.
Hadsizliğe asla tahammülüm yok
Söylese rahatsız olacaksın yani? Sen sormayı göze alıyorsun da abine söylemesi mi rahatsız ediyor? Burdan bile samimiyetsizliğin hissediliyor abinin eşi seninle muhabbet edecek derecede bile samimi olmayacaktır eminim. Sen de bu soruyu soramayacaksın, sorsan da ağzının payını verir umarım.Abime söylemez, heralde.