Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem hakkim var sende diyince abimde bende bunlari yaptim size benim hakkim yok mu demek istemiş bunda abes bir şey yok ayrica biz onun ailesiyiz. Ama haklisiniz buraya ss eklemek anlamsizBence siz kendi kendinize yazışıyorsunuz.
Sanki özellikle insanları çileden çıkarmak için yazılmış gibi eklediğiniz yazışmalar.
Yazlık alınmış, kredi kartları , faturalar ödenmiş, eee.
Yok gerçek olamazsınız bence.
abiniz sizin ailenizden cok damizlik ineginiz gibi olmus yanliz. yazlik al kredi karti ver faturalari öde para lazim mi diye sor. yürüyen nefes alan bankamatik olmus abin. ama evlenecegi icin evini yaptirmasi mobilya degistirmesi annene de sana da dert olmus. tabiiii giti paraciklar dimiiiiiAnnem hakkim var sende diyince abimde bende bunlari yaptim size benim hakkim yok mu demek istemiş bunda abes bir şey yok ayrica biz onun ailesiyiz. Ama haklisiniz buraya ss eklemek anlamsiz
Bir kredi karti o kadar ne kadar cok abartıldı.
Acaba konu sahibi bizi trolluyormu?sabrımızı mı sınıyor?
Konu gerçek mi acaba?
Yazdığım her seyi kanitlarim. Abimle konuşurken ses kaydi bile atarim. Buraya geldim konu actim ki annemi uzmeden abimi kirmadan annemi ikna etmek icin fikir almak istedim. Ayrica inanmiyorsaniz boşuna kendinizi ve beni meşgul etneyinAcaba konu sahibi bizi trolluyormu?sabrımızı mı sınıyor?
Konu gerçek mi acaba?
Bu konu o kadar sacma yerlere gitti ki . Asil amacindan cikti ne alaka kredi karti limiti ?peki kaç tl o kredi kartı borcu?
Yazdığım her seyi kanitlarim. Abimle konuşurken ses kaydi bile atarim. Buraya geldim konu actim ki annemi uzmeden abimi kirmadan annemi ikna etmek icin fikir almak istedim. Ayrica inanmiyorsaniz boşuna kendinizi ve beni meşgul etneyin
Ben de merak ediyorumBu konu o kadar sacma yerlere gitti ki . Asil amacindan cikti ne alaka kredi karti limiti ?
Bu konu o kadar sacma yerlere gitti ki . Asil amacindan cikti ne alaka kredi karti limiti ?
Bunun konuyla ne alakasi var.Ben de merak ediyorum
Ayrıca neden calismiyosun
Hangi bölüm mezunusun bunları da yaz bize
Profilde Meslek : Bankacı yaziyor, şu an çalışıyor musunuz ?Bunun konuyla ne alakasi var.
Yahu abimi ayırmak diye konu açtın şimdi annemi kırmadan çözmek için yazdım diyosun.Yazdığım her seyi kanitlarim. Abimle konuşurken ses kaydi bile atarim. Buraya geldim konu actim ki annemi uzmeden abimi kirmadan annemi ikna etmek icin fikir almak istedim. Ayrica inanmiyorsaniz boşuna kendinizi ve beni meşgul etneyin
ben de ve acayip merak ettimYazışmaları ben okuyamadım
Sildim çünkü. Herkes ana odak haric her seye odaklaniyor.Yazışmaları ben okuyamadım
Konunun benimle alakasi yokProfilde Meslek : Bankacı yaziyor, şu an çalışıyor musunuz ?