Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bir arkadaşım da aynen bu durumu yaşadı. Kızcağız ilk sevgilisi olan insanla evlendi, yürütemediler boşandılar. Hayatına biri girdi; çocuk hiç problem etmedi ancak ailesi kızı başından beri istemedi. Yüzünü bile görmek istemediler, ne sinir krizleri geçirdi annesi sözde hasta oldu defalarca vs. Çocuk bekledi ama dayanamadı, en sonunda nikah yapıp evlendiler çocuğun ailesinden kimse gelmedi nikaha. Şimdi öyle mutlular ki. Çocuğun ailesiyle görüşmüyorlar, arkadaşım hiçbirini görmek istemiyor. İnşallah konu sahibinin abisi de bu kararlılığı gösterir.

Yorumu kendine yazacakken millete yazmissin galiba
Zira alakasiz bi şekilde gelecek ile korkutmaya çalıştığın kisiler bunu bi kusur, öcü, ayıp olarak görmüyor ki.. Aksine buna takilmanin yanlisligini savunuyorlar.. Bence sen kork; mazallah oğluşun 2 cocuklu bi kadin ile gelirse karsina bu rezalet (!) ile nasil basa çıkarsın

bir kadının el değmemiş ifadesini kullanması

Arkadaşım çok haklısın valla benimde eşiminde ikinci evlilikleriyiz bana da kayınvalidem evlenmiş boşanmış biriyle oğlumun evleneceğini hiç tahmin etmezdim demişti sanki oğlu bakir evlenmemişlerin hepsi onun oğlunu bekliyordu

Kelimeleri bir araya getirip cümle kuruyorsunuz, ama yazdığınız cümlelerin ne anlattığına dair bir fikriniz yok.
Anası sapık değilse oğlunun evleneceği kadının el değmiş olup olmadığını, bekaretini düşünmesin bir zahmet.
Sorsak, bu toplumda böyle şeyler konuşmak ayıp ama bir anne oğluşunun evleneceği kadının yatak tecrübesinin hesabını yapıyor öyle mi?

Kadının karakterine dair zerre fikri yok ama evlenmiş boşanmış diye üzerini çizme hakkı oluyor.
Peki neden? Çok büyük ihtimalle kendi yaşadığı çilekeş hayatı başka bir kadın kabullenmedi, boşandı diye.
Kendi hayatını, fikirlerini "elalem ne der" kalıbından çıkaracak kadar kafası çalışıyor diye.
E bu kız başkasından boşandıysa bunun oğluşunu da boşar değil mi? Anasının eziyetlerine de eyvallah etmez. Korkusu bu yani başka bir şey değil.

"Kısaca daha önce evlenmemiş nişanlanmamış sözlenmemiş sevgilisi olmamış bakire bir gelin adayı hayalinde varken."

Şu cümleden sonra

"Kıymetli oğlu karşısına evlenmiş birini getiriyor.Kadının tepki göstermesi son derece normal."

Şunu yazdığınızda, evlenmiş boşanmış herkesin, bakire olmayan herkesin kıymetinin düştüğünü söylemiş oluyorsunuz. Kıymeti bekaretle ölçüyorsunuz.
Önce bir ne söylediğinizin farkına varın, sonra başkasına akıl verirsiniz.

Cok iyi ya , laf arasinda kredi kartinizi da odetmissiniz abiye , basindan beri soyluyorum tek derdiniz abiniz evlenirse paraniz eksilecek korkusu , korkunc insanlarsiniz ya
Aynı para kaybetme korkusunu benim kv dem yaptı işte, sonuç yazdığım gibi önceki sayfa da..

Ah bu para ah..
Ne evlat biliyor, ne torun ne başka birşey bazı insanlar..

Umarım zengin, yalnız ve pişman ölür böyle insanlar..

Başka birşey diyemiyorum..

Abin karakterli adammış da sizin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sizin kızı istemenize ya da sevmenize gerek yok zaten sizle evlenmiyor abinizle evleniyor

Cok iyi ya , laf arasinda kredi kartinizi da odetmissiniz abiye , basindan beri soyluyorum tek derdiniz abiniz evlenirse paraniz eksilecek korkusu , korkunc insanlarsiniz ya

Konu sahibi kendisinin de istemediğini söylemişti.
Kredi kartı borcunu ödetirken ne güzel suyuna gitmiş abisinin.
Annesiyle abisi arasında köprü olan koca yürekli kardeşi oynamış.
Ama yalnızken annesini gazlıyordur kesin.

İnsallah

Aynen aynen
Bir de herkesi kendi gibi saniyor buraya eklemis o yazismalari , saka gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…