Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır yani sonra da genetiği bozulmuş ogluşlar ortaya çıkıp "kızlık zarı" diye sayıklıyorlar.
Geçen birisi anlatıyordu hani ballandirarak tanımlamalar yaptığınız şekilde el değmemiş gül gibi kızı gerdek gecesi baba evine "kanamadı" diye göndermişler.
Doktor kontrolünde "kızlık zarının esnek olduğu" ortaya çıkmış.
Ama o kadar cahiller ki nerden bilelim el değmediğini demişler zar da zar!
Soğan zarına gelesiceler!
Buyur şimdi ne yapsın bu kadın.
Sizin zarsiz el değmiş(!) kadınlara yaptığınız muameleyi gördü işte.
Yaptığınız şey tam da böyle önyargı!
Yazık degil mi?
Zulm,şiddet gören,tecavüze uğrayan kadinlar da bosanmasın o zaman.
Sonra hastalıklı,mutsuz, psikolojisi bozuk insanlar türüyor işte.
Daha mı güzel oluyor böyle?!
Daha söylenecek çok şey var da..
Neyse!!
Helal olsun :halay::KK9: umarim bu yazilari bu zihniyetsiz insanlar okurda biraz aydinlanir.

Abimin tavri net, annem yengem geldiğinde aniden hastalanmasa bari abimin tepki çok sert olur
Hic biseycik olmaz.
Biraz önyargısını kaldırıp tanımaya çalışsa belki de ne çok sevecek.
En azından siz biraz biraz ılımlı olmaya başlamışsınız.
Bu da biseydir.

Abimin tavri net, annem yengem geldiğinde aniden hastalanmasa bari abimin tepkisi çok sert olur
Annen muamele yapiyor :KK48: ne hasta olmasi sinirden kadin kiskancliktan basim tuttu diyo vicdan yapin diye. Annenizi tabi sevdiginiz icin uzuluyorsunuz.. orn. Kucuk bir cocuk dusunun elinde sekeri var iki tane annesi yolda giderken kucuk bir cocuk goruyor durumu olmyan sekerin birini bu cocuga ver paylasimci ol diye cocuk vermek istemiyor paylasmak istemiyor hatta annesinin o cocuga tutumundan kiskaniyor, o arada annesi elinden zor sekeri aliyor ve diger cocugu veriyor buna kizan cocuk elindeki diger sekeride yere atiyor. Sizce anneniz ogluna seker muamesi yapmiyor mu o kizla paylasmak istemiyor bu arada diger sekerde sizsiniz.. 😂 ee allah verecek yani etme bulma dunyasi

Abin var ya adammış adam!
Helal olsun.
Allah herkese böyle evlatlar nasip etsin.
Aminnnnn karisina sahip cikacak anlasilan allah herkese boyle es nasip etsin sonucta anne babanin yeri farkli esinin yeri farkli.. esine sahip cikmasi allah katinda allahin emanetine sahip cikmasi anlamina geliyor..

Evlenmemiş , sözlenmemiş sevgilisi olmamış ? 😆😆 El değmemiş , bakire nedir ya. Şimdi bu kız RESMİ nikahla mübah bi yoldan EŞİ ile birlikte oldu diye tü kaka mı oluyo yani. Soralım bence boşanmış insanlara , ( tabi ki bana da , bende 5 sene önce ilk eşimden boşandım ) onlar bu durumda olmayı ister miydi ? Aklı kendine yetmeyen insanların “ bu el değmemiş değil , bu bakire değil “ gibi iğrenç ve basit sözlerine maruz kalmak ister miydi ? Hadi erkekler bi derecede kadının kadına bunu yapmasını cidden anlamıyorum. Kızlık zarı evlenecek kişilerin birbirini mutlu etmelerine engel mi oluyo sizin kafa yapınıza göre ben anlamadım ki.
Vallaha aysalak

Gelin hanımın ikinci evliliği olduğu içinmiş.
Allah aşkına sizin ilk evliliginizin ömür boyu sureceginin garantisi mi var ? Ayıptır ya ayıptır.
Aynı şeyi yaşayabilme ihtimaliniz varken kadın kadına bu acımasızlığı neden yapar ki
Ya vicdansızlık mıdır nedir bilmiyorum ama böyle insanları yargılayanların aynı şeyi yaşamalarını istiyorum. Yok abisi iyi biriymiş de gelin hanım daha önce biriyle evliymiş ailelerine yakışmıyormuş, konu sahibinin pis zihniyetini ne yapacağız peki.

Ya vicdansızlık mıdır nedir bilmiyorum ama böyle insanları yargılayanların aynı şeyi yaşamalarını istiyorum. Yok abisi iyi biriymiş de gelin hanım daha önce biriyle evliymiş ailelerine yakışmıyormuş, konu sahibinin pis zihniyetini ne yapacağız peki.
Türkiye için çok şaşırdığım bir durum değil artık ne yazıktır ki...
Insallah bizim jenerasyon kayınvalide olduğunda değişecek bu saçma , bulanık fikirler

Bu mesajı yazdım diye yobaz diyen olmuş bir dünya kişi eleştirmiş veya beğenmedim ifadesi bırakmış
Önce düzgün okuyun ve anlayın lütfen. Ne yazdım annesinin penceresinden bakınca annesi haklı çünkü okuhup büyüttüğü aslan oğluna hiç el değmemiş birini düşündü hep. . Kısaca daha önce evlenmemiş nişanlanmamış sözlenmemiş sevgilisi olmamış bakire bir gelin adayı hayalinde varken . Kıymetli oğlu karşısına evlenmiş birini getiriyor.
Kadının tepki göstermesi son derece normal.
Bazıları da kimse karışamaz istediği ile evlenir yazmış evet istediği ile evlenir ama ama anne babasıds yanlış yağtığını düşündüğü yerlerde uyarır ikaz eder. Oğlu bu ikazı dinler veya dinlemez kendi bileceği birşey. Bu kız anneleri içinde aynıdır boşanmış birine geneli tepki gösterir. Biride iki oğlum var ben olsam hiç müdahale etmez karışmam falan yazmış yarın birgün karşınıza 2 çocuklu bir gelin adayı gelirse o zaman götürüm sizi bu nedenle büyük lokma yiyin ama büyük konuşmayın.
Çomar nedir nasıl olunur

Evlenip ayrıldıysa ne olmuş. Belkide önceki evliliği sizin gibi bi görümce ve anneniz gibi bir kaynana yüzünden bitti. Allah aşkına ortalıgı karıştırmayın bırakın abiniz mutlu olsun eger karışmadan duramıcaksanız silin abinizi evleneceği kişiyle mutlu mesut yaşasınlar.

Allah hayalinden daha bir hayat versin sana abla. Annemle konuştum şimdi, diyor ki elalem ne der. Aklını başına al diyor. Annem çok ön yargılı. Şimdide diyor ki bir de hazırlık mı yapacağız diyor kızı tanımıyor bile.
Kusura bakmayın da anneniz kendi pasifliğini tanımadığı bi kadını suçlayarak örtmeye çalışmasın. Elaleme ‘oğlum sevdi aldı size ne’ der bu kadar basit

Annemle konustum onun derdi elalem ne der. Bir de abimin evi komple tadilata alması, parasını harciyor oluşu. Bunlari abime asla söyleyemez tepkisinden korkar . Abim anneme seveceksin saygi da duyacaksin seviyorum onu dedi ve gitti. Anneme dediklerinizi de soyledim ama hic oralı değil
Hah konu paraya da geldi
Ne kadar paragoz insanlarmissiniz ya evlerden irak olun
İnsallah abiniz evlenir ve o kadin sizi eve dahi sokmaz , yuzunuze bile bakmaz , insallahhh

Abim 32 yasinda. Buraya yazdiktan sonra soyledim ya anne ya ben bosanirsam dedim. Sen neden bosanacaksin bosanmazsin dedi
Sizin gelin su yaptiklarinizi ogrenirse bir ah etmesine bakar sizin bosanmaniz , mesela ben sizi tanimsam da insallah bosanir da basina ayni seyler gelir diye gecirdim icimden , insallah yasattiginizi yasarsiniz

Gelin adayı bir aylık kısa bir evlilik yapmış .bu nedenle annesi istemiyormuş. Aslında annenin penceresinden bakınca kendince haklı oglunun hiç el değmemiş bir kızla evlenmesini istemesi normal.belki gün gelecek bu bizimde başımıza gelir ve bizde istemiyoruz diye bağırırız
hayatta karşımıza ne çıkacağı belli olmuyor. Umarım her iki taraf için de hayırlısı neyse o olur
Ne demek oğlunun el değmemiş kızla evlenmesini istemek hakkı! Oğlu bakir mi bakalım hiç sanmıyorum ayrıca siz gelin adayının bir aylık evlilik yaşadığını nerden biliyorsunuz üstelik yeni üyesiniz farklı isimlerde hesap açıp burda ortalığı karıştırmayın bence bu konu kapatılmalı artık milletin aklıyla dalga geçiliyor!

Arkadaşlar evlilik uyum ve denklik ister. Anneler kızları eğer bekar ise de evlenmiş boşanmış birisi ile evlenmesini istemez. Benim çocuğum hiç evlenmedi ona denk evlenmemiş birisi olsun diye düşünür ve ister genelde. Bunun bakirelikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Benim bekar hiç evlenmemiş çocuksuz bir arkadaşım evlenmiş boşanmış çocuklu biri ile evlendi. Evlenmeden önce annesi ve kendi kız kardeşi bu evliliği onaylamadığıını söylediler. Arkadaşım evlendi. Sonra aile saygı duydu. Toplumumuzda evlilik düğün bir kere ve ömürlük niyeti ile yapılır. Bu nedenle 2. 3. Evliliklerin düğün yapmak istemeyen de çoktur. Annenin ilk etapta kabul etmesi zor. Zamana ihtiyacı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X