Gelin adayı bir aylık kısa bir evlilik yapmış .bu nedenle annesi istemiyormuş. Aslında annenin penceresinden bakınca kendince haklı oglunun hiç el değmemiş bir kızla evlenmesini istemesi normal.belki gün gelecek bu bizimde başımıza gelir ve bizde istemiyoruz diye bağırırız
hayatta karşımıza ne çıkacağı belli olmuyor. Umarım her iki taraf için de hayırlısı neyse o olur
Nikah olunca el değmiş oluyor diye düşünmek şu devirde çok komik kalıyor bence.Evlenmeyip her türlü şeyi yaşayan bir sürü insan var etrafta.Yada nisanlanip her türlü şeyi yaşayan var.O kişilerin tek farkı nikahlı olması mı acaba sizin gozunuzde? Umarım oğlunuz yada kızınız el değmemiş evlilikler yapar.Gelin adayı bir aylık kısa bir evlilik yapmış .bu nedenle annesi istemiyormuş. Aslında annenin penceresinden bakınca kendince haklı oglunun hiç el değmemiş bir kızla evlenmesini istemesi normal.belki gün gelecek bu bizimde başımıza gelir ve bizde istemiyoruz diye bağırırız
hayatta karşımıza ne çıkacağı belli olmuyor. Umarım her iki taraf için de hayırlısı neyse o olur
ayyy kaynanaların en sevdiğim sözü, oğluma büyü yapıldı ahahahhaabim akşam yemeğine geldi. yemek yerken annem olum emin misin dedi abim çocuk değilim ben dedi ayrıntıya girmeyeceğim ama abim anneme saygı da duyacaksın seveceksin de dedi. ben bir şey söylemedim. Evden babamla kurban almaya çıkarken mutluluğumda benimle olanın başımın üstünde yeri var ama mutluluğumun önünde kim varsa ezer geçerim dedi burada anneme laf söyledi acık acık karıştırtmam seni dedi onlar gittikten sonra annemin başı tuttu oluma kesin büyü yapıldı bu kadar dik başlı değildi diyor.
Bir de hastane işi çıkar. Annemi tanıyorum. Hayırlısı bakalım.ayyy kaynanaların en sevdiğim sözü, oğluma büyü yapıldı ahahahha
Tipik kız kardeş ve anne size ne anlamadım? Kızla daha tanışmamışsınız bile bu önyargı nedir ?İyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.
Güncelleme: sanırım böyle oluyor
Abim geldi. Konuşuldu.Yemek yedik şimdi kurban almaya gittiler. Ben tarafsızım taşlanmayı da anlıyorum. Bayramın 2. günü gelin adayı gelecek bakalım hayırlısı herkese teşekkür ederim.
Valla iyi demiş.iyi bir eş olacak bence abiniz siz fırsat verirsenizabim akşam yemeğine geldi. yemek yerken annem olum emin misin dedi abim çocuk değilim ben dedi ayrıntıya girmeyeceğim ama abim anneme saygı da duyacaksın seveceksin de dedi. ben bir şey söylemedim. Evden babamla kurban almaya çıkarken mutluluğumda benimle olanın başımın üstünde yeri var ama mutluluğumun önünde kim varsa ezer geçerim dedi burada anneme laf söyledi acık acık karıştırtmam seni dedi onlar gittikten sonra annemin başı tuttu oluma kesin büyü yapıldı bu kadar dik başlı değildi diyor.
Kiz 1 aylik evli olup boşanmis. Oyuzden istemiyorlarmis. Ben de yorumlarda okudumTipik kız kardeş ve anne size ne anlamadım? Kızla daha tanışmamışsınız bile bu önyargı nedir ?
abim akşam yemeğine geldi. yemek yerken annem olum emin misin dedi abim çocuk değilim ben dedi ayrıntıya girmeyeceğim ama abim anneme saygı da duyacaksın seveceksin de dedi. ben bir şey söylemedim. Evden babamla kurban almaya çıkarken mutluluğumda benimle olanın başımın üstünde yeri var ama mutluluğumun önünde kim varsa ezer geçerim dedi burada anneme laf söyledi acık acık karıştırtmam seni dedi onlar gittikten sonra annemin başı tuttu oluma kesin büyü yapıldı bu kadar dik başlı değildi diyor.
e o allahim emri bu zihniyette, daha kendini yerlere atacak cinnetler gecirecek hakimi helal etmeeeemmmm sütümü helal etmeeeeemmmm diye paralanacak.Bir de hastane işi çıkar. Annemi tanıyorum. Hayırlısı bakalım.
Ya olabilir evlilik yapmış olması neden bakış açısını değiştirir anlamam o yine bir insan başka varlığa bürünmedi bu kadınAnnem kız evlilik yaptı diye istemiyor.Ama abim ne annemi kâle alıyor ne de başkasını. Akşam abim gelecek bakalım neler olacak.
abim akşam yemeğine geldi. yemek yerken annem olum emin misin dedi abim çocuk değilim ben dedi ayrıntıya girmeyeceğim ama abim anneme saygı da duyacaksın seveceksin de dedi. ben bir şey söylemedim. Evden babamla kurban almaya çıkarken mutluluğumda benimle olanın başımın üstünde yeri var ama mutluluğumun önünde kim varsa ezer geçerim dedi burada anneme laf söyledi acık acık karıştırtmam seni dedi onlar gittikten sonra annemin başı tuttu oluma kesin büyü yapıldı bu kadar dik başlı değildi diyor.