- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
ne sebepten ayrılmış biliyor musunuz? Kocasına ihanetten ayrılsaydı abiniz istemezdi zaten. Hiçbir kadın mutlu yuvasını bırakmaz aklından zoru yoksa. Önyargılı olmayın. Yani nolmuş evlenip ayrıldıysa. Sizin de başınıza gelebilir. İlla ki ayrıldı diye boşanmış, yaşı büyük, çoluklu çocuklu adamlara mı layık gözünüzde? Başından evlilik geçmeyip kaç erkekle evlilik hayatı yaşayıp kendini bakire diye kakalayanlar var, öyle bi gelin ister misiniz? Abuk şeylere takılmayın. İnsanız, her şey bizler için. 2 oğlu olan bir anne olarak yazıyorum bunları da..Akşama abim geliyor.
Annem kız evlilik yaptı diye istemiyor.Ama abim ne annem kâle alıyor ne de başkasını. Akşam abi gelecek bakalım neler olacak.
Ben tarafsızım da,annem pek istekli değil.ne sebepten ayrılmış biliyor musunuz? Kocasına ihanetten ayrılsaydı abiniz istemezdi zaten. Hiçbir kadın mutlu yuvasını bırakmaz aklından zoru yoksa. Önyargılı olmayın. Yani nolmuş evlenip ayrıldıysa. Sizin de başınıza gelebilir. İlla ki ayrıldı diye boşanmış, yaşı büyük, çoluklu çocuklu adamlara mı layık gözünüzde? Başından evlilik geçmeyip kaç erkekle evlilik hayatı yaşayıp kendini bakire diye kakalayanlar var, öyle bi gelin ister misiniz? Abuk şeylere takılmayın. İnsanız, her şey bizler için. 2 oğlu olan bir anne olarak yazıyorum bunları da..
Peygamber efendimiz :)Ay kim kiiiiiiiii :))9
bencede amin
e iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
tüm hayatını etkileyecek bir karar bu. bizde iyiliğini istiyoruz.
Galiba gelinin 2. Evliliği imiş. Onu soruyorsanız.söylesene be kadın sinir oldum burda. İnşallah sizi de zottirik bi sebepten istemezler.
söyledi sonradan bende gerekeni söyledim. Bu defa da ben değil de annem istemiyora bağladı. Bugün k.k.da çileden çıkarma günü zaar.Galiba gelinin 2. Evliliği imiş. Onu soruyorsanız.
Bu tarafsiz halin yaniBen tarafsızım da,annem pek istekli değil.
. Gelin adayınız ikinci evliliğini yapacak diyemi bu endişeYo tepki için değil. Ama hani bizimde fikrimiz alınmalı diye düşünüyoruz. linc edilmek istemiyorum.
iyi ki tarafsızmışsınız.. Annem de ben de istemiyoruz diye konuyu açan sayfalarca cevap veren de ablanız kardeşiniz bi şeyinizdi herhalde.. Anne kız aklınızı başınıza alın, yoksa abini de kaybediceksiniz.Ben tarafsızım da,annem pek istekli değil.
İnşallah kızımız tek evlilik yapar. Kınadığını yaşamadan ölen yok. Zaman güzel tokatlar atar.söyledi sonradan bende gerekeni söyledim. Bu defa da ben değil de annem istemiyora bağladı. Bugün k.k.da çileden çıkarma günü zaar.
bende öyle düşünüyorum, zaten yazdım da.. O yüzden demiş ya zaten ben tarafsızım, istemeyen annem diye.. Aslında baştan empati yapsalar hiç buraya konu açmıycak.İnşallah kızımız tek evlilik yapar. Kınadığını yaşamadan ölen yok. Zaman güzel tokatlar atar.