Yazik.. seni boyle istemeyen bir kaynana olsaydi ne dusunurdu annen sor bakalimabim akşam yemeğine geldi. yemek yerken annem olum emin misin dedi abim çocuk değilim ben dedi ayrıntıya girmeyeceğim ama abim anneme saygı da duyacaksın seveceksin de dedi. ben bir şey söylemedim. Evden babamla kurban almaya çıkarken mutluluğumda benimle olanın başımın üstünde yeri var ama mutluluğumun önünde kim varsa ezer geçerim dedi burada anneme laf söyledi acık acık karıştırtmam seni dedi onlar gittikten sonra annemin başı tuttu oluma kesin büyü yapıldı bu kadar dik başlı değildi diyor.
Abisi de mükemmel değil . Kendi mutlulugu için annesini silen bir adamdan bahsediyoruz . Allah askina kontrol var mı şimdi bu olayda ? Niye duygularını kontrolsüzce yaşayan bu insanları böylesine savunuyorsunuz ??ayrılacağı evliliği neden tercih etti mi ?
allah aşkına hangi insan ayrılmak için evlenir? bu nasıl bi yaklaşımdır ? nasıl bir cehalettir ?
vay ben başımı nerelere vurayım güzel ülkemdeki böyle düşünceler için ?
abisi çok mu mükemmel bir insan peki ? sadece hiç evlenmemiş bir erkek olması onu harika biri mi yapıyor ?
peygamberimiz de kendisinden büyük, çalışan ve boşanmış bir kadınla evlenmişken bu neyin kafası ? - bunu da dini bakış açısıyla boşanmış kadınlara burun kıvıranlar için yazdım.
Ben olaya namus olarak yaklasmiyorum ki , kaldı ki boşanmak namussuzluk falan değil .Hiç evlenmemişler el değmemiş mi
Bakireyim diye her haltı yiyenler var
Onu nerden bilecen bayan
Hastahane işi derken. Ne için? Düşündüğüm şey değildir inşallahBir de hastane işi çıkar. Annemi tanıyorum. Hayırlısı bakalım.
Yok artıkHastahane işi derken. Ne için? Düşündüğüm şey değildir inşallah
Annemin başı tuttu. Ben fenayim diyip hastaneye gideriz demek istedim.Hastahane işi derken. Ne için? Düşündüğüm şey değildir inşallah
Ben oyle bir sey dusunmedim annem diyorYanlız büyü diye düşünmeniz gerçekten çok saçma konu sahibi ..
Onun adı kontrolsüz aşk sanilan şey işte ..
Mantık evliliğini destekledigim icin suan sizin yaninizdayim
Ama büyü olayina girmeyin
Evlenmeyene el değmiyormuymuş? Çirkin ötesi bir ifade."el değmemiş bir kız" ne çirkin bir ifade.
Siz gercek misiniz?Yo tepki için değil. Ama hani bizimde fikrimiz alınmalı diye düşünüyoruz. linc edilmek istemiyorum.
Hahaha kesin büyü vardır aynen annenizin de başı tutmuştur kesin şeyi de deneyin kalp krizi taklidini. İyice rezil edin kendinizi analı kızlı. Valla içimin yağları eridi. Helal olsun abinize inşallah çok mutlu olurlarda kötülüğünüzden çatlarsınızabim akşam yemeğine geldi. yemek yerken annem olum emin misin dedi abim çocuk değilim ben dedi ayrıntıya girmeyeceğim ama abim anneme saygı da duyacaksın seveceksin de dedi. ben bir şey söylemedim. Evden babamla kurban almaya çıkarken mutluluğumda benimle olanın başımın üstünde yeri var ama mutluluğumun önünde kim varsa ezer geçerim dedi burada anneme laf söyledi acık acık karıştırtmam seni dedi onlar gittikten sonra annemin başı tuttu oluma kesin büyü yapıldı bu kadar dik başlı değildi diyor.
Hahaha kesin büyü vardır aynen annenizin de başı tutmuştur kesin şeyi de deneyin kalp krizi taklidini. İyice rezil edin kendinizi analı kızlı. Valla içimin yağları eridi. Helal olsun abinize inşallah çok mutlu olurlarda kötülüğünüzden çatlarsınız
kimse annesine kolay kolay rest çekmez. biz burda boşanmış bir kadınlar abisi evlenmesin diye bana yardım edin diyen birinden taraflı bir olay dinliyoruz.Abisi de mükemmel değil . Kendi mutlulugu için annesini silen bir adamdan bahsediyoruz . Allah askina kontrol var mı şimdi bu olayda ? Niye duygularını kontrolsüzce yaşayan bu insanları böylesine savunuyorsunuz ??
Ben kızi boşandığı için küçümsüyor değilim, kaldı ki bahsi geçen adamın ailesi de sadece boşandığı için istemiyor değildir diye düşünüyorum . Hoslarina gitmeyen başka hadiseler de oluyordur mutlaka ..
Benim canim kanım çok yakın arkadaşım yeni boşandı , 2 yıllik inişli çıkışlı bir evlilikten ..
Şu boşanma hadiselerin bi öncesine bakın Allah aşkına .. o evliliğe nasıl yürümüş , aklı selim bir tercih miymis?!
Yalnız abiyi tebrik ediyorum.abim akşam yemeğine geldi. yemek yerken annem olum emin misin dedi abim çocuk değilim ben dedi ayrıntıya girmeyeceğim ama abim anneme saygı da duyacaksın seveceksin de dedi. ben bir şey söylemedim. Evden babamla kurban almaya çıkarken mutluluğumda benimle olanın başımın üstünde yeri var ama mutluluğumun önünde kim varsa ezer geçerim dedi burada anneme laf söyledi acık acık karıştırtmam seni dedi onlar gittikten sonra annemin başı tuttu oluma kesin büyü yapıldı bu kadar dik başlı değildi diyor.
El değmemiş çok ama çok çirkin bir ifade sizin gibi düşünenlerin çocukları hep tam tersi düşündüğünüz kişilerle evleniyorYanlız büyü diye düşünmeniz gerçekten çok saçma konu sahibi ..
Onun adı kontrolsüz aşk sanilan şey işte ..
Mantık evliliğini destekledigim icin suan sizin yaninizdayim
Ama büyü olayina girmeyin
Sen istemiyosun die adam sevdiğinden niye vazgeciyoİyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.
Güncelleme: sanırım böyle oluyor
Abim geldi. Konuşuldu.Yemek yedik şimdi kurban almaya gittiler. Ben tarafsızım taşlanmayı da anlıyorum. Bayramın 2. günü gelin adayı gelecek bakalım hayırlısı herkese teşekkür ederim.
31 sayfa
Evlenmeyene el değmiyormuymuş? Çirkin ötesi bir ifade.