Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşama abim geliyor.

Annem kız evlilik yaptı diye istemiyor.Ama abim ne annem kâle alıyor ne de başkasını. Akşam abi gelecek bakalım neler olacak.
ne sebepten ayrılmış biliyor musunuz? Kocasına ihanetten ayrılsaydı abiniz istemezdi zaten. Hiçbir kadın mutlu yuvasını bırakmaz aklından zoru yoksa. Önyargılı olmayın. Yani nolmuş evlenip ayrıldıysa. Sizin de başınıza gelebilir. İlla ki ayrıldı diye boşanmış, yaşı büyük, çoluklu çocuklu adamlara mı layık gözünüzde? Başından evlilik geçmeyip kaç erkekle evlilik hayatı yaşayıp kendini bakire diye kakalayanlar var, öyle bi gelin ister misiniz? Abuk şeylere takılmayın. İnsanız, her şey bizler için. 2 oğlu olan bir anne olarak yazıyorum bunları da..

ne sebepten ayrılmış biliyor musunuz? Kocasına ihanetten ayrılsaydı abiniz istemezdi zaten. Hiçbir kadın mutlu yuvasını bırakmaz aklından zoru yoksa. Önyargılı olmayın. Yani nolmuş evlenip ayrıldıysa. Sizin de başınıza gelebilir. İlla ki ayrıldı diye boşanmış, yaşı büyük, çoluklu çocuklu adamlara mı layık gözünüzde? Başından evlilik geçmeyip kaç erkekle evlilik hayatı yaşayıp kendini bakire diye kakalayanlar var, öyle bi gelin ister misiniz? Abuk şeylere takılmayın. İnsanız, her şey bizler için. 2 oğlu olan bir anne olarak yazıyorum bunları da..
Ben tarafsızım da,annem pek istekli değil.

e iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
tüm hayatını etkileyecek bir karar bu. bizde iyiliğini istiyoruz.

sanane beee ?
okuyup mühendis olmaya aklı basan adamın eş seçmeye mi aklı basmıyor !?
sen evlenirken sorarsın millete aklın yokmuş gibi .
karışmayın adamın hayatına! size değil abinize eş olacak .

Bekar genç kızlar, yaşı kendinden büyük, yada boşanmış çocuklu veya dul kalmış çocuklu adamlara layık görülüyorda, boşanmış kadın, bekar erkeğe neden layık görülmüyor bizim ülkemizde? İnsan huyuna, suyuna, ahlakına bakmadan bu şekilde olumsuz yaklaşmamalı bence.Abiniz kendinden, sevgisinden eminki, evlenmek istemiş bu hanımla. Siz ve annenizde ön yargısız olarak tanımaya çalışın.

Ya buna çok benzer Bi konu aylar önce açılmıştı sanki bence konu trol ayrıca gerçekse bile size ne, böyle yaparak sevilmeyeceksiniz hemde abimizi kaybedeceksiniz

ay bi de demiş ki abim iyice hırs yaptı, ona saygısızlık etmeyin dedi. e adam biliyo anasıyla kardeşini, önlem alayım demiş. kimbilir bunda önceki kız arkadaşlarına neler yapmışlardır.
allah bilir eski sevgilileri için "bunda ebola var" diye dedikodu bile çıkarmışlardır
:halay:

Daha anlayamadınız mı arkadaşlar ? Abinin İyi bir işi geliri var evide var... evlenirse evde gidecek para da gelmeyecek dertleri bunlar yoksa Abisini düşündüğü falan yok sayfalarca okudum sonuç olarak bunu çıkardım... konu kilit üye ban ..:duduk:

Yarın bir gün gidip psikopatın biriyle evlenirsiniz, sonra "elalem ne der" diye boşanmayıp bir ömür çeker durursunuz.
Şu an kafa kafaya verip elin kızı hakkında atıp tuttuğunuz anneniz de "boşanma sakın, kocandır alttan al, biz neler çektik de gık demedik, bizi ele güne rezil etme, dul mu olacaksın başımıza" deyip arkanızda olmaz.
Sizin gibi kadınlara hiç acımıyorum.

Sanki siz gireceksiniz koynuna, bir ömür siz yaşayacaksınız, beraber çocuk yetiştireceksiniz, hastalanınca siz bakıp güzel günlerde beraber kahkaha atacaksınız...
Size ne arkadaş size ne?
Kaç yaşına gelmiş iş güç sahibi adam hayatına kiminle devam edeceğini size mi soracaktı?

İnşallah kızımız tek evlilik yapar. Kınadığını yaşamadan ölen yok. Zaman güzel tokatlar atar.
bende öyle düşünüyorum, zaten yazdım da.. O yüzden demiş ya zaten ben tarafsızım, istemeyen annem diye.. Aslında baştan empati yapsalar hiç buraya konu açmıycak.

Velev ki annen istemedi, anne yapma etme bi tanışalım, tanıyalım. Bak bende kız evladım, benim de başıma gelebilir diye annesini yumuşatması lazım.. Aaahhh memleketimin insanları ahh.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X