- 17 Mart 2012
- 5.426
- 1.531
- 448
konu sahibi zaten hak talep etmiyor ki
ne abiden ne babadan
dayı sı yeğenine geliri yettiğince kardeşinin de hakkı var diye ayda 500 tl para gönderiyor
bence yenge sorunlu
Aynen oyle, derdimi anlatamadim. Evet maddi sorunlarim var ama ac degilim acikta degilim. Kimseden tek kurus yardim istemedim istemem de. Yeter ki benim evimde huzurum olsun, gerisi bos.
Abim kizimin dogumunda geldi altini takti sonra bundan sonra her ay harclik gondereyim zeynep e biseyler alirsin dedi ben gerek yok falam dedim sus kiz yegenimle arama girme dedi ben de iyi peki dedim. Acikcasi 500 liranin lafinin edilecegini bile dusunmemistim. Dusunsem kabul eder miydim, 500 lira icin butun sulalenin diline düşürdü beni, kardesine para yediriyor ondan ayriliyorlar oldu adı. Son kavgada benim adim gecince ihale bana kaldi yani...
Ben sizi haklı buldum. Babanizin yardim etmesi daha dogru tabi ki ama belki aranizda burada bahsetmemis oldugunuz baska problemler vardir ve o yuzden yardim etmiyordur. Madem maddi durumu cok cok iyi tabi ki yardim etsin. Kardeş bu ya ne demek abinin ustune duşmez. Hic takilmayin o bardak doluymuş zaten size para gondermesi taşiran son damla olmuş. Hayirlisi olur bosanmalari bence oyle bir kadinla hayat mi gecer..
ihale sana kalmamış aslında her şer de bi hayır vardır derler ya .. öyle olmuş buda biraz abin hakkında hayırlısı neyse o olsun inş. sen de abine destek olmaya bak kendini suçlama boşu boşuna herşey olcağına varıyor inş o kadın yakanızı cidden bırakır
Abim de sutten cikmis ak kasik degil aslinda... sevmedi sevmek icin caba gostermedi, 8 sene ite kaka devam ettirdiler, tatilde bile butun gun uyur karisiyla ilgilenmez, kadinin tek derdi onun yuzugu bunun takisi zaten... ikisi de haksizdi ya da uyumsuzlardi diyelim.
Canim abine cok uzuldum bilmem ama bu seyleri cadirda olsa yasarim demeli bir insan tek tasa bakmamli yengeni allah islah etsin ..Farzedelim aile sirketi degil (ki oyle, babam acti abim isletiyor, kazancinin tamamini kendi aliyor, babam acmasa kim 23 yasinda askerden gelip 5 kurussuz 750 bin tl sermayeli oto galeri acabilirdi ki?) insan ayda ortalama 20 binle 50 bin arasi bir kazanca sahipken ayda 500 liralik hediye alamaz mi yegenine?
Ben 100 kere yazdim yine yazayim, abim benim paraya ihtiyacim oldugunu dusunse ayda 500 degil 5000 lira gonderirdi, bunu sadece hediye parasi olarak gonderiyor, ve abim 500 yerine 50 lira da 5000 lira da gonderse yengem bunu sorun ederdi. Cunku adami kedisinden bile kiskaniyor, onun mama parasina bile laf ediyor oyle bir tip... zaten oturun 1 saat konusun tek muhabbeti alisveris taki toka dedikodu... bilmemkimin tektasi sahteymis, bilmemkim pazardan giyiniyormus v.s.
Benim cocuguma lcw den giydiriyorum diye, ben asla cocuklarima boyle basit seyler giydirmem, insan basit giyindikce basitlesir demis insan bu, yani el kadar cocuga bile kulp takiyor basit giyiniyor basit diye
Eltim intihar etsin o zaman, kaynim hem kizkardeslerine hem ailesine maddi destek oluyor yillardir. Usletik eltim de calisiyor meslektaslar, cocuk doktoru ikisi de...
Bilmiyorum belki ben paraya deger veren bir insan olmadigim icin aklim almiyor bazi yorumlari, gercekten benim aylik 50 bin lira kazancim olsa birakin yegenlerimi hic tanimadigim onlarca cocugu okuturdum...
boyle seylerin lafi edilmez ama 7 sene calistim ben 2500 lira maas alirken her ay 250 lira bagis yaptim cydd ne. Hic tanimadigim cocuklara... Esim asla karismadi karisamazdi da benim param benim emegim istedigime yardim ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?