- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Yengemin surekli gezmesi, abimin play station oynaması, yengemin annesinin hayatlarina burnunu sokmasi, her seyin kavga konusu olmasi, yengemin asiri kiskancligi, abimin ilgisizligi ve sevgisiLigi
500 liraya akşam yemeği,6-7 binliralık çanta-ayakkabı alan birisi benim gözümde gayet varlıklı bir insandır ayda size verilen 500 tl bunların yanında çerez parası olur,aile şirketi mademKesinlikle oyle, bunların lafini etmek cok cirkin belki ama yengemin bir cantasi 6-7 bin lira ve her gune ayri canta ayakkabi giyer, 500 lira bir aksam yemegine odedikleri para bu insanlarin...
Zaten abim sana hakkini vereyim diye degil yegenime biseyler alirsin diye gonderiyordu onu da. Babamla alakali bir durum ya da benim maddi durumuma katki amacli degildi
Benim eşimin de kendi işi.kendimizi gecindirecek kadar kazandığı halde eşim üniversitede okuyan yegenine her ay burs verir.fakir degiller evleri falan var ama ben ses cikarmadigim gibi bilmemezlikten gelirim.cunku eşimi tanırım yorum yapsam hem karşılıklı kiriliriz hem de o para beni ne zengin eder ne fakir huzur bozmaya değmez.yengeniz de o kadar para için boşuna huzurunu bozmuş...
abinin durumu iyiyse kardeşine para vermesinde tabiki kusur yok ama keşke abin yerine babanız verebilseydi o parayı şimdi
evet o kadar dertleri varmış ama en son sen patlak verdiğinden boşanma sebebini senin olayın olarak anlatacak yengen
Cepten girdigim icin tek tek alintilayamiyorum cok karisiyor. Beni anlayan arkadaslara cok tesekkur ederim
Benim fikrimi sorarsaniz, benim esimin ailesi koyde yasayan insanlar, kaynimi okutmuslar, kaynim esimi, esim gorumcemi okuttu (ben de calisiyordum o zamanlar) simdi de ogretmen olan gorumcem en kucuklerini okutuyor. Bir kere bile lafi olmamistir kardesler arasinda, durumu olan olmayana yardim eder. Burda aylik 20-30 bin lira geliri olan birinin yegenine gonderdigi 500 liradan sozediyoruz. Ben utanirdim lafini bile etmeye.
Yengemin derdinin de o 500 lira olmadigina eminim, kuzenimin paristen aldigi ayakkabinin aynisini istiyorum diye 1 hafta kusup abime onu getirtmis bir kadindan sozediyoruz, bizim bagliligimizi abimin yegenine duskunlugunu kiskandi tek sorun bu bence.
Ben olsam gurur duyarım eşimle ne kadar güzel birilerini okutması buğün olmasada yarın mutlaka karşılığını verir rabbim..Benim eşimin de kendi işi.kendimizi gecindirecek kadar kazandığı halde eşim üniversitede okuyan yegenine her ay burs verir.fakir degiller evleri falan var ama ben ses cikarmadigim gibi bilmemezlikten gelirim.cunku eşimi tanırım yorum yapsam hem karşılıklı kiriliriz hem de o para beni ne zengin eder ne fakir huzur bozmaya değmez.yengeniz de o kadar para için boşuna huzurunu bozmuş...
Kesinlikle oyle, bunların lafini etmek cok cirkin belki ama yengemin bir cantasi 6-7 bin lira ve her gune ayri canta ayakkabi giyer, 500 lira bir aksam yemegine odedikleri para bu insanlarin...
Zaten abim sana hakkini vereyim diye degil yegenime biseyler alirsin diye gonderiyordu onu da. Babamla alakali bir durum ya da benim maddi durumuma katki amacli degildi
ben hiç kıskançlık sezmedimIster paristen alir ister romadan. Sende de kiskanclik sezdim.
Ister paristen alir ister romadan. Sende de kiskanclik sezdim.
yok artıkNe hakla karışıyor ya
Bu gelinler hep böyle sanırım
bende babamın yanında çalışıyorum ve maaş alıyorum diye hasetinden çatlıyor..
ben de çok rahatsız olmuştum , ilk işe başladım abim hayırlı olsun bile demedi..
Sonra ben çok üzülünce babam bir gün konuyu açtı bu şirkette oğullarım kadar kızımında hakkı var falan diyince o gün fenalaşıp hastanelik oldu..
ben hiç kıskançlık sezmedim
siz aynı durumda olsanız babanıızn kurdugu aile şirketinden kendinize bi pay illa ki düşünürdünüz
abisi ve babası hem fikirler kız çocuğunun da hakkı olduğundn ayda 500 tl nedir ki
gelin kıskanç ve çekemez biri
ama sizi bu kadar niye haz etmiyor orası meçhul
yani sevse eminim umurunda olmaz zaten kocası ona daha fazlasını veriyordur...
bi kere karısının niye haberi oluyor o 500 tl den
çok ala elden gizlice verebilir babanızın kurdugu şirket sonuç itibariyle
ben hiç kıskançlık sezmedim
siz aynı durumda olsanız babanıızn kurdugu aile şirketinden kendinize bi pay illa ki düşünürdünüz
abisi ve babası hem fikirler kız çocuğunun da hakkı olduğundn ayda 500 tl nedir ki
gelin kıskanç ve çekemez biri
ama sizi bu kadar niye haz etmiyor orası meçhul
yani sevse eminim umurunda olmaz zaten kocası ona daha fazlasını veriyordur...
bi kere karısının niye haberi oluyor o 500 tl den
çok ala elden gizlice verebilir babanızın kurdugu şirket sonuç itibariyle
Ben buna katılmıyorum. Hiç çalışmayacağım, etmeyeceğim, ama eşim evimizin de bir eksiğini bırakmadığı halde, kendi alın teriyle kazanmış olduğu 10 bin tl'nin 500 tl sini öz kardeşine veriyor diye çirkeflik yapacağım.Konuyu yengen açsaydı herkes ona hak verirdi sana hakkını verecek olan babandır abin değil.
konu sahibi zaten hak talep etmiyor kiAma babaya bir sey demiyor ki. Hakkini aramiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?