Farzedelim aile sirketi degil (ki oyle, babam acti abim isletiyor, kazancinin tamamini kendi aliyor, babam acmasa kim 23 yasinda askerden gelip 5 kurussuz 750 bin tl sermayeli oto galeri acabilirdi ki?) insan ayda ortalama 20 binle 50 bin arasi bir kazanca sahipken ayda 500 liralik hediye alamaz mi yegenine?
Ben 100 kere yazdim yine yazayim, abim benim paraya ihtiyacim oldugunu dusunse ayda 500 degil 5000 lira gonderirdi, bunu sadece hediye parasi olarak gonderiyor, ve abim 500 yerine 50 lira da 5000 lira da gonderse yengem bunu sorun ederdi. Cunku adami kedisinden bile kiskaniyor, onun mama parasina bile laf ediyor oyle bir tip... zaten oturun 1 saat konusun tek muhabbeti alisveris taki toka dedikodu... bilmemkimin tektasi sahteymis, bilmemkim pazardan giyiniyormus v.s.
Benim cocuguma lcw den giydiriyorum diye, ben asla cocuklarima boyle basit seyler giydirmem, insan basit giyindikce basitlesir demis insan bu, yani el kadar cocuga bile kulp takiyor basit giyiniyor basit diye
Eltim intihar etsin o zaman, kaynim hem kizkardeslerine hem ailesine maddi destek oluyor yillardir. Usletik eltim de calisiyor meslektaslar, cocuk doktoru ikisi de...
Bilmiyorum belki ben paraya deger veren bir insan olmadigim icin aklim almiyor bazi yorumlari, gercekten benim aylik 50 bin lira kazancim olsa birakin yegenlerimi hic tanimadigim onlarca cocugu okuturdum...
boyle seylerin lafi edilmez ama 7 sene calistim ben 2500 lira maas alirken her ay 250 lira bagis yaptim cydd ne. Hic tanimadigim cocuklara... Esim asla karismadi karisamazdi da benim param benim emegim istedigime yardim ederim...