- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
ahaaa bak bianda cıkarır atar yüzüğü demesini görmemiştim çok çok çok yanlısssss bir örnek gördüm bende erkek kardeşine diyorki boşanırsan boşannnn sana yenisi alırım.... bizzat yanımda dendiii bu ve ben de ne kadar degerli oldugumu anlamıs oldum ailesi bozulursaaaaa ne geccek ellerine acabaaaa ALLAHIM sen yardım et..... haa bide o var asla kardeşleri suclu olmaz onlar düşünmezler hep o gleinler varya ah gelinler dolduruverirler hep .......
ben kesinlikle bozulsun istemem,ona karşıyım asla olmaz öyle şey,ben zaten kapattım bu konuları artık karışmıyorum,unuttum bu resimi derken haftasonu ablam dediki nişan salonundan çıkışında abime resimi aldırdı demişti,ne resimi dedim sonradan hatırladımmm ki,Şöyle bişey oldu bilirsiniz takı merasiminde resim çekilinir ya unutulur ya da almazlar ,salondan çıkarken adamda bunları alıcak mısınız dediğinde gelinimiz abime alalım dedi ,abimde al napim dedi,sonradan abim çıkardı parayı aldı .gelininde çok çok tanıdığı bir insanda değilmiş yani.anlatabildin mi?çok çok tanımadığımı bir insanın resmini aldırıyor ama nişanda çekinilen resim alınmıyor benim kızdıpım nokta bu.insan kırılıyor bir yerde yani.ben resim meraklısı değilimki ,kendisi en başından teklif etti,bende kırmadım..sırf resimcide kalsın diye çekiliniyor o resim.neyse aman ben bu resim olayını kapatttım gitti.