• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim ve nişanlısı...

ahaaa bak bianda cıkarır atar yüzüğü demesini görmemiştim çok çok çok yanlısssss bir örnek gördüm bende erkek kardeşine diyorki boşanırsan boşannnn sana yenisi alırım.... bizzat yanımda dendiii bu ve ben de ne kadar degerli oldugumu anlamıs oldum :47::47::47::47::47: ailesi bozulursaaaaa ne geccek ellerine acabaaaa ALLAHIM sen yardım et..... haa bide o var asla kardeşleri suclu olmaz onlar düşünmezler hep o gleinler varya ah gelinler dolduruverirler hep .......

ben kesinlikle bozulsun istemem,ona karşıyım asla olmaz öyle şey,ben zaten kapattım bu konuları artık karışmıyorum,unuttum bu resimi derken haftasonu ablam dediki nişan salonundan çıkışında abime resimi aldırdı demişti,ne resimi dedim sonradan hatırladımmm ki,Şöyle bişey oldu bilirsiniz takı merasiminde resim çekilinir ya unutulur ya da almazlar ,salondan çıkarken adamda bunları alıcak mısınız dediğinde gelinimiz abime alalım dedi ,abimde al napim dedi,sonradan abim çıkardı parayı aldı .gelininde çok çok tanıdığı bir insanda değilmiş yani.anlatabildin mi?çok çok tanımadığımı bir insanın resmini aldırıyor ama nişanda çekinilen resim alınmıyor benim kızdıpım nokta bu.insan kırılıyor bir yerde yani.ben resim meraklısı değilimki ,kendisi en başından teklif etti,bende kırmadım..sırf resimcide kalsın diye çekiliniyor o resim.neyse aman ben bu resim olayını kapatttım gitti.

ben kesinlikle bozulsun istemem,ona karşıyım asla olmaz öyle şey,ben zaten kapattım bu konuları artık karışmıyorum,unuttum bu resimi derken haftasonu ablam dediki nişan salonundan çıkışında abime resimi aldırdı demişti,ne resimi dedim sonradan hatırladımmm ki,Şöyle bişey oldu bilirsiniz takı merasiminde resim çekilinir ya unutulur ya da almazlar ,salondan çıkarken adamda bunları alıcak mısınız dediğinde gelinimiz abime alalım dedi ,abimde al napim dedi,sonradan abim çıkardı parayı aldı .gelininde çok çok tanıdığı bir insanda değilmiş yani.anlatabildin mi?çok çok tanımadığımı bir insanın resmini aldırıyor ama nişanda çekinilen resim alınmıyor benim kızdıpım nokta bu.insan kırılıyor bir yerde yani.ben resim meraklısı değilimki ,kendisi en başından teklif etti,bende kırmadım..sırf resimcide kalsın diye çekiliniyor o resim.neyse aman ben bu resim olayını kapatttım gitti.

bencede cnm bu kdr takma salla gitsin onlar karı koca istedigini yapsınlar üzülme bu kdrda hic gerek yok bence :34:

Çok takıyosun bence bırak kendileri ne yapıcaksa yapsınlarr

yok artık takmıyorumm,ne halleri varsa görsünler..haftasonu koltuk bakmaya gitmişler abimigelin ve gelinin annesi..kırmızı olsun diye tutturmuş.abimde mağazadan çıkmış sinirlenmiş,ne kırmızısı felan demiş,sonrada abimin istediği capuccino rengi olmuş.anneside demiş kızıın,çocuk herşeyin en güzeli olsun istiyor,bu kırmıı takıntılığı ne demiş,oturma odasına kırmızı köşe takımı alırız,çekyat almak da yok hiç zevk yok sende demiş,atışmışlar..atıştıkları için tabii svnmiyorum,yanlış anlaşılmasın..

Bence de abartmışsin resim konusunda öyle ortalığı karıştırmaya gerek yoktu neticede abinin mutlu olması aileninde mutlu olması demek değil mi?
Uğraşman emek harcaman güzel ama herkes senin gibi olmayabilir sen inceleyip düşünüyor olabilir yengen de daha rahat olabilir bu bir kusur değil ki yapı farklılığı sadece. Bence daha iyi niyetli olmalısın hem bu kadar yardım etmek istediğine göre seviyorsun abinin nişanlısını:) böyle ufak şeyleri sorun yapmamak lazım

Bence de abartmışsin resim konusunda öyle ortalığı karıştırmaya gerek yoktu neticede abinin mutlu olması aileninde mutlu olması demek değil mi?
Uğraşman emek harcaman güzel ama herkes senin gibi olmayabilir sen inceleyip düşünüyor olabilir yengen de daha rahat olabilir bu bir kusur değil ki yapı farklılığı sadece. Bence daha iyi niyetli olmalısın hem bu kadar yardım etmek istediğine göre seviyorsun abinin nişanlısını:) böyle ufak şeyleri sorun yapmamak lazım

tabikide mutlu olamsını istiyoruz,aynen yapı meselesi:)tabiki seviyorum,sevmesem gerçekten dönüp suratına bile bakmam,uğraş ,aaştırma içerisine irmem,ne bilim onu eve davet etmem çayın yanına bişeler yaptığımda,hediyeler almam sevmesem..ama burada adım kıskanç,çekememezdiye çıktı adım ona üzülüyorum sadece..

Ayy valla içimi şişirdiniz. Resim olayını kapadım diyorsunuz, ama hala nişanda kendi akrabasının resmini aldı ama diyorsunuz. Sevinmedim diyorsunuz, ama bal gibi koltuk alırken tartışmalarına sevinmişsiniz. Yok kırmızı koltuk olur muymuş bilmem ne. Ay siz varya, benim diyen kaynanaya taş çıkartırsınız. Yok gelinlik modellerini attım, yine benden isteyecek, ne hali varsa görsün bilmem ne! Vah yazık ne olacak şimdi, kız gelinliksiz kalacak, siz olmazsanız nasıl becerip te seçecek? Sizi fazla şımartmışlar kuzum, kim pohpohladıysa sizi fazla yükseğe uçmuşsunuz. Ama bence o çıktığınız yerden yavaşça inmeye bakın, yoksa birgün biri bir indiriverir havanızı, tepetaklak çakılıverirsiniz mazallah...

Ayy valla içimi şişirdiniz. Resim olayını kapadım diyorsunuz, ama hala nişanda kendi akrabasının resmini aldı ama diyorsunuz. Sevinmedim diyorsunuz, ama bal gibi koltuk alırken tartışmalarına sevinmişsiniz. Yok kırmızı koltuk olur muymuş bilmem ne. Ay siz varya, benim diyen kaynanaya taş çıkartırsınız. Yok gelinlik modellerini attım, yine benden isteyecek, ne hali varsa görsün bilmem ne! Vah yazık ne olacak şimdi, kız gelinliksiz kalacak, siz olmazsanız nasıl becerip te seçecek? Sizi fazla şımartmışlar kuzum, kim pohpohladıysa sizi fazla yükseğe uçmuşsunuz. Ama bence o çıktığınız yerden yavaşça inmeye bakın, yoksa birgün biri bir indiriverir havanızı, tepetaklak çakılıverirsiniz mazallah...

içinizin şişmesini istemiyorsanız okumayın o zaman,ben zorla okuyun ,yorum yapın demiyorum,lütfen sözlerinize dikkat ediniz,uslubunuzu bozmadan yorum yapacaksannız yapınn,burada ne kadar çok insan eleştirmeye bayılıyorsunuz ya..

Söz konusu gelinse herzaman haklıdır sus kız !
Boşuna yorma kendini haklıysan bile anlamazlar inanılmaz taraflı buradakiler.

kızın durumuna üzüldüm valla, bu kadar da herşeye karışılmaz ki, mobilya bakmaya gelinlik bakmaya niye birlikte gidiyosunuz anlamadım. koltukta siz mi oturacaksınız, gelinliği siz mi giyeceksiniz? birlikte çekildiğiniz resimde de muhtemelen kendisini beğenmemiştir. yoksa ne diye hem elbiseni de getir birlikte çekilelim deyip sonra da çıkarttırmasın. neyse Allah geline kolaylık versin dicem ama muhtemelen evlendikten sonra bunların acısını çıkartır sizden.

Söz konusu gelinse herzaman haklıdır sus kız !
Boşuna yorma kendini haklıysan bile anlamazlar inanılmaz taraflı buradakiler.

gerçekten şaşırıyorum buradaki yorumlara,nedir bu gelin tarafı anlamış değilim ,buradakilerin hepsi gelin yerine kendilerini koyup yorum yapıyorlar,gerçi ne kadar iyide olsan gelinin gözünde çekilmez,kıskanç,fesat kaynana,görümce tabiri olur.

gerçekten şaşırıyorum buradaki yorumlara,nedir bu gelin tarafı anlamış değilim ,buradakilerin hepsi gelin yerine kendilerini koyup yorum yapıyorlar,gerçi ne kadar iyide olsan gelinin gözünde çekilmez,kıskanç,fesat kaynana,görümce tabiri olur.

valla ben hem gelin adayıyım hem görümce...yani tek taraflı düşünmüyorum bana kimse karışsın istemiyorum Allaha şükür zevkliyimde akıllıyımda, dolayısıyla bende kardeşimin kız arkadaşına nişanlısına eşine asla karışmam, Temmuzda düğünüme gelicekler birlikte, kıyafetini ben mi seçiyim kızı seviyorum diye?? kır düğünü olduğunu biliyo ona uygun giyinir gelir eminimde yakıştırır kendine, bu kadar.

düğün tarihi belliyse bunuda ağbinde nişanlısıda biliyorsa yapacak birşey yok. ev tutulacak belki eşyalar düğüne yetişmeyecek gelinlik belki ucuucuna yetişecek ama bunların sorumluluğa onlara ait.
herşey zamanında olsun diye kendinizi germenize gerek yok. gördüğünüz gibi yaranamıyorsunuz o zaman bırakın. birde sizin müdahil olamnızı gerektiren bir durum yok anneniz ve babanız var sonuçta.

içinizin şişmesini istemiyorsanız okumayın o zaman,ben zorla okuyun ,yorum yapın demiyorum,lütfen sözlerinize dikkat ediniz,uslubunuzu bozmadan yorum yapacaksannız yapınn,burada ne kadar çok insan eleştirmeye bayılıyorsunuz ya..

Siz de eleştiriye açık değilseniz herkesin yorumuna açık bir forumda konu açmayacaksınız o zaman. Burada birçok arkadaş (ben de dahil ==> bakınız ilk yorumum) size iyilikle yaptığınızın yanlış olduğunu anlatmaya çalıştı. Ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. O kadar takmışsınız ki, hala nişanda kendi akrabasının resmini aldı, benimkini almamıştı diye resmen kin güdüyorsunuz siz. Evet itiraz edeceksiniz yine ama kin güdüyorsunuz resmen. Kaç kere yazdım yine yazıyorum; evet kendi akrabasının resmini almış, tıpkı sizin resminizi abinizin alması gerektiği gibi! Yengenize değil, abinize kırılmanız gerekirken, hala yengenize (evet yengeniz, gelininiz değil, o annenizin gelini, sizin değil. Siz şimdi o öyle istedi dersiniz ama 3. kişilere bahsederken gelinimiz diye bahsetmeniz ne kadar doğru?) kinleniyorsunuz. Koltuk almaya gitmişler de tartışmışlar hala bunu anlatıyorsunuz, ister tartışırlar, ister bağırışır kavga ederler, ister kırmızı koltuk alırlar, ister pembe. Bir yorumunuzda demişsiniz ya kırmızı koltuk mu olurmuş, onlar alır olur bu kadar basit, siz evlenince almazsınız evinize. Bunlar sizi neden ilgilendiriyor bu kadar? Siz her ne kadar kabul etmeseniz de resmen "oh iyi oluyor, bak abim nasıl kızdı, kırmızı koltuk mu olur, annesi bile beğenmemiş işte canıma değsin" modundasınız. Gördüğünüz üzere, sizsiz de gitmişler ve netice koltuklarını beğenip alabilmişler değil mi? İnanın gelinliğini de beğenir alır gayet güzel. Yani siz gelinlik modellerini yırttınız attınız diye kimse gelinliksiz kalmaz merak etmeyin. Siz kabul etmeseniz de, ki kimse bunu kabul etmez tabi, resmen kaynanalık yapıyorsunuz. Ayrıca şunu da söyleyim, sözlerimde ve üslubumda bir bozukluk görmüyorum, arkasındayım sonuna kadar. Evet yine söylüyorum, değme kaynanaya taş çıkarırsınız :27: Ve evet sizi fazla pohpohlamışlar, bir herşeyi ben bilirim havasına girmişsiniz, sizsiz kimse birşey yapamaz sanıp "ne halleri varsa görsünler" diyor, aklınızca cezalandırıyorsunuz. Kendinizden kaç yaş büyük yengeniz için burada "hanfendi hiçbirşey beğenmiyor" yok işte "abimle yapışmışlar birbirlerine" (ki bu cümleniz zaten başlı başına bir kıskançlık belirtisi) ve daha neler neler yazdınız. Bunlar saygısızlık değil mi? Siz empati kurmayı bilmiyorsunuz.

Ama madem siz bu kadar iyi, bu kadar mükemmel bir görümcesiniz; o zaman Allah size de sizin gibi bir görümce nasip etsin... (Sanırım sizi bulunduğunuz yerden indirip gerçek dünyaya döndürecek de o olur ancak :40:)

Siz de eleştiriye açık değilseniz herkesin yorumuna açık bir forumda konu açmayacaksınız o zaman. Burada birçok arkadaş (ben de dahil ==> bakınız ilk yorumum) size iyilikle yaptığınızın yanlış olduğunu anlatmaya çalıştı. Ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. O kadar takmışsınız ki, hala nişanda kendi akrabasının resmini aldı, benimkini almamıştı diye resmen kin güdüyorsunuz siz. Evet itiraz edeceksiniz yine ama kin güdüyorsunuz resmen. Kaç kere yazdım yine yazıyorum; evet kendi akrabasının resmini almış, tıpkı sizin resminizi abinizin alması gerektiği gibi! Yengenize değil, abinize kırılmanız gerekirken, hala yengenize (evet yengeniz, gelininiz değil, o annenizin gelini, sizin değil. Siz şimdi o öyle istedi dersiniz ama 3. kişilere bahsederken gelinimiz diye bahsetmeniz ne kadar doğru?) kinleniyorsunuz. Koltuk almaya gitmişler de tartışmışlar hala bunu anlatıyorsunuz, ister tartışırlar, ister bağırışır kavga ederler, ister kırmızı koltuk alırlar, ister pembe. Bir yorumunuzda demişsiniz ya kırmızı koltuk mu olurmuş, onlar alır olur bu kadar basit, siz evlenince almazsınız evinize. Bunlar sizi neden ilgilendiriyor bu kadar? Siz her ne kadar kabul etmeseniz de resmen "oh iyi oluyor, bak abim nasıl kızdı, kırmızı koltuk mu olur, annesi bile beğenmemiş işte canıma değsin" modundasınız. Gördüğünüz üzere, sizsiz de gitmişler ve netice koltuklarını beğenip alabilmişler değil mi? İnanın gelinliğini de beğenir alır gayet güzel. Yani siz gelinlik modellerini yırttınız attınız diye kimse gelinliksiz kalmaz merak etmeyin. Siz kabul etmeseniz de, ki kimse bunu kabul etmez tabi, resmen kaynanalık yapıyorsunuz. Ayrıca şunu da söyleyim, sözlerimde ve üslubumda bir bozukluk görmüyorum, arkasındayım sonuna kadar. Evet yine söylüyorum, değme kaynanaya taş çıkarırsınız :27: Ve evet sizi fazla pohpohlamışlar, bir herşeyi ben bilirim havasına girmişsiniz, sizsiz kimse birşey yapamaz sanıp "ne halleri varsa görsünler" diyor, aklınızca cezalandırıyorsunuz. Kendinizden kaç yaş büyük yengeniz için burada "hanfendi hiçbirşey beğenmiyor" yok işte "abimle yapışmışlar birbirlerine" (ki bu cümleniz zaten başlı başına bir kıskançlık belirtisi) ve daha neler neler yazdınız. Bunlar saygısızlık değil mi? Siz empati kurmayı bilmiyorsunuz.

Ama madem siz bu kadar iyi, bu kadar mükemmel bir görümcesiniz; o zaman Allah size de sizin gibi bir görümce nasip etsin... (Sanırım sizi bulunduğunuz yerden indirip gerçek dünyaya döndürecek de o olur ancak :40:)

emin ol allah benim başıma benim gibi görümce verirse çok mutlu olurum,bana değer verdiğini,ilgilendiğini gösterir.emin olun buna böyle bir düşünce içerisineyim.ben karışmıcağımı,ne yaparlarsa yapsınlar dedi yine suç oldu ki,kaldı yine kıskançlıktan bahsetmişsiniz,kıskanç insan olmadığımı,yengemi kıskanacak insan değilim...

emin ol allah benim başıma benim gibi görümce verirse çok mutlu olurum,bana değer verdiğini,ilgilendiğini gösterir.emin olun buna böyle bir düşünce içerisineyim.ben karışmıcağımı,ne yaparlarsa yapsınlar dedi yine suç oldu ki,kaldı yine kıskançlıktan bahsetmişsiniz,kıskanç insan olmadığımı,yengemi kıskanacak insan değilim...

kimse zaten ben kıskancım demez.sen dünyanın en iyi görümcesisisn tü kaka geline cadı gelin görüyomusun senı anlayamamış bırak ne hallerı varsa görsünler sen olmazsan onlar bir hiçler zaten :52::52::52::52::52::52: işine gelen yorum kategorisine sok bunu :52::52::52::52:

abine nasıl yapışır ya o gelin görüyo musun yarın bırgun maazallah çocukta yaparlar.... allah korusun...annene şikayet etcek misin o zaman da bu forumda gördüğüm en enteresan konuydu bu:52::52::52::21::21::21::21:

Alisverise gidilirken Gelin Adayindan tek laf cikmamasi ilginc.
Belki bu Abinden kaynaklaniyordur. Belki kiz Nisanlisiyla tek gitmek istedi,fakat Abin onun Zevkini begenmedigi icin, yaninda destek istedi (Anne, Kardes v.s.)
Hatta bu yüzden gidilmeden önce tartisma konusuda olmus olabilir bilemeyiz.

Eger böyle bir durum varsa, Gelin Adayida ister istemez cephe almis, umursamaz tavir almis.

Fotograf konusunda haklisiniz, sizi davet etmis, cekinelim demis, ama ortada Foto yok.
Sizin yerinizde olsaydim bunu tatli dille kirmadan abime degil, direkmen Nisanlisina sorardim.
Fotolara baktiginizda kendi fotonu bulamayinca, sorabilirdin, birlikte cekindiginiz Fotoyu hatira olarak istedigini.

Vede diger Üyelere katiliyorum fazla dert ediyorsunuz, buda mükemmelikten kaynaklaniyor.
Ama bazan Hayatda taslar herzaman dörtdörtlük oturmayabiliyor, bu yüzden biraz rahat olun derim, kendinizi bukadar yipratmayin.
Mesleginiz Wedding Planner’mi ? :34:

Son düzenleme:
sonuçta evden bir damat çıkacak gelin alınacak düğün sahibi olarak tabiiki bir telaş bir stres yaşanacak yaşınıyor. ve bu işler yardımsız olmuyor ama yardım etmek onun zevkini beğenmemek yada sizin istediğinizin olması değil. siz şu anda kızın rengini gördünüz bence siz onların yapacakları için kendinizi yormayın zaten sizin düğün sahibi olarak kendi evinizde yapacak bintürlü işiniz vardır siz onlarla ilgilenin. resminde çok olmasını istiyorsunuz resimciden kendiniz çıkartın hatıra olarak saklayın. bence ağbinizde denge kuramıyor herelde koltuk alışverişinde olup biteni size anlattıysa resim gerginliğinide nişanlısına anlatır, önce ağbinizin nişanlıysa olup bitenin kendi aralarında, sizinde arasında olup biteni sizi arasında kalması gerektiğini öğrenmeli en öenmlisi bu bence. tabii sizinde gelinle aranızda olanlar sizin aranızda kalmalı ağbinize anlatmanıza gerek yok. herkes kendi arasında olanları kendisi çözmeli.

Son düzenleme:
İnsanlar artık vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanmıyorlar.Açıkçası ben de gereksiz buluyorum koloni halinde eşya düzmeyi..Neden kendinizi paralıyorsunuzki.Bu zamana kadar kaç ev düzdünüz.Sonuçta bu onların evi.Yetişir veya yetişmez.Hani annesi olsanız tamam diyeceğim ama sonuçta onlardan da küçüksünüz.Belki çok iyi niyetli olabilirsiniz ama bu onların dünyası.Resim olayına kırılmakta çok haklısınız.Ama biraz ortalığı velveleye vermişsiniz sanki..Herşeyde yengenizi suçlamışsınız yok o seçmedi,yok o almadı.Alması gereken abinizdir zira o sizin abiniz,abiniz bile almamışken bunu daha aileye yeni girecek birinden beklemek yersiz:lütfen "gelinimiz"tabirini kullanmayın,o sizin yengeniz,ebeveyninizin gelini...

Back