- 25 Aralık 2015
- 2.616
- 2.421
- 133
- 31
Çok fenaaaaa yanıyo sürekli uyarı alıyoruz günün su satlerinde çıkmayın falan diyemerhaba canım urfa da yanıyor mu sıcaktan
ben de sıcaktan dışarı çıkılmadığını şırnakta gördüm böyle sıcak görmemiştim görmüş oldumÇok fenaaaaa yanıyo sürekli uyarı alıyoruz günün su satlerinde çıkmayın falan diye
Ben de cizreben şimdi şırnaktayım canım yanıyorum2 ay oldu tayinimiz çıkalı buraya
Şırnak bize göre serin diye biliyorum Urfa'ya hiç ugramayin derim.. bizde gelenek oldu tavayı güneşe koyup yumurta kırıyoruz o derece sıcak varben de sıcaktan dışarı çıkılmadığını şırnakta gördüm böyle sıcak görmemiştim görmüş oldum
biz de silopideyiz canım...Ben de cizrecizre türkiye’nin cehennem bacasıdır 2 klima bile yetmiii yaniyiiiiii bizim de 1 sene bitti kaldı 3
bilmiyorum şırnaktan sıcak mı orası hemen hemn aynıdır diyorum bilmiyorum tamŞırnak bize göre serin diye biliyorum Urfa'ya hiç ugramayin derim.. bizde gelenek oldu tavayı güneşe koyup yumurta kırıyoruz o derece sıcak var
Seni hain beni orda bırakıp gidiciiiin demekbiz de silopideyiz canım...
lojman bekliyoruz misafirhanedeyiz klima ilk defa kullanıyorum burada
lojman için taktıracağımız klimayı da aldık tuvalete de takılmalı diye düşünüyırum
bizim 2 sene var
Cizre 49 ları görüyor çöl sıcağı.urfanın da kalır yanı yoktur Sırtıma klima bağlayacam en sonunda bana taktırcam klimayıŞırnak bize göre serin diye biliyorum Urfa'ya hiç ugramayin derim.. bizde gelenek oldu tavayı güneşe koyup yumurta kırıyoruz o derece sıcak var
cizre yakınmış yarım saat diyor eşim avm de var orada diyor silopidepek birşey yok ...Seni hain beni orda bırakıp gidiciiiin demeksilopiyede gittim cizreyle bacanak ikiside yaniii. Dün eşime banyoya,mutfağa ve antreye de klima taktırsan olur mu dedim
Cizre 49 ları görüyor çöl sıcağı.urfanın da kalır yanı yoktur Sırtıma klima bağlayacam en sonunda bana taktırcam klimayı
Ya acm var hemde ne güzelcizre yakınmış yarım saat diyor eşim avm de var orada diyor silopidepek birşey yok ...
bir gün buluşuruzbiz bir yerleşşsek...
ben bu sıcaktan şimdiden usandım
Klima kadar çamaşır makinesi de tam zamanlı çalışıyor .Kocamdan soğudum sürekli suya basılmış çanaşır gibi geziyoreşim ter içinde geliyor 2 ayda 6 kilo verdi
hangi yıldan geldi bilmiyorum da ışınlandık bir andaKonu başlığı 2008 den gelme galiba? Fjfndnd
Ya acm var hemde ne güzelküçücük 6-7 dükkan lı üstü çadırlı 2 cafe 1 hamburger iskender hepsi bu silopi daha düzenli ve iyi cizrenin daracık sokakları koca arazide yer yok gibi dip dibe evleri sayışı bir kaç cafe bir de dere kenarı aşırı löküss
Ay evet resmen ergen zamanlarıma gittimhangi yıldan geldi bilmiyorum da ışınlandık bir anda
tek güzel yanı çamaşırlar çabuk kuruyorKlima kadar çamaşır makinesi de tam zamanlı çalışıyor .Kocamdan soğudum sürekli suya basılmış çanaşır gibi geziyor
dikkat çeksin diye yaptımAy evet resmen ergen zamanlarıma gittim
Evet ya o zor biz de lojman bekleyelim mi derken tokilerden ev tuttuk.Cizrede ki lojmanlar güneşe el sallayan bir yerde tırstık.İnşallah bir an önce çıkarda yerleşirsin o süreç zor bilirim hele de yaz sıcağındaişte avm var diyince daha büyük diyor güya...
bir kaç güzel yer var bir cafesi var kahvaltı için güzel birkaç kez çıktım dışarı bir ayı geçti ben geleli eşim 2 ayı geçti başlayalı..
benim en çok canımı sıkan şuan düzensizlik ...eşyamzı getiremediklojmanlar anca boşalacak delirdim düzensizlikten
hangi yıldan geldi bilmiyorum da ışınlandık bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?