**_dOĞDUğun YeR NerE,dOYDUğuN yER NeRe?

Ben de cizre cizre türkiye’nin cehennem bacasıdır 2 klima bile yetmiii yaniyiiiiiibizim de 1 sene bitti kaldı 3
biz de silopideyiz canım...
lojman bekliyoruz misafirhanedeyiz klima ilk defa kullanıyorum burada
lojman için taktıracağımız klimayı da aldık tuvalete de takılmalı diye düşünüyırum
bizim 2 sene var

biz de silopideyiz canım...
lojman bekliyoruz misafirhanedeyiz klima ilk defa kullanıyorum burada
lojman için taktıracağımız klimayı da aldık tuvalete de takılmalı diye düşünüyırum
bizim 2 sene var
Seni hain beni orda bırakıp gidiciiiin demeksilopiyede gittim cizreyle bacanak ikiside yaniii. Dün eşime banyoya,mutfağa ve antreye de klima taktırsan olur mu dedim

Seni hain beni orda bırakıp gidiciiiin demeksilopiyede gittim cizreyle bacanak ikiside yaniii. Dün eşime banyoya,mutfağa ve antreye de klima taktırsan olur mu dedim
cizre yakınmış yarım saat diyor eşim avm de var orada diyor silopidepek birşey yok ...
bir gün buluşuruz biz bir yerleşşsek...
ben bu sıcaktan şimdiden usandım

cizre yakınmış yarım saat diyor eşim avm de var orada diyor silopidepek birşey yok ...
bir gün buluşuruz biz bir yerleşşsek...
ben bu sıcaktan şimdiden usandım
Ya acm var hemde ne güzel küçücük 6-7 dükkan lı üstü çadırlı 2 cafe 1 hamburger iskender hepsi busilopi daha düzenli ve iyi cizrenin daracık sokakları koca arazide yer yok gibi dip dibe evleri sayışı bir kaç cafe bir de dere kenarı aşırı löküss

işte avm var diyince daha büyük diyor güya...
bir kaç güzel yer var bir cafesi var kahvaltı için güzel birkaç kez çıktım dışarı bir ayı geçti ben geleli eşim 2 ayı geçti başlayalı..
benim en çok canımı sıkan şuan düzensizlik ...eşyamzı getiremediklojmanlar anca boşalacak delirdim düzensizlikten

Evet ya o zor biz de lojman bekleyelim mi derken tokilerden ev tuttuk.Cizrede ki lojmanlar güneşe el sallayan bir yerde tırstık.İnşallah bir an önce çıkarda yerleşirsin o süreç zor bilirim hele de yaz sıcağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…