- 18 Şubat 2018
- 12.611
- En iyi cevaplar
- 2
- 57.239
- 598
- 44
Evet baya küçük bende bu kuçuk ve sakin olmasini cok seviyordum ilk evlendigim zamanlar . Ama bu kucukluge simdi cok kalabalik oldu malesef şehir almıyor kalabalıgı yer yok trafik sıkıntıgeçmiş olsun Hatay için... Kırıkkale'ye gitmedim hiç ama çok Küçük bir şehirmiş geliyor, öyle mi?
başlığı süslü püslü yapayım da dikkat çeksin istedimEheh başlık bana da 2000'lerin başını hatırlattı. Güzel zamanlar ergenliğim, ilk gençliğim hey gidi hey. Ben Hatay'da doğdum, büyüdüm. İstanbul'da doyuyorum. Yani inşallah
Amin insallahevet öyledir depremden sonra herkes sakin ve güvenli yerlere gitmek için uğraştılar..
inşallah yıkılan şehirlerimiz yeniden inşaa olur en kısa zamanda amin...RABBİM oradaki herkese güç kuvvet versin inşallah amin çok zor şeyler
biz de gezeriz daha memur olunca ordan oraya ordan oraya hayırlısı ile inşallahKocaeli'de doğdum ve büyüdüm,eşim Trakya'lı.Çok gezdik biz ve şimdilik Manisa'da doyuyoruz bakalım.
Dikkat çekici olduğu kesinbaşlığı süslü püslü yapayım da dikkat çeksin istedim
bu sene dünyada olağan dışı bir sıcak var haklısınız. sıcağa alışmak diye birşeu olamaz sankibu sene her yer kavruluyor ben de nefes alamıyorum biz sıcağa pek alışkın değiliz tokatlı olarak da burada afalladık
küçük şehir olması tatlı sakinlikmişte zamanla daha da kalablık olacaktır her şehirin sıkıntısı maalesef trafik oluyor artıkEvet baya küçük bende bu kuçuk ve sakin olmasini cok seviyordum ilk evlendigim zamanlar . Ama bu kucukluge simdi cok kalabalik oldu malesef şehir almıyor kalabalıgı yer yok trafik sıkıntı
Var yabakalım herkes bir memleketlisini de bulur bu konudaben de bulurum belkim..
Evet ya cok fena ama bi adana olamaz tabi. Hataya giderken adanadan ışınlanmak istiyorum resmen.Gecen cok büyük bir kaza atlattık orda hatta. Hic sevemiyorum adanayıküçük şehir olması tatlı sakinlikmişte zamanla daha da kalablık olacaktır her şehirin sıkıntısı maalesef trafik oluyor artık
benim 38Dikkat çekici olduğu kesinçoğumuzu geçmişe götürdü. Yaşlar da ortaya çıktı tabii
gece de sıcak gündüzde dışarı çıkmıyorum hiç alerjik astımım var daralıyorum eşim de işten bir geliyor ter içinde ben böyle sıcak görmedim..bu sene dünyada olağan dışı bir sıcak var haklısınız. sıcağa alışmak diye birşeu olamaz sankişırnak nasıl özellikle akşam ve geceleri sıcak mı?
Konya sıcaktı evet ama akşamları serin esiyordu nefes alıp serinliyordum (gerçi hala öyleymiş) Adanada o serin havayı arıyorum ama malesef
sakin şehir kalmayacak yakındaküçük şehir olması tatlı sakinlikmişte zamanla daha da kalablık olacaktır her şehirin sıkıntısı maalesef trafik oluyor artık
sivası az biliyorum...oralar nasıl diyeceğim de her yer bu sene yanıyorKütahya'da doğdum şu anda sivas tayım büyüdüğüm şehir adana
aha bir tane tokatlı bulduk heraldeVar yaMavi Mucize çiçeğim tokat lı
Yok henüz 22 derece üstüne çıkamadık bizsivası az biliyorum...oralar nasıl diyeceğim de her yer bu sene yanıyor
ALLAH korusun ...Evet ya cok fena ama bi adana olamaz tabi. Hataya giderken adanadan ışınlanmak istiyorum resmen.Gecen cok büyük bir kaza atlattık orda hatta. Hic sevemiyorum adanayı
o zaman oralar serin diyeceğiz burası 40 45 arasıYok henüz 22 derece üstüne çıkamadık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?