• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**_dOĞDUğun YeR NerE,dOYDUğuN yER NeRe?

Evet ya o zor biz de lojman bekleyelim mi derken tokilerden ev tuttuk.Cizrede ki lojmanlar güneşe el sallayan bir yerde tırstık.İnşallah bir an önce çıkarda yerleşirsin o süreç zor bilirim hele de yaz sıcağında 😰
aynen küçücük misafirhane düzen yok ne uyuduğumdan anlıyorum ne kalktığımda robota bağladık olayı...
anca gidecekler işte eskisi var lojmanın yenisi var derken işte en üst kat boşalmış bir yerde dedim bu kadar bekledik az daha bekleyelim ara kat olsun yoksa sıcaktan buharlaşırız dedim

Dikkat çekmeyi başardın ,oldukça çekiciniz efendimm size katılmak bir şereftir😌😁
:D:D:D çok teşekkür ederim efendim geldiğiniz için canım sıkılıyor vallaha ...evi düzenlerken zaman geçecek bana da şimdi boş boş çatlayacam :D

aynen küçücük misafirhane düzen yok ne uyuduğumdan anlıyorum ne kalktığımda robota bağladık olayı...
anca gidecekler işte eskisi var lojmanın yenisi var derken işte en üst kat boşalmış bir yerde dedim bu kadar bekledik az daha bekleyelim ara kat olsun yoksa sıcaktan buharlaşırız dedim
İyiki beklemişin üst kat bir çılgınlık hatta intihar olabilir.Güney cephe olmaz umarım valla bu ayrıntılar hayat kurtarıyor orda tecrübeyle sabit:))))

Hakkat ya asıp içeri gidip gelene kdr kuruyor bir kahve içmemi beklemiyor😂 başka gzl yanı da kocalar aşırı eve bağlanıyor
heee evde otursunlar benimki yine lokal varmış lojman içinde kaçıyor bazen neyse diyorum ben de kore çin dizileri devam izlemeye :D kadınlara da bir lokal kuraydılar ya

İyiki beklemişin üst kat bir çılgınlık hatta intihar olabilir.Güney cephe olmaz umarım valla bu ayrıntılar hayat kurtarıyor orda tecrübeyle sabit:))))
aynen aynen dedim yok 2 sene çokda az zaman değil az daha bekleyelim madem bu kadar sefilliği yaşıyoruz

heee evde otursunlar benimki yine lokal varmış lojman içinde kaçıyor bazen neyse diyorum ben de kore çin dizileri devam izlemeye :KK70: kadınlara da bir lokal kuraydılar ya
Ya bizim orda var lokal sitenin önünde tandır var kadınlar iniyor hergün ekmek pişiriyor bizim oranın lokali bu😂😂

Ya bizim orda var lokal sitenin önünde tandır var kadınlar iniyor hergün ekmek pişiriyor bizim oranın lokali bu😂😂
daha kimseyle de tanışamadım misafirhanede olunca eve yerleşsem bir kahve içmeye komşu bulurum kendime ay ben bu kadar zorluğu burada yaşadım hep lojman yüzünden..
millet çocuklarını falan gezdiriyor :( bizde çocuk da yok ...çocuk sesleri her yerde de bakalım darısı bize de inşallah amin

daha kimseyle de tanışamadım misafirhanede olunca eve yerleşsem bir kahve içmeye komşu bulurum kendime ay ben bu kadar zorluğu burada yaşadım hep lojman yüzünden..
millet çocuklarını falan gezdiriyor :KK43: bizde çocuk da yok ...çocuk sesleri her yerde de bakalım darısı bize de inşallah amin
İnşallah cnm benm de yok ben 10yıldır çabalıyom nasip:) benm bir tane polis komşum var eşi davet etti müsait olup gidemedim küstü.İlk komşuluk deneyimim başkamadan bitti hiç komşum arkadaşım yok🙄

Back