- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
Ben 2008 de kaç yaşındaydım kiAy evet resmen ergen zamanlarıma gittim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2008 de kaç yaşındaydım kiAy evet resmen ergen zamanlarıma gittim![]()
Dikkat çekmeyi başardın ,oldukça çekiciniz efendimm size katılmak bir şereftirdümdüz olmasın dikkat çeksin de herkes toplansın istedim
Üşenmedim baktım şuan Şırnak 24 derece Urfa 33 derecee aman Allahım yaniyoruzzzzzzbilmiyorum şırnaktan sıcak mı orası hemen hemn aynıdır diyorum bilmiyorum tam
aynen küçücük misafirhane düzen yok ne uyuduğumdan anlıyorum ne kalktığımda robota bağladık olayı...Evet ya o zor biz de lojman bekleyelim mi derken tokilerden ev tuttuk.Cizrede ki lojmanlar güneşe el sallayan bir yerde tırstık.İnşallah bir an önce çıkarda yerleşirsin o süreç zor bilirim hele de yaz sıcağında![]()
Hakkat ya asıp içeri gidip gelene kdr kuruyor bir kahve içmemi beklemiyortek güzel yanı çamaşırlar çabuk kuruyor![]()
Ayy valla çok haklısın taktiralim hep beraberCizre 49 ları görüyor çöl sıcağı.urfanın da kalır yanı yoktur Sırtıma klima bağlayacam en sonunda bana taktırcam klimayı![]()
Dikkat çekmeyi başardın ,oldukça çekiciniz efendimm size katılmak bir şereftir![]()
İyiki beklemişin üst kat bir çılgınlık hatta intihar olabilir.Güney cephe olmaz umarım valla bu ayrıntılar hayat kurtarıyor orda tecrübeyle sabit:))))aynen küçücük misafirhane düzen yok ne uyuduğumdan anlıyorum ne kalktığımda robota bağladık olayı...
anca gidecekler işte eskisi var lojmanın yenisi var derken işte en üst kat boşalmış bir yerde dedim bu kadar bekledik az daha bekleyelim ara kat olsun yoksa sıcaktan buharlaşırız dedim
heee evde otursunlar benimki yine lokal varmış lojman içinde kaçıyor bazen neyse diyorum ben de kore çin dizileri devam izlemeyeHakkat ya asıp içeri gidip gelene kdr kuruyor bir kahve içmemi beklemiyorbaşka gzl yanı da kocalar aşırı eve bağlanıyor
aynen aynen dedim yok 2 sene çokda az zaman değil az daha bekleyelim madem bu kadar sefilliği yaşıyoruzİyiki beklemişin üst kat bir çılgınlık hatta intihar olabilir.Güney cephe olmaz umarım valla bu ayrıntılar hayat kurtarıyor orda tecrübeyle sabit:))))
su içmem normalde fazla cizre de 3-5litre aoğuk su.buz dolabı bozulacak az kaldı şimdide sevil alacaz mecbur nolcak bizim halimizAyy valla çok haklısın taktiralim hep beraber
Ehuehu benim de belli olmuştur ama zaten ben alenen her yerde söylüyorunBen 2008 de kaç yaşındaydım kisöylersem yaşım orata öıkar old olduğumu velli edemem hıh
![]()
Ya bizim orda var lokal sitenin önünde tandır var kadınlar iniyor hergün ekmek pişiriyor bizim oranın lokali buheee evde otursunlar benimki yine lokal varmış lojman içinde kaçıyor bazen neyse diyorum ben de kore çin dizileri devam izlemeyekadınlara da bir lokal kuraydılar ya
Önce sen söylersen söylerimEhuehu benim de belli olmuştur ama zaten ben alenen her yerde söylüyorun![]()
Ehuehu benim de belli olmuştur ama zaten ben alenen her yerde söylüyorun![]()
Sevil almıcaz yok öle birşey sebil o sebil kuma istememsu içmem normalde fazla cizre de 3-5litre aoğuk su.buz dolabı bozulacak az kaldı şimdide sevil alacaz mecbur nolcak bizim halimiz
daha kimseyle de tanışamadım misafirhanede olunca eve yerleşsem bir kahve içmeye komşu bulurum kendime ay ben bu kadar zorluğu burada yaşadım hep lojman yüzünden..Ya bizim orda var lokal sitenin önünde tandır var kadınlar iniyor hergün ekmek pişiriyor bizim oranın lokali bu![]()
burada buzdolabı dayanmaz soğuk su içmem ben aslunda burada mecburSevil almıcaz yok öle birşey sebil o sebil kuma istemem![]()
İnşallah cnm benm de yok ben 10yıldır çabalıyom nasip:) benm bir tane polis komşum var eşi davet etti müsait olup gidemedim küstü.İlk komşuluk deneyimim başkamadan bitti hiç komşum arkadaşım yokdaha kimseyle de tanışamadım misafirhanede olunca eve yerleşsem bir kahve içmeye komşu bulurum kendime ay ben bu kadar zorluğu burada yaşadım hep lojman yüzünden..
millet çocuklarını falan gezdiriyorbizde çocuk da yok ...çocuk sesleri her yerde de bakalım darısı bize de inşallah amin
Soğuk suya buz atıp içmeyince serinletmiyor, en iyisi sebil almakburada buzdolabı dayanmaz soğuk su içmem ben aslunda burada mecbur