• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**_dOĞDUğun YeR NerE,dOYDUğuN yER NeRe?

çocuksuzluğumu lojman ortamında dibine kadar yaşadım..
insanlar gerçekten de bir tuhaf olmuş ..
sonra toptan hırsımı aldım bazen hanım hanım oturmakla da olmuyor..ama o an gerçekten de ALLAH'A havale ettim..burada da aynı herkes eşyasıyla tabağıyla bilmem ben çok titizim de yok düzenliyim de sanki gerisi hep pis..ya aklıma gelmeyen şeyler gördüm insanlar görgüsüzlükleriyle övünür olmuş..garip ama..
Ne diyelim rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

en iyisini yapmışsınız ..
Aynen en doğrusunu yapıyorum onlarla boş boş millete sallayacağıma sınavlara hazırlanıyorum 21tane belge aldım silahlı güvenlik dersine gidip sınavına girip kimliğimi aldım ehliyetimi yükselttim sırada kpss den atanmak ve dil öğrenmek var ben kendimi kendime adadım askeriyenin lojmanındaki çay kahve yaapıp kocalarını evlerini yarıştıranlara değil ne kadar uzak durdum o ortamlardan kendime bişeyler kattım çünkü ben kocamın mesleği ile değil kendi benliğim mesleğimle övünmek isterim

Aynen en doğrusunu yapıyorum onlarla boş boş millete sallayacağıma sınavlara hazırlanıyorum 21tane belge aldım silahlı güvenlik dersine gidip sınavına girip kimliğimi aldım ehliyetimi yükselttim sırada kpss den atanmak ve dil öğrenmek var ben kendimi kendime adadım askeriyenin lojmanındaki çay kahve yaapıp kocalarını evlerini yarıştıranlara değil ne kadar uzak durdum o ortamlardan kendime bişeyler kattım çünkü ben kocamın mesleği ile değil kendi benliğim mesleğimle övünmek isterim
ben de temmuzda kpss ye gireceğim stresliyim bayağı bakalım nasıl geçecek sınavım

aynen hepimiz gurbetçiyiz komşu olalım iyi olalım kafası yok..bir yarış içindeler sen anlatmasan bile bir bakıyorsun kendi kocasıyla yatıp kalktığını anlatıyor şaşırıyorsun..
benim on yıldır çocuğum olmuyor tedavilerle uğraşıyoruz hani kendi halime üzülüp bir anda insan dolar ağladım arkamdan psikolojisi bozuk demişler..dedim benim yaşadıklarımı yaşasınlar bakıyorum onlarda da psikoloji kalıyor mu?
kadının 2 tane çocuğu var evimde misafir ay ben hissediyorum 3. çocuğum da olacak gibi diyor dedim ya insanlarda insanlık kalmamış ben bunu anladım..
Evine kimseyi alma bence kimseyle muhatap olma çizgin olsun o çizgiyi kimsenin aşmasına izin verme

Koca mesleği övünülecek bir şey değildir zaten en büyük varoşluk belirtisi. İyi insan olup kendini geliştirmeyene de çok lafım yok zaten etliye sütlüye karışmaz kalp kırmak istemez vs. Ancak kendisi bi halt olmayıp üstüne fesatlık için çabalayan koca parasıyla övünen mal mülk şovu yapıp millete sataşan insandan allah korusun. Varoşlar.

Koca mesleği övünülecek bir şey değildir zaten en büyük varoşluk belirtisi. İyi insan olup kendini geliştirmeyene de çok lafım yok zaten etliye sütlüye karışmaz kalp kırmak istemez vs. Ancak kendisi bi halt olmayıp üstüne fesatlık için çabalayan koca parasıyla övünen mal mülk şovu yapıp millete sataşan insandan allah korusun. Varoşlar.
Amin

tayine gün sayarken ben :D sessiz buralar ..

Back